Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Solianı bırakan kimse varmı?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Solianı bırakan kimse varmı?

Yaklaşık 6 yıldır solian kullanıyorum...6aylık evliyim...solian müthiş bir cinsel isteksizlik yapıyor... Günde 1 adet solian 200 Mg alıyorum...eroin gibi bir ilaç kullanmayınca müthiş huzursuzluk yapıyor..bu ilacı bırakan bir arkadas varsa bana nasıl bıraktığı hakkında yardımcı olabılırmı...

solianı anksiyete yapıyor diye bırakmıştım ama zor bıraktım ve ilaç kişiden kişiye değişiyor

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tankard View Post
      solianı anksiyete yapıyor diye bırakmıştım ama zor bıraktım ve ilaç kişiden kişiye değişiyor
      Ne kadar bir süre kullandınız? Suan herhangi bir ilaç kullanıyormusunuz...bilgi verirseniz sevinirim...

Yorum

Ben neredeyse 10 yıldır kullanıyorum.Bazen bırakma girişimlerim oluyor ama 2 gün sonra bütün sanrılarım başlıyor.
        "Şikayet ettiğiniz yaşam, belki de başkasının hayalidir."

Tolstoy

Yorum

Orjinal yazı sahibi: solian5454 View Post
          Yaklaşık 6 yıldır solian kullanıyorum...6aylık evliyim...solian müthiş bir cinsel isteksizlik yapıyor... Günde 1 adet solian 200 Mg alıyorum...eroin gibi bir ilaç kullanmayınca müthiş huzursuzluk yapıyor..bu ilacı bırakan bir arkadas varsa bana nasıl bıraktığı hakkında yardımcı olabılırmı...
          ben bu ilacı 200 mg ye çıakrttığımda çok kötü oldum. her gün acile kaldırılıodum. ağlama krizleri huzursuzluk felan. işe devam edemedim bıraktım felan. ama 2 yıl oldu. azaltarak doktor kontrolunde bırakabilirsin. cinsel isteksizlik aslında istek varda his ve tatmin azalıyor. uyarıcı bir ilaçla kalp problemi yoksa normale dönebilir
          ((

Yorum

Bende 2 sene kadar 200 mg kullandım solianı, fakat cinsel isteksizlikten dolayı brakmak istedim, ilacı tamamen kesince 5 gün süper hissediyorsun sonrasında delirme aşamasına geliyor insan... bu sebepten azaltma opsiyonuna gittim... 100 mg a indirip 6 ay kadar öyle devam ettim sonrasında 50 mg a indirdim 2 senedir bu şekilde devam ediyorum.... 1-2 hafta sıkıntı veriyor sonra düzeliyorsun... azalttıktan sonra panik yapma, iç dünyana değilde dış dünyaya yönel konsantre ol... kendini telkin et ve paylaşım yapabildiğin birisi varsa seni telkin etsin duygularını günü gününe paylaş..
            M.V.

Yorum

Sadece 200 Mg solian kullanıyom...cinsellik sorunundan başka hiç bir problemim yok...azaltmayı deneyınce kötü oluyom...

Yorum

arkadaşım ozaman jiletle ilacın 4te1ini kes öyle bir dene 150 almış olursun 5-6 ay sonrada 100 al bir dene
                M.V.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: paranoidpsikoz View Post
                  arkadaşım ozaman jiletle ilacın 4te1ini kes öyle bir dene 150 almış olursun 5-6 ay sonrada 100 al bir dene
                  sen sanırım 50 mg kullanıyosun solianı degılmı? cinsellik sorunun tamamen gıttımı?birde cınsel ılışkiye ne kadar surede bır gırıyosun?

Yorum

sen sanırım 50 mg kullanıyosun solianı degılmı? cinsellik sorunun tamamen gıttımı?birde cınsel ılışkiye ne kadar surede bır gırıyosun?
                    evet 50 mg, cinsel açıdan bir problemim kalmadı
                    M.V.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: paranoidpsikoz View Post
                      evet 50 mg, cinsel açıdan bir problemim kalmadı
                      2 gün 150 Mg kullandım...fakat yine huzursuzluk basınca 200 Mg tekrar dondüm...senle msn veya başka bir ortamda ortak sohbet yapabılırız...eğer senın ıcınde uygunsa...

Yorum

2 gün 150 Mg kullandım...fakat yine huzursuzluk basınca 200 Mg tekrar dondüm...senle msn veya başka bir ortamda ortak sohbet yapabılırız...eğer senın ıcınde uygunsa...
                        iletişim bilgilerimi özeline yazdım
                        M.V.

Yorum

İşleniyor...
                        X