Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ne Oldu Bana Volume II ( Beni Analiz Edin )

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Ne Oldu Bana Volume II ( Beni Analiz Edin )

Az çok daha önceki açtığım başlıklardan tanımışsınızdır beni

Sorularıma gelince maddeler halinde:
    1. Bayanlara açılamama problemim var
    2. Bayların yanında muhabbetim çok iyi ama bir bayanların yanında acayip sessiz kalıyorum. ( The Big Bang Theory'de ki Kunal Nayyar'ın Raj Koothrappali gibiyim )
    3. Bir kızla çıkmayı düşünüyorum ama geçmişte yaşadıklarım aklıma geliyor zaten anksiyete bozuklugu var bende.
    4. Kendimi ezik , beceriksiz , kendimle barışık olmayan bir tip olarak gördüğümden dolayı kız durumlarında hep failed oluyorum.
    5. Mesela saçlarıma çok takıyorum. Neden benim saçlarımda yakışıklılar gibi değil, niye benim bir giyim veya kişisel bakım tarzım yok
    6. Bir de son yıllarımı hep bilgisayar başında geçirdiğimden arkadaşlarımı veya karşı cinsi eğlendirememekten korkuyorum. Hayatım hep monoton olduğu için
    7. Bu kızla çıktığımı düşünürsek bir kızla nasıl vakit geçirilir, nelerden hoşlanır, ne yapılır, ne yapılmaz. Nasıl iyi bir ilişki yürütülür. Çocuk kalmışım ben.
    8. Benim yetiştirilme tarzım ( Manevi konular ) ve son yıllarımı hayattan koparak geçirmem nedeniyle
    9. Romantizm konularını hiç bilmiyorum, bir kız ne zaman öpülür , ne zaman eli tutulur gibisinden ...
    10. Daha kendimi koruyamazken , kızı koruyamamaktan korkuyorum.
    11. Annemin zamanında babamın ailesi tarafından ezilmesi ve yaşadığı rahatsızlıklarından dolayı sanırım bayanlara çok değer vermek istiyorum.

Şimdi ileride bir kızla randevum olacak ve ben çok kaygılanıyorum.
    Bu fobilerimi nasıl aşabilirim.

Bence içinden geldiği gibi davran. Rahat ol. Ne zaman öpülür ne zaman eli tutulur falan bunları şimdiden düşünme, önce bir tanı bakalım nasıl biriymiş. İlk gün ilk görüşmede elini tutma bence bir kaç gün geçsin. Gerçekten istediğinde yap bunları ilişkinin bozulamaz kuralları gibi görme. Hadi hayırlısı )

Yorum

Bu sorularını bir bayanın cevaplaması en mantıklı olanı. Gördükleri bu tablo karşısında ne düşünürler, ne önerirler kulak vermek lazım. Ama şundan eminim, kızlar, kendi kararlarını verebilen erkeklerden hoşlanır. Bu kadar çıt kırıldım, kararsız, çekingen olan bir erkek, onların ilgisini çekmeyecektir. biraz gözü kara olman, lazım. Hata yapman, risk alman lazım. Hata yapmayım dedikçe yalnızlaşırsın.

Yorum

Kendimce çıkarımlarımı paylaşabilirim.

Çekimser birisiniz, mükemmeli arıyorsunuz, hayal gücünüz hiç te fena işlemiyor, kaygı problemleriniz var.
        Takıntılı düşüncelere sahipsiniz, bu düşünceler kaygı anında artıyor. Özgüveniniz düşük. İçinizde bir enerji var ama yön veremiyorsunuz.
        Baskıcı bir ailede yetişmişsiniz, temel korku ve çekinceleriniz var, biraz garantici yaklaşıyorsunuz konuya.

Kendinizi bilin ve tanıyın. Yapmacık olmayın. Kendinizi olduğunuz gibi tanıtın ve gerisini şansa bırakın

Yorum

Sen niye arkadaslarini sevgilini eglendireceksin arkadasim git bulus gunluk seylerden bahset soru sor birak o konussun kekeleme, arkana yaslan arada espri yap bide gorusme bittikten sonra nasildi sence diye mesaj atma oldu bitti...
          Sussak ölüm, konuşsak intihar...

Yorum

kızlar doğal erkeklerden hoşlanır.olduğu gibi olan erkeklerden..zaten anksiyete yüzünden bu tür konular büyüyor gözünde..
            I Wish...

Yorum

Bence erkekler kızların gözünde yaramaz ve saf birer çocuk gibi. Tüm bu kekelemelerimize, kasılıp kalmalarımıza gülüyorlar ve bu erkeklerin masum doğalarının bir uzantısı.

Yorum

İşleniyor...
              X