Az çok daha önceki açtığım başlıklardan tanımışsınızdır beni 
Sorularıma gelince maddeler halinde:
Şimdi ileride bir kızla randevum olacak ve ben çok kaygılanıyorum.
Bu fobilerimi nasıl aşabilirim.

Sorularıma gelince maddeler halinde:
- Bayanlara açılamama problemim var
- Bayların yanında muhabbetim çok iyi ama bir bayanların yanında acayip sessiz kalıyorum. ( The Big Bang Theory'de ki Kunal Nayyar'ın Raj Koothrappali gibiyim
) - Bir kızla çıkmayı düşünüyorum ama geçmişte yaşadıklarım aklıma geliyor zaten anksiyete bozuklugu var bende.
- Kendimi ezik , beceriksiz , kendimle barışık olmayan bir tip olarak gördüğümden dolayı kız durumlarında hep failed oluyorum.
- Mesela saçlarıma çok takıyorum. Neden benim saçlarımda yakışıklılar gibi değil, niye benim bir giyim veya kişisel bakım tarzım yok

- Bir de son yıllarımı hep bilgisayar başında geçirdiğimden arkadaşlarımı veya karşı cinsi eğlendirememekten korkuyorum. Hayatım hep monoton olduğu için

- Bu kızla çıktığımı düşünürsek bir kızla nasıl vakit geçirilir, nelerden hoşlanır, ne yapılır, ne yapılmaz. Nasıl iyi bir ilişki yürütülür. Çocuk kalmışım ben.
- Benim yetiştirilme tarzım ( Manevi konular ) ve son yıllarımı hayattan koparak geçirmem nedeniyle
- Romantizm konularını hiç bilmiyorum, bir kız ne zaman öpülür , ne zaman eli tutulur gibisinden ...
- Daha kendimi koruyamazken , kızı koruyamamaktan korkuyorum.
- Annemin zamanında babamın ailesi tarafından ezilmesi ve yaşadığı rahatsızlıklarından dolayı sanırım bayanlara çok değer vermek istiyorum.
Şimdi ileride bir kızla randevum olacak ve ben çok kaygılanıyorum.
Bu fobilerimi nasıl aşabilirim.

Yorum