Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Uyuşturucu ve Garip Beynim

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Uyuşturucu ve Garip Beynim

arkadaşlar ben 4 yıl boyunca damar yoluyla uyuşturucu kullandım. 4 yıl önce bıraktım fakat 3 yıldır garip sıkıntılarım var uyuşturucunun hasarıyla mı oldu bilmiyorum ama ben öyle tahmin ettim.

-aşırı unutkanım yalnız kafama bi obsesyon girdimi asla çıkmıyor, işin garip tarafı günler geçtikçe yeni takıntılar geliyor, o kadar çok var ki yıllardır ve hayattan zevk almamı engelliyor. Daha doğrusu zevk aldığım bütün eylemlere beynim bi engel( eylemle ilgili bir takıntı) getiriyor ve hiçbirşeyden zevk alamıyorum.

nasıl düzelebilir?
    Last edited by baba tarafından kırık; 27-11-2013, 07:42 PM.

4 yıl boyunca damar yoluyla ne kullandın eroin mi

Yorum

Uyuşturucu maddeler beyninde geri dönüşü olmayan kalıcı hasarlar bırakmış sanırım. sinirleri tahrip ettiğinden ve sinir hücreleri yenilenemediğinden bu hasarlar, hafıza kaybı, dikkatsizlik, dalgınlık kalıcı olacktır. Neyse ki ucuz atlatmışsın.

Yorum

astımım olmasaydı blkide kullanırdım,ilkokuldaki arkadaşlarım ın adlarını felan hatırlıyorum faceden baktım hepsi nişanlı yada evli işleri var mutlular kıskançlıkdan kudurdummm

Yorum

Orjinal yazı sahibi: baba tarafından kırık View Post
          arkadaşlar ben 4 yıl boyunca damar yoluyla uyuşturucu kullandım. 4 yıl önce bıraktım fakat 3 yıldır garip sıkıntılarım var uyuşturucunun hasarıyla mı oldu bilmiyorum ama ben öyle tahmin ettim.

-aşırı unutkanım yalnız kafama bi obsesyon girdimi asla çıkmıyor, işin garip tarafı günler geçtikçe yeni takıntılar geliyor, o kadar çok var ki yıllardır ve hayattan zevk almamı engelliyor. Daha doğrusu zevk aldığım bütün eylemlere beynim bi engel( eylemle ilgili bir takıntı) getiriyor ve hiçbirşeyden zevk alamıyorum.

nasıl düzelebilir?
          tabiki psikiyatrye gitmelisiniz.takıntılarınız hayattan zevk alamamanıza yol açıyorsa kesinlikle gitmelisiniz.bendede vardı takıntılar ilaç tedavisine başladım ve %95 gitti takıntılarım.

Yorum

İşleniyor...
          X