bunun için silah (g3) var gereken tek şey bir mermi saniyesinde kafamı koparır ölüm kesin...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
intihar etmek istiyorum
Collapse
X
-
-
ne sorunun var yazmamışsın depresyonda olabilirsin askeriyedeki psikiatrist doktor sana yardımcı olabilir ilaç kullanman gerekebilir bir uzmandan yardım almalısın. ilaçlar seni rahatlatabilir bu düşüncelerini azaltabilir. sanırım çok genç bir yaştasın yazık etme kendine.
Yorum
-
İstersen intihar et direk son(!) ama şunu da bil, şuan içinde olacağından durumdan daha iyi değil aksine bu durumun için çok yalvaracaksın ve ölüm sadece bir kere ya kabirde?.. Tekrar düşün, ama şunu da sakın unutma hiçbir şey geçmez değil, sadece sabır gerek.
Yorum
-
intihar neden bir çözüm yolu olarak görülür hiç anlamıyorum hayatımızda problem varsa sonuçta bu bizim hayatımız olduğu için onun kontrolüde bizim elimizde yani onu daha iyi bir hale getirmekte kötü bir halle getirmekte bizim elimizde .
neden çoğu insan bir sorunla karşılaştığında işleri yoluna koymaya çalışmaktansa içkiye sigaraya intihara meyil gösteririler anlamıyorum.Şaşar Veysel bu ne haldır
Hakikat de hep hayaldır
Hayat filimi misaldır
İşler güçler hep sinema
... vesselam ...
Yorum
-
intahar çözüm değil.bir kere bunu kafandan tamamen uzaklaştır.sağlığa başvur.seni gataya psikiyatriye gönderiller.yardımcı olurlar.bulunduğun birliğinle ilgilisorun yaşıyorsan kendine yakın hissettiğin bir komutanınla görüş.sana yine yardımcı olacaklardır.mücadeleyi bırakma hayat güzel.hayata tutunmak için mücadele et.unutma hayatta çok iyi insanlarda var.umutsuzluğa düşme moralini yüksek tutmaya çalış.askerde meşkuliyet çok önemlidir.meşkuliyet bulmaya çalış.fazla gereksiz şeyleri kafana takma.devrem üzme bizi.
Yorum

Yorum