Ben psıkıyatrılerın nasıl bı kafa yapısı oldugunu anlamıyorum.burdakı bıcok hasta doktorları cebınden cıkarır!, gecen ki konumda yazdıgım gıbı dıkkat dagınıklıgımdan dolayı psıkıyatrıye gttım ordan da psıkologa sevk edıldım.test yapıldı bı kac tane ve dıkkat dagınıklıgım kesınleştı,sonra tekrar pskıyatrıye gttım ve bana verdıgı ılac zedplex!!!!!. ne alaka yaaa, bu antidepresan ve bana antıdepresan berbat etkıler yapıyor.hayatımda ılk manık donemı yasatan zaten antıdepresanlar, receteye yazdıgı yazı DEPRESIF NOBET..cıldırıcam yaaa,, ben bu doktorlardan nefret edıyorum, nasıl dınlıyorlar hastayı,, cok sınırlıyım,,,,nolur fıkır verın, ben sımdı napmalıyım
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
psikiyatr katili olur ınsan
Collapse
X
-
evet zedpex çok yanlış. prozac muadilidir. seni aşırı manik yapar. zaten maniksin.
burada ilaç tavsiyesi yanlış olur ama manide duygulanım düzenleyiciler ve antipsikotikler etkilidir.
çocuklarda kullanılan hiperaktivite ilaçları yetişkinlerde ters etki yapar.
yetişkin olduğun için hiperaktivite ilacı kullanmanın sakıncalı olması nedeniyle olayı mani olarak düşünmeni öneririm.
-
Orjinal yazı sahibi: buhurizade View Postevet zedpex çok yanlış. prozac muadilidir. seni aşırı manik yapar. zaten maniksin.
burada ilaç tavsiyesi yanlış olur ama manide duygulanım düzenleyiciler ve antipsikotikler etkilidir.
çocuklarda kullanılan hiperaktivite ilaçları yetişkinlerde ters etki yapar.
yetişkin olduğun için hiperaktivite ilacı kullanmanın sakıncalı olması nedeniyle olayı mani olarak düşünmeni öneririm.
ben zaten ucarı halımden sıkayetcıyım.bana yazdıgı ılac saka otesı ya...resmen alay edıyorlar mılletle.ılaç bana bakıyor ben ılaca...artık hıc bır psikiyatrıye saygım yok.ozel muayenesıne gıtsem ooo ayagında sallar seni,yeterkı paradan haber ver...yazıklar olsun yaa,bu kacıncı hüsranlıkAslında her normal insan ancak ortalama olarak normaldir. Egosunun bu ya da şu kısmı, az ya da çok derecede deliye eşdeğer durumdadır.Freud
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: dertli biriyanlış ilaç vermiş. concerta veya ritalin vermeliydi.
evet dertli biri,kesınlıkle yanlış..1 aydan once devlet ilaç da vermiyor bıldıgım kadarıyla yani tablette 28 adet yazıyo..1 ay sonra mı gıtmelıyım.başka doktordan mı randevu almalıyım.vallla eczacı rıtalın verse alıcam ama vermezler kırmızı recete cunku,,bı fıkrı olan var mı,nasıl yol izlemelıyımAslında her normal insan ancak ortalama olarak normaldir. Egosunun bu ya da şu kısmı, az ya da çok derecede deliye eşdeğer durumdadır.Freud
Yorum
-
ilk defa duydum,depresyonun y si yok bende çökkünlüğün ç si..hiç bi belırtısı yok,Orjinal yazı sahibi: algea View PostKı****dan ilaç sallamayalım lütfen. Arkadaşı yanlış yönlendirmeyelim. Depresyonda da hafıza bozukluğu dikkat ve konsantrasyon bozukluğu olabilir. Hatta psedodemans diyorlar. Ben de bundan muzdaribim.Aslında her normal insan ancak ortalama olarak normaldir. Egosunun bu ya da şu kısmı, az ya da çok derecede deliye eşdeğer durumdadır.Freud
Yorum
-
kolonya içicem en sonunda valla ya,benım kafam belkide ilkokuldan berı guzel,ben bu ılacları ıcersem uzay boşluğunda bilye oynarım ,benı hıc bı doktor anlamıyo yaOrjinal yazı sahibi: buhurizade View Postritalin sana uymaz. çocukları sakinleştirir ama yetişkinlerde kokain benzeri etki yapar.
yani ritalin seni psikotik manik yapar!
Aslında her normal insan ancak ortalama olarak normaldir. Egosunun bu ya da şu kısmı, az ya da çok derecede deliye eşdeğer durumdadır.Freud
Yorum
-
"manık donem" yaşadığınızı psikiyatr mı söyledi. bunun antidepresana bağlı olduğunu mu söyledi yoksa sizin çıkarımlarınız mı. Her ne olursa ilacı veren doktor bunu biliyor mu. İlaç tavsiyesi yapılmış, bir uzman bile kişiyi yüz yüze görmeden ilaç vermeye çekinirken, psikolokların ilaç yazamayacağı gerçeği varken bu kadar rahat olmak bana doğru gelmiyor. Karşıda ki kişi bunu ciddiye de alabilir. Rilatini nasıl alabilirim diye soruyorsunuz zaten.Orjinal yazı sahibi: manik kız View PostBen psıkıyatrılerın nasıl bı kafa yapısı oldugunu anlamıyorum.burdakı bıcok hasta doktorları cebınden cıkarır!, gecen ki konumda yazdıgım gıbı dıkkat dagınıklıgımdan dolayı psıkıyatrıye gttım ordan da psıkologa sevk edıldım.test yapıldı bı kac tane ve dıkkat dagınıklıgım kesınleştı,sonra tekrar pskıyatrıye gttım ve bana verdıgı ılac zedplex!!!!!. ne alaka yaaa, bu antidepresan ve bana antıdepresan berbat etkıler yapıyor.hayatımda ılk manık donemı yasatan zaten antıdepresanlar, receteye yazdıgı yazı DEPRESIF NOBET..cıldırıcam yaaa,, ben bu doktorlardan nefret edıyorum, nasıl dınlıyorlar hastayı,, cok sınırlıyım,,,,nolur fıkır verın, ben sımdı napmalıyım
Yetkililer müdehale etsin...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: osmangazi View Post"manık donem" yaşadığınızı psikiyatr mı söyledi. bunun antidepresana bağlı olduğunu mu söyledi yoksa sizin çıkarımlarınız mı. Her ne olursa ilacı veren doktor bunu biliyor mu. İlaç tavsiyesi yapılmış, bir uzman bile kişiyi yüz yüze görmeden ilaç vermeye çekinirken, psikolokların ilaç yazamayacağı gerçeği varken bu kadar rahat olmak bana doğru gelmiyor. Karşıda ki kişi bunu ciddiye de alabilir. Rilatini nasıl alabilirim diye soruyorsunuz zaten.
Yetkililer müdehale etsin...
ben herseyı anlattım daha once lustral kullandıgımı manık doneme soktugu ıcın oncekı doktorum ılacı kesmem gerektıgını soyledı dedım.ama bu doktor sağolsun o an aklı nerdeyse bılemıyorum bunu dememe ragmen bana ANTİDEPRESAN VERDI..bu dıkkat dagınıklıgını bı nebze duzeltır dedı. bi nebze duzeltıcekse bı ton aktarda bıtkı var ayrıca ben depresyonun hıc bı belirtisi yok dsm4 kriterlerine de baktım bı tane olsa dıcem kı bundan etkılenıp vermış..bıpolar dese gam yemıcem kı o da degılım,rıtalını burda kullananların çoğu dıkkat eksıklıgınden almış ve kaldı ki ben zaten kafama gore o ılacı asla alamayacagımı bılıyorum...doktoru ıkna etme anlamında zıkrettım o sözu...bılmem anlatabıldımmı ????Aslında her normal insan ancak ortalama olarak normaldir. Egosunun bu ya da şu kısmı, az ya da çok derecede deliye eşdeğer durumdadır.Freud
Yorum
-
uzm.doktor yazıyodu ona bınaen gıttım ceu..artık kım ehil kim değil ben anlayamıyorum...Orjinal yazı sahibi: *Ceu* View Postbence doktor değiştirin memnun değilseniz..işinin ehli çok iyi doktorlar var.Aslında her normal insan ancak ortalama olarak normaldir. Egosunun bu ya da şu kısmı, az ya da çok derecede deliye eşdeğer durumdadır.Freud
Yorum
-
galiba son care o kaldı artık seans başı 450 tl yi gözden cıkarmaya cesaret edersem gidicemOrjinal yazı sahibi: *Ceu* View Posto zaman bir prof. ya da doç. görsün sizi..
Aslında her normal insan ancak ortalama olarak normaldir. Egosunun bu ya da şu kısmı, az ya da çok derecede deliye eşdeğer durumdadır.Freud
Yorum
-
aslında doğru teşhis konulursa doğru ilaçla kendinizi bulduğunuzda,her ay gitmenize gerek kalmaz.5 yıl önce seansı 250 lira olan bir prof a gittim..seans bitti 15 gun sonra tekrar görüşelim dedi..açıkça ücretinin bana çok geldiğini,15 gün sonra tekrar gelemeyeceğimi söyledim..5 ay sonra gitmiştim kontrole..ilacımdanda çok memnun kalmıştım.I Wish...
Yorum

Yorum