Duyuru

Collapse
No announcement yet.

çok mutsuzum.ben onu beklerken o bana git başkasıyla evlen dedi

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• çok mutsuzum.ben onu beklerken o bana git başkasıyla evlen dedi

5 yıldır bir dargın bir barışık sürdürdük.ama hayatımızda hiçbir ilerleme olmadı.ileriye dönük hiçbir planımız olmadı.olmadık yerde kavga çıkarmaları,beni küçük düşürmeleri benide çileden çıkarıyor ve bende sesimi yükseltiyorum.en son 10 gün önce işsizim iş bulamıyorum diye ona veryansın ediyordum.o da bana git başkasıyla evlen otur evinde dedi.bende mademki kendi elinle beni veriyorsun tamam dedim.bu kez de tamam dediğim için beni suçladı.hatta işi çok daha ileri boyuta taşıdı.birkaç gün bunun tartışmasını yaptık sonra barıştık.barışmamızın ertesi günü konuşurken yine yine tartışma çıkardı ben de 2.bir krizi kaldıramadığım için bağırdım telide kapattım.teli kapattıktan sonra bana hakaret ve küfür dolu mesajlar attı onlarada cevap vermedim.ve sonuç olarak 3 gündür bana hiçbirşekilde ulaşmadı.acaba o da mı ayrılmak istiyor.ben boşa mı bekledim ve yanlış insanı mı bekledim.ne yapıcağımı ve nasıl davranıcağımı bilemez durumdayım.

mantığım onu şiddetle reddediyor.ama birşey var adını dahi koyamadığım birşey tüm beni aşağılamalarına karşın kopamıyorum.ben hiçbir zaman fazla birşey istemedim sadece bana sevgiyle baktığını görmek istedim onun bana sadakatinden emin olmak istedim.

Yorum

Bu beş yıl flört dönemi için çok uzun süre.. Siz birbirinize karşı saygı da bırakmamışsınız, dejenere olmuş alışkanlıktan ve birbirine çaresizce katlanmak zorunda kalan sıkıcı evli çiftler gibisiniz. Bence sizi tutan da ona ayırdığınız beş sene...!! emeklerinize ve sonucun başarısızlık olmasına üzülüyorsunuz.. Size bir tavsiye, böyle olup evlenmektense ilişkiyi soğutmanız daha iyi , sonlandırın demiyorum bu tercih sizin ama oturup bu adamın getiri ve götürülerini düşünün.
      ........

Yorum

Böyle sonuçlandığı için şanslısın. Çünkü hala mutlu olmak için fırsat var önünde. Önüne çıkan fırsatı değerlendir ve yeni bir sayfa aç. Onsuz ve mutlu.
        Bir şey yap, güzel olsun.. Çok mu zor? O vakit güzel bir şey söyle.. Dilin mi dönmüyor?
        Öyleyse güzel bir şey gör veya güzel bir şey yaz.. Beceremez misin? O zaman güzel bir şeye başla..
        Ama hep güzel şeyler olsun.. Çünkü; her insan ölecek yaşta…

<Şems-i Tebrizi>

Yorum

İletişim bozukluğu yaşıyorsunuz. Birbirinize gereksiz sözler, davranışlar ve bağırmalar...

İletişim konusunda biraz kendinizi geliştirmenizi hatta birlikte olduğunuz kişiyi eşinizi de buna yönlendirmenizi öneririm. Ben diliyle konuştuğunuzda yanlış anlaşılmalar ortadan kalkar.
          Şuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)

Yorum

o da işsiz iş bulamadığı için artık iş te aramıyor.

Yorum

ben onsuzda mutlu biri değildim.şanssızlıklar hiç peşimi bırakmıyor

Yorum

Aranızdaki bağlar kopmuş,karşılık sevgi ölmek üzere ya da ölmüş.5 yıldır bu yaşanan gelişmelerden yola çıkarak bu işin ilerisinin nasıl olacağına bak.Yoksa daha çok mutsuz olursuz.

Yorum

Bir kadın için, ucunda evlilik olan hemen hemen en uygunsuz eşleşme bile fırsattır, ucunda evlilik olmayan en düzeyli beraberlik bile ziyandır. Kadınlardaki evlenme odaklılık, kendilerine layık olamayn insanlarla dahi yuva kurma çabalarına sebep oluyor. Bu sebepten, kadınlar, kendilerini haketmeyen erkeklerle evleniyor umumiyetle....
                  Orjinal yazı sahibi: nihal09 View Post
                  5 yıldır bir dargın bir barışık sürdürdük.ama hayatımızda hiçbir ilerleme olmadı.ileriye dönük hiçbir planımız olmadı.olmadık yerde kavga çıkarmaları,beni küçük düşürmeleri benide çileden çıkarıyor ve bende sesimi yükseltiyorum.en son 10 gün önce işsizim iş bulamıyorum diye ona veryansın ediyordum.o da bana git başkasıyla evlen otur evinde dedi.bende mademki kendi elinle beni veriyorsun tamam dedim.bu kez de tamam dediğim için beni suçladı.hatta işi çok daha ileri boyuta taşıdı.birkaç gün bunun tartışmasını yaptık sonra barıştık.barışmamızın ertesi günü konuşurken yine yine tartışma çıkardı ben de 2.bir krizi kaldıramadığım için bağırdım telide kapattım.teli kapattıktan sonra bana hakaret ve küfür dolu mesajlar attı onlarada cevap vermedim.ve sonuç olarak 3 gündür bana hiçbirşekilde ulaşmadı.acaba o da mı ayrılmak istiyor.ben boşa mı bekledim ve yanlış insanı mı bekledim.ne yapıcağımı ve nasıl davranıcağımı bilemez durumdayım.

Yorum

zaten aranızda hep geçimsizlik varmış..hala da var..
                    kavga gürültünün bitmeyeceği bir evliliği neden istiyorsunuz ki..?

O da işsiz sen de..hayatınızda aşmanız gereken durum bu ..evlenmek de değil..önce iş..yoksa nasıl geçinceksiniz..?

sağlıklı bir iletişim ve beraberlik yok..fazla üzülmeye değmez...

işsizilik erkekler için daha buyuk problem..belki bunun içinde fevri konuşmalar yapılmış olabilir ama herne olursa olsun : git başkasıyle evlen diyen birine donup bakmazdım ben..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aze View Post
                      zaten aranızda hep geçimsizlik varmış..hala da var..
                      kavga gürültünün bitmeyeceği bir evliliği neden istiyorsunuz ki..?

O da işsiz sen de..hayatınızda aşmanız gereken durum bu ..evlenmek de değil..önce iş..yoksa nasıl geçinceksiniz..?

sağlıklı bir iletişim ve beraberlik yok..fazla üzülmeye değmez...

işsizilik erkekler için daha buyuk problem..belki bunun içinde fevri konuşmalar yapılmış olabilir ama herne olursa olsun : git başkasıyle evlen diyen birine donup bakmazdım ben..
                      bugün oldu hala aramadı.iş bulamıyor iş bulabileceği konuda kendine güveni yok.acaba beni yeterince sevmedimi diye düşünmeden edemiyorum.yılların alışkanlığı var nasıl üstesinden gelicem.

Yorum

Bir dargın bir barışık ilişkiden hayir gelmez boşver bırak onu unut gitsin

Yorum

Orjinal yazı sahibi: minik kedi View Post
                          Bir dargın bir barışık ilişkiden hayir gelmez boşver bırak onu unut gitsin
                          unut demekle olsa hemen koparıp atıcam içimden.ben hep düzelir umudu ile bekledim.bu gerçek anlamda bir yıkım olucak benim için.5 yılımı,umudumu çöpe atmışım gibi hissedicem.boşa umut ettiğim içinde sorunu kendimde arıycam özgüvenimide kaybedicem

Yorum

bi bildiği vardır herhalde, takılıp kalmanın bir anlamı yok.....

Yorum

sakat doğum deriz ve kapatırız hadiseyi. süregelen olayların mantığa dayalı bir izahı yok. çürümüş ve yıpranmış bir birlikteliği uzatmaya çalışmak ahmaklıktır her iki taraf açısından.

Yorum

İşleniyor...
                              X