Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bu işsizlik konusu beni mahfediyor :(

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Bu işsizlik konusu beni mahfediyor :(

Merhaba arkadaşlar..ben en son ki iş yerimden ayrıldım..Genelde iş yerlerşmde çok uzun süre çalıştım fakat bu son yer çok kısa sürdü..Beklentimden çok farklı çıktı iş yeri o yüzden ayrıldım..En büyük hatayı iş bulmadan oradan çıkmakla yaptım fakat görüşmelere çağrıyorlardı ve ben gidemiyordum o yüzden o dönem ayrılmak daha mantıklı gelmişti..Fakat sonradan çok pişman oldum..Çünkü olan iki yerin şartları kötüydü..Ve şuanda iki aydır işsizim..Moralim çok bozuk..Kaç yere görüşmeye gittim o kadar çok ki..
    En kötüsü de anneme hep destek olduğum halde şuan çalışmadığım için yük oluyormuşum gibi geliyor..Ve bu çok canımı acıtıyor..Annem 67 yaşında hala çalışıyor..Ben de hep çalıştım destek oldum ama bu iki aylık dönem beni mahfetti..
    Arkadaşlar buarada günlük çalışabilinecek tarzda bir yer biliyor musunuz heralde günlük broşür dağıtma tarzı bir şey olabilir yada evden internetten çalışabileceğim bildiğiniz bir yer var mı?..
    Last edited by mavi mavi; 20-01-2014, 12:14 AM.
    :10:

artık bu tarz seylerde uzulmemeyi ogrenin hayat bu. inisli çıkıslı. su akar yolunu bulur. cabaya devam.

Yorum

valla usta bende aynı dertten muzdaribim. istediğim gibi kafama göre iş bulamadım bilmiyorum ne yapacaz yaş da geçiyor ..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: schrödingerinkedisi View Post
        artık bu tarz seylerde uzulmemeyi ogrenin hayat bu. inisli çıkıslı. su akar yolunu bulur. cabaya devam.
        schrödingerin kedisi ya sen ne zamandır forumda yoktun yorum yazmıyordun, ne iyiydi yokluğun şaka bir yana eski yorumlarından da fark etmiştim genel olarak çok ukala ve halden anlamayan yorumların oluyor belki amacın bu değildir ama çıkan sonuç öyle oluyor malesef..tabi ki başkalarına istediğni yazmakta özgürsün ama senden ricam benim açtığım hiç bir konuya yorum yazma ben halden anlayan insnalarla sohbet etmek isterim, anlamadan öylesine yorum yapan kişilerle değil sen belli yaşta işssizliğin ne kadar zor olduğunu anlayamıyorsun ki böyle şeylere üzülmeyin artık diyorsun..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mavi mavi View Post
          schrödingerin kedisi ya sen ne zamandır forumda yoktun yorum yazmıyordun, ne iyiydi yokluğun şaka bir yana eski yorumlarından da fark etmiştim genel olarak çok ukala ve halden anlamayan yorumların oluyor belki amacın bu değildir ama çıkan sonuç öyle oluyor malesef..tabi ki başkalarına istediğni yazmakta özgürsün ama senden ricam benim açtığım hiç bir konuya yorum yazma ben halden anlayan insnalarla sohbet etmek isterim, anlamadan öylesine basit yorum yapan kişilerle değil sen belli yaşta işssizliğin ne kadar zor olduğunu anlayamıyorsun ki böyle şeylere üzülmeyin artık diyorsun..
          uzuldugunde degisen bir sey olmayacak. bunu dusunmeye calıs.

durumun uzucu oldugunun farkındayım. nasıl daha rahat hissedebilirsin onu soylemeye calısıyorum.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: poyraz_ View Post
            valla usta bende aynı dertten muzdaribim. istediğim gibi kafama göre iş bulamadım bilmiyorum ne yapacaz yaş da geçiyor ..
            valla çok zor bir durum bu,hele belli yaşta işsiz olmak çok zor hangi bölüm mezunusun?

Yorum

valla çok zor bir durum bu,hele belli yaşta işsiz olmak çok zor hangi bölüm mezunusun?
              insaat muhendisligi bina yapıyoruz

Yorum

uzuldugunde degisen bir sey olmayacak. bunu dusunmeye calıs.

durumun uzucu oldugunun farkındayım. nasıl daha rahat hissedebilirsin onu soylemeye calısıyorum.
                tamam o zaman çok sağol buarada az önce bozulduğun birşey yazdıysam kusuruma bakma haklısın üzüldüğünde değişen birşey olmuyor ama iki ay oldu inan çok canım sıkılıyor önceki işimde iki hafta geçmedi bulmuştum..şimdi niye böyle oluyor sektör mü kötü acep?

Yorum

insaat muhendisligi bina yapıyoruz
                  inşaat mühendisiği mi vav çok güzel bölüm bitirmişsin ben malesef pek iyi bölüm bitiremedim iyi okuyamadım şimdi sıkıntısını çekiyorum galiba

Yorum

inşaat mühendisiği mi vav çok güzel bölüm bitirmişsin ben malesef pek iyi bölüm bitiremedim iyi okuyamadım şimdi sıkıntısını çekiyorum galiba
                    ne okudun?

Yorum

ne okudun?
                      büro yönetimi ve sekreterlik 2 yıllık okudum, iyi bir bölüm değil pek ..ama anladım ki insna ne kadar iyi bölüm bitirirse o kadar iyi ve sağlam iş bulabiliiyor..

Yorum

büro yönetimi ve sekreterlik 2 yıllık okudum, iyi bir bölüm değil pek ..ama anladım ki insna ne kadar iyi bölüm bitirirse o kadar iyi ve sağlam iş bulabiliiyor..
                        hayırlısı......belli olmuyor bu isler........

Yorum

hayırlısı......belli olmuyor bu isler........
                          haklısın..hayırlısı olsun..Allah büyük yakın zamanda iyi bir iş olur inşallah

Yorum

haklısın..hayırlısı olsun..Allah büyük yakın zamanda iyi bir iş olur inşallah
                            amen........

Yorum

geçici iş bakıyorsan prodüksiyon firmalarında çalışabilirsin iyi para var o işte, nerede yaşadığını bilmiyorum ama istanbul veya izmir de isen ds prodüksiyona bir uğra derim.... yarım gün çalışıp 80 tl koyarsın cebine...
                              M.V.

Yorum

İşleniyor...
                              X