Merhaba arkadaşlar..ben en son ki iş yerimden ayrıldım..Genelde iş yerlerşmde çok uzun süre çalıştım fakat bu son yer çok kısa sürdü..Beklentimden çok farklı çıktı iş yeri o yüzden ayrıldım..En büyük hatayı iş bulmadan oradan çıkmakla yaptım fakat görüşmelere çağrıyorlardı ve ben gidemiyordum o yüzden o dönem ayrılmak daha mantıklı gelmişti..Fakat sonradan çok pişman oldum..Çünkü olan iki yerin şartları kötüydü..Ve şuanda iki aydır işsizim..Moralim çok bozuk..Kaç yere görüşmeye gittim o kadar çok ki..
En kötüsü de anneme hep destek olduğum halde şuan çalışmadığım için yük oluyormuşum gibi geliyor..Ve bu çok canımı acıtıyor..Annem 67 yaşında hala çalışıyor..Ben de hep çalıştım destek oldum ama bu iki aylık dönem beni mahfetti..
Arkadaşlar buarada günlük çalışabilinecek tarzda bir yer biliyor musunuz heralde günlük broşür dağıtma tarzı bir şey olabilir yada evden internetten çalışabileceğim bildiğiniz bir yer var mı?..
En kötüsü de anneme hep destek olduğum halde şuan çalışmadığım için yük oluyormuşum gibi geliyor..Ve bu çok canımı acıtıyor..Annem 67 yaşında hala çalışıyor..Ben de hep çalıştım destek oldum ama bu iki aylık dönem beni mahfetti..
Arkadaşlar buarada günlük çalışabilinecek tarzda bir yer biliyor musunuz heralde günlük broşür dağıtma tarzı bir şey olabilir yada evden internetten çalışabileceğim bildiğiniz bir yer var mı?..

istediğim gibi kafama göre iş bulamadım bilmiyorum ne yapacaz yaş da geçiyor ..
şaka bir yana eski yorumlarından da fark etmiştim genel olarak çok ukala ve halden anlamayan yorumların oluyor belki amacın bu değildir ama çıkan sonuç öyle oluyor malesef..tabi ki başkalarına istediğni yazmakta özgürsün ama senden ricam benim açtığım hiç bir konuya yorum yazma
ben halden anlayan insnalarla sohbet etmek isterim, anlamadan öylesine yorum yapan kişilerle değil
buarada az önce bozulduğun birşey yazdıysam kusuruma bakma
Yorum