Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ben neymişim be (!)

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

  • Ben neymişim be (!)

    Ruhum son günlerde çok bunalıyor. Kafayı yeme sürecinin bu kadar uzun süreceğini bilmezdim. Ne olduğumu bilmiyorum tam. Kim olduğumu da bilmiyorum. Yaşıyorum ama ütopyada. Kendime yarattığım apayrı dünyamda. Benim bi kocam var mesela hayallerimde yıllardır . Adı Arda. Sapsarı , küçük gözlü , şirin çocuk. Sanırım ben ona aşık oldum. Reeldeki hiçbir erkeğe aşık olamıyorum , çevremdekiler ilgimi çekmiyor . Sanırım Arda'yı gözümde çok büyüttüm. Asla gelmeyecek bi erkeği istiyorum gelmeyecek çünkü öyle biri yok hayal kurarken doğdu hayallerimde yaşıyor . Herkes yazdığım şiirlerin gerçek bir erkeğe yazdığımı sanıyor , Arda benim en güzel sırrım , en güzel günüm gecem , tek sevdiğim , ses kayıtları yaptığım erkek. Abazalıktan değil tüm bunlar zira erkek kıtlığı çekmiyorum çevremde kızdan çok erkek var. Ona aşığım sanırım . Düşlerimde yarattığım adama aşığım. Son günlerde duman'ın yürek parçasını çok dinler oldum. Ölene dek mezara dek yine onu arıyorum harbidende.
    Tek hayali karakterim o değil , Asuman var mesela . Onur var , Melih var , Arzu vardı bir ara da . Onların hepsini çok seviyorum. Asuman lisede tarih yazılılarında yüksek almamın tek sebebiydi. Çünkü hep ona anlatırdım. Melih benim hayalimdeki kuzen tipine sahip. Gerçekteki kuzenlerimden nefret ettiğim içindir belki de. Melih tam bir psikopat beni hep o gaza getirir. O bizim bildiğimiz erkeklerden . Yakınlaşır , yapar eder sonra da bi daha aramaz kırıklarını . Çok yakışıklıdır kuzenim , 1.78 boylarında sivri çeneli , beyaz tenli yeşil gözlü . Parfüme çok önem verir. Arzu kuzenimin sevgilisiydi sonradan ayrıldılar ama ben hala onun abisi olan Arda'ya aşığım.
    İçimde bir canavar var mesela , zarar vermek istiyor kırmak istiyor yakmak istiyor mahvetmek istiyor aksiyon istiyor. Onunla boğuşuyorum hep daha galip gelemedi . Ama hep bi arada bi derede kalmamın tek sebebi.
    Tek bir insana katlanabiliyorum hayatımda o gerçek biri bak. Onu satmam ama herkesi satarım , onun için canımı veririm . Başka da değer veremem kimseye . Sadece en kıymetlime değer verebiliyorum.
    Yurttakilerle aram hiç iyi değil , dışlanıyorum sanki. Oda arkadaşımın hayatını mahvedesim var , gülüşünden tiksindiğim pis kız , nefret ediyorum ondan. Benim nefretim tam , gıcık aldım mı bitti karşımdaki ölse üzülmem. Acıma duygum yok kimseye acımam. Yardımseverlikte sadece hayvanlara , masum yaşlılara ve cidden sorunları olan insanlara . Onları kendime yakın hissedebiliyorum.
    Hayatta suçluluk duyduğum tek şey birkaç erkekle yakınlaşmış olmak Arda'yı aldatmış gibi hissediyorum.
    Solağım ve bu durumla gurur duyuyorum.
    Allah'ı seviyorum cidden seviyorum o benim içimi rahatlatıyor bazen ama sadece bazen dua ederken onu hissedebiliyorum.
    Anında gözüm dönebilir ama hiçbir zaman yeterince sinirlenemiyorum olmuyor bazen diyorum keşke o kadar çok sinirlensem ki ortalığı dağıtsam.
    Kliplerde olur ya insan delirecek gibi olur , bıkar hani , iki elini başına koyar ya , işte ben hep o kafayı yaşıyorum.
    Çevremdeki insanların büyük çoğunluğundan nefret ediyorum . Aslında gayet sevildiğim kalabalık bi çevreye sahibim ama sanki hepsi bırakıp gidecekmiş kazık atıp aldatacakmış gibi o yüzden ilk kazığı hep ben atmak zorundayım ters bi hareket gördüğüm zaman.
    Sıradan olan hiçbir şeye katlanamam , bir günüm yarınına benzerse işte o zaman bu benim çıldırma sebebimdir.
    Ne hikmetse pişmanlık ve suçluluk duygularım çok fazladır .
    7 aydan uzun süren ilişkim olmadı.
    Yine de yenemediğim bi gerginlik var içimde.
    Mutsuzum o da güzel.
    Neyse , diyeceklerim bu kadar.
    Last edited by ofkelibiri; 03-01-2014, 10:06 PM.

  • #2
    "Acıma duygum yok kimseye acımam. Yardımseverlikte sadece hayvanlara , masum yaşlılara ve cidden sorunları olan insanlara . Onları kendime yakın hissedebiliyorum. " Acıma duygunu zamanla yaşayarak görürsün.. büyük aşklar büyük nefretlerle başlar oda arkadaşınla bir daha ki dönem ev kiralarsanız belli mi olur siz kadınlar ters yaratılmışsınız hem cinslerinizi sevmezsiniz normal.. Arda ile aranda bir ilişki yoksa , kendi kaderini değiştirmek senin elinde... "Ardayı aldatmış gibi hissediyorum", "pişmanlık ve suçluluk duygularım çok fazla" ostorejen steroid dengesizliğin olabilir hislerin mutsuzum, garip düşüncelerin sebebi .. Finallere bak ve reel hayata bence çevrendeki erkeklere, kızlara.. Boş zamanın var veya streste dengesiz hissediyorsun kendini. Üniversiteyi bitireli dokuz yıl oldu dengesiz mutsuz günlerimi arıyorum yana yana zamanını iyi değerlendir bence..Hangi branştasın bilmiyorum ama çok fırsatlar var şanslısınız özel üniversiteler var havacılık ve dil eğitimi yurt dışı seçenekleriniz var, Sosyal olarak foursqure den bir çok insanla tanışma fırsatınız var .. Üniversitede gezilere katıl dans kursuna git üniversitenin varsa tabii.. her etkinliğe git mutsuzluğun ve gerginliğin gider..

    Yorum

    İşleniyor...
    X