Duyuru

Collapse
No announcement yet.

tek sığınağım sizlersiniz, yalvarırım yardım edin arkadaşlar, ölüyorum

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Bi gece annen eve sarhoş geldiğinde çek karşına konuş, babamdan biliyorum hemen inci gibi dökülüveriyor dertleri ağızlarından bi dene derim. annen olgun bi kadın 1.5 yılda az bi zaman degilki..

Yorum

dostum günümüzde evlilikler yürümüyor artık..insan tek başına yaşayamıyor..sıkıntıları vardır annenin..belkide sana anlatamadığı.. ve senin ona ihtiyacın var...onu anlamaya çalış hayatını bi türlü düzeltemiyo baksana içki zaten bi çözüm değil bişeyleri dahada zorlaştırıyo demekki..onunla konuşmaya çalış ona sarıl..onun dünyasına gir seninle dertleşsin..sen artık büyüdün ve bişileri görüyorsun...acı çekmenin sebebi düzgün bi ailenin olmayışı..bende yalnız büyüyen bir çocuğum...dengenin bi tarafı eksik olunca..bunun bedelini ne yazıkki hep çocuklar öder. anne bi hata yapar baba bi hata yapar ayrılırlar..hem kendileri mahvolur hemde çocuklar, işte bu acılar bizi çok çabuk büyütür.. seni anlıyorum..

Yorum

Hiçbir şey olmazsa yetişkin olmana 4-5 sene kalmış anladığım kadarıyla sabret biraz daha, takma kafana fazla kardeşim sabır her işin başıdır Allah'a sığın o sana yardımcı olacaktır emin ol bak herkes de bu konu hakkında da umutsuzluk var, çünkü inançlarımızın eksikliğinden dolayı bu da.Şimdi sana polise git desem tam bir saçmalık olur düpedüz intihar, annen psikiyatriste gitsin desem sen onu buna nasıl anlatabilirsin anneni bu sefer hepten yıkarsın ve şunu da unutma senin hiçbir günahın yok bunu sakın unutma.Allah sizlerin ve cümlemizin yardımcısı olsun.

Yorum

Ne olursa olsun o senin annen, onu bu davranışından vazgeçiremen zor, sabret, arada burdan yaz, Allah'a sığın.

Yorum

İşleniyor...
          X