Yaklaşık 6 yıldır solian kullanıyorum...6aylık evliyim...solian müthiş bir cinsel isteksizlik yapıyor... Günde 1 adet solian 200 Mg alıyorum...eroin gibi bir ilaç kullanmayınca müthiş huzursuzluk yapıyor..bu ilacı bırakan bir arkadas varsa bana nasıl bıraktığı hakkında yardımcı olabılırmı...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Solianı bırakan kimse varmı?
Collapse
X
-
ben bu ilacı 200 mg ye çıakrttığımda çok kötü oldum. her gün acile kaldırılıodum. ağlama krizleri huzursuzluk felan. işe devam edemedim bıraktım felan. ama 2 yıl oldu. azaltarak doktor kontrolunde bırakabilirsin. cinsel isteksizlik aslında istek varda his ve tatmin azalıyor. uyarıcı bir ilaçla kalp problemi yoksa normale dönebilirOrjinal yazı sahibi: solian5454 View PostYaklaşık 6 yıldır solian kullanıyorum...6aylık evliyim...solian müthiş bir cinsel isteksizlik yapıyor... Günde 1 adet solian 200 Mg alıyorum...eroin gibi bir ilaç kullanmayınca müthiş huzursuzluk yapıyor..bu ilacı bırakan bir arkadas varsa bana nasıl bıraktığı hakkında yardımcı olabılırmı...
((
Yorum
-
Bende 2 sene kadar 200 mg kullandım solianı, fakat cinsel isteksizlikten dolayı brakmak istedim, ilacı tamamen kesince 5 gün süper hissediyorsun sonrasında delirme aşamasına geliyor insan... bu sebepten azaltma opsiyonuna gittim... 100 mg a indirip 6 ay kadar öyle devam ettim sonrasında 50 mg a indirdim 2 senedir bu şekilde devam ediyorum.... 1-2 hafta sıkıntı veriyor sonra düzeliyorsun... azalttıktan sonra panik yapma, iç dünyana değilde dış dünyaya yönel konsantre ol... kendini telkin et ve paylaşım yapabildiğin birisi varsa seni telkin etsin duygularını günü gününe paylaş..M.V.
Yorum

Yorum