arkadaslar universiteye hazirlaniyorum ama bazi problemlerim var ben sayisal ogrencisiyim sayisal secme nedenim sayisal derslerde kucuklugumden beri basarili olmam ama sole bir durum var liseye basladigimda lise2de bir matematik hocam vardi suan lise 3 deyim hala o hoca beni universite sinavi ile ilgili cok korkuttu artik evde test cozerken bile matematik bolumunde icime bir heycan geliyor sanki o an sinavdaymism gibi ve cozemiyorum matematik hic ders calismadan yusek alan mantik ile her soruyu cozen ben tam 1 senede matematikde, ama sadece matta fizik kimya bioloji hala yapiorum, matematikte ise ezberci bir zihniyet kazandim ve eski mantigim kalmadi bu durumdan nasil kurtulabilirim. cevaplariniz icin
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
arkadaslar universite sitresi acil yardim edinn
Collapse
X
-
ezberci bir zihniyet derken matemetikte soru tiplerini ezberliyebilirsin ama tam ezber olmaz yine mantığınla yaparsın, Test tekniğini öğren hangi konularında zorlanıyorsan o konulara hemen ağırlık verme mesela Polinomları yapamıyorsun yapamadığın konuyu bir süre atla ama diğer matematik konularına devam et. Sonra Polinom konusunu öğtenmek için yardım al arkadaşın olur hocan olur kurs olur. Matematik hocan size sınavın zor olduğunu ve çok çabalamanız gerektiğini hatırlatıp dursun sen kulak asma Senin asıl korkun hangi konularda soru tiplerini yapamıyorsun , Her soruyu yapma zorunluluğun yok ben mesela olasılık soru tipini yapamazdım türev sorularını yapardım .. Sınav bir araç ve mecburiyet inan üniversiteye girince iyiki bu sınava girmişim diyeceksin faydasını alacaksınLast edited by kelmuhtar; 04-01-2014, 01:42 AM.

Yorum