Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Üç harfliler

Collapse
This topic is closed.
X
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Üç harfliler

Üç harfliler de Şeytan gibi psikolojik varlıklar değil midir?
    Bu varlıklar insanlara nasıl musallat olur ve insanlara ne tür zararlar verirler?
    Görülemeyen ama hissedilebilen varlıklar mıdır?

Bu konuda bilgi almak istiyorum.
    "Ben anlamadığım şeyleri ciddiye almam."

Orjinal yazı sahibi: TheBrain View Post
    Üç harfliler de Şeytan gibi psikolojik varlıklar değil midir?
    Bu varlıklar insanlara nasıl musallat olur ve insanlara ne tür zararlar verirler?
    Görülemeyen ama hissedilebilen varlıklar mıdır?

Bu konuda bilgi almak istiyorum.
    bayağı korkmuşun be kardeşim.
    işin zor.
    isimlerini bile yazamamışsın.

Allah yardımcın olsun.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Superficielle
      Seyy, baslik komik geldi Cinler demek istediniz galiba
      evet cinler... ??

Yorum

neyse peki sağolun hepiniz..

Yorum

Ve beyin koşarak uzaklaşır...

Yorum

TheBrain arkadaşım nereden merak ettin bu konuyu. Sana musallat olduklarından şüphen mi var. Yoksa doktorunun söyledikleri seni tatmin etmiyor mu?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: algea View Post
              TheBrain arkadaşım nereden merak ettin bu konuyu. Sana musallat olduklarından şüphen mi var. Yoksa doktorunun söyledikleri seni tatmin etmiyor mu?
              Doktorun açıklamaları tatmin etmedi..

Yorum

nick TheBrain-soru cinler!!! masallah:4:

Yorum

bi keresinde cesaretimi toplayıp cin çağırmıştım cinle konuşmuştum nasıl cesaret ettim bende anlamadım simdi olsa yapamam

Yorum

Bu tarz konularla pek haşır neşir olmanızı tavsiye etmem, derin konular bunlar, sonuçları hiç beklenmedik şekilde olabilir...
                    Şeytanla dans edersen şeytan değişmez; seni değiştirir...

Yorum

Önce doktor derim. ama başka şeylerle kafanı kurcalamamanı istediğim için (Falcılara kahinlere gitmemen için)
                      şu vereceğim link sana sorularını en güzel şekilde cevaplıyor http://www.ailevadisi.net/dini-bilgi...sulleri-5.html
                      <div><strong>Bir g&uuml;n d&uuml;nyaya ait b&uuml;y&uuml;k bir derdin olursa</strong><br /><strong>rabbine d&ouml;n&uuml;p, &laquo; benim b&uuml;y&uuml;k derdim var ! &laquo; deme</s

Yorum

İsmini söylemekten korkma öncelikle.İnsanlar arasında yayıldı cinlere üç harfli denilme.İnsanlar üç harfli diyerek musallat olmayacağını düşünyorlar.Yanlış yayılan düşünce.Soruna gelirsek en başta inancın varsa ve Allah'a dua eden biriysen musallat gibi söz konusu olmaz.Merak ettiklerinizi araştırdım.Sizin aradığınız sorular var bakabilirsiniz http://www.mumsema.com/misafir-sorul...llat-olur.html

Yorum

bu tür varlklar siz geldiğinde eğer düşünüyorsunuz bilgi bir hocadan tavsiye alın
                          Hayatta yapabileceğiniz en büyük hata,
                          sürekli bir hata daha yapacağımız KORKUSUDUR!

Hayat budur.Onu hissedin , onu yaşayın ve ondan hoşnut kalın .

Yorum

Bendede bi ara hep banada bulaşırlar mı korkusu vardı. Ama kalmadı Allaha şükür. Hep Allaha sığınır yatarım genelde hep faydalı çıkar ara sıra kabus görürüm ama o da nadiren. Çok pis bişey. Ara sıra manyaklıklarım oluyo korku hikayeleri okuyup kendimi korkuttuğum o ayrı bi saçmalık herneyse. Ben bu konuda fazla tırsağım. O yüzden yavaştan "Geri" butonuna basarak konudan çıkıyorum.

SAĞLICAKLA KALINIZ EFENİM..

Yorum

kötü hayat koşullarında ve pisliğin olduğu yerlerde olduklarını sanıyorum bende virüs bakteriyi çağrıştırıyor azılı olanları mantarı çağrıştırıyor

Yorum

İşleniyor...
                              X