bir insana çok emek ve iyilik edersiniz. o da en ufak şeyde gider.arkasını dönmeden.sevdiğini söylediği halde. bu insana çok koyuyormuş. çok canını yakıyormuş.zaten içinde psikolojik sorunları olan ve çok yalnızlık çeken birisine. insanlar çok acımasız olabiliyorlar. ama bana da yazıklar olsun. çağırsa giderim biliyorum. çaresizlikten mi yoksa sevdiğimden mi bilmiyorum. ama ne yazık ki çok yalnız ve mutsuzum. hayatımda alkol kullanmayan biriyim. 2 gündür içiyorum. kendime gelince acım daha da büyüyor. katlanıyor. git gide dahada katlanılmaz bir hal alıyor dünya
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
terk edilmek ve yalnızlık
Collapse
X
-
aşk acısı en büyük acılardan biri malesef..şuan canınız çok acıyor olabilir ama zamanla geçecektir..Kendinize biraz zaman verin..En ufak sıkıntıda arkasını dönüp giden bir insanla asla işiniz olmasın...Gerekirse acınızı çekin ama bir yola yanlış bir insanla çıkmayın..:10:
-
hissettiğim aşk mı çaresizlikten mi bilmiyorumOrjinal yazı sahibi: mavi mavi View Postaşk acısı en büyük acılardan biri malesef..şuan canınız çok acıyor olabilir ama zamanla geçecektir..Kendinize biraz zaman verin..En ufak sıkıntıda arkasını dönüp giden bir insanla asla işiniz olmasın...Gerekirse acınızı çekin ama bir yola yanlış bir insanla çıkmayın..
((
Yorum
-
Emin ol çaresizlikten değil
Bu terkedilen herkese oluyor 
Yapman gereken onu hatırlatan şeylerden uzak durmak. ( Telefon , facebook hesabı , fln hepsini engelle )
Yeni arkadaşlıklar edin, pişman olurda geri dönerse de affetme bence.
Seni üzeni neden geri isteyesin ki ?
Hiç kimse çaresiz değil, sadece hayatın işleyişi işte.
Allah sana güzel bir hayat arkadaşı nasip etsin
Yorum
-
teşekkür ederimOrjinal yazı sahibi: Kufu26 View PostEmin ol çaresizlikten değil
Yapman gereken onu hatırlatan şeylerden uzak durmak. ( Telefon , facebook hesabı , fln hepsini engelle )
((
Yorum
-
insanı üzen şey ayrılıktan ben acı çekerken onun hiç üzülmemesiOrjinal yazı sahibi: Kufu26 View PostEmin ol çaresizlikten değil
((
Yorum

Yorum