Lise son ogrencisiyim martta ygs ye giricm. Dersane staj derken artik insanlarin arasinda rahatim ama sadeceyuzeysel konusuyorum. Mesela sadece iyiaksamlar gunaydin gibi. Herkes birbiriyle anlasiyo dost buluyo kendine bazen insanlara karsi tepkisiz oluyorum kotu oldugm zamanlar hic konusmuyorum bile. Anlayamiyorum kendimi anksiyete tedavisi goruyrm doktorum rahatladigimi soyluyo bende iyiyim takintilarim yok cekingenlik yok simdiye kdr . Aslinda yasama sevinci olan biriyim ictenim duygusalim sosyalim ama yapmadigim cok sey var eminim.calistigim yerdeki patronum bana ben senden cok memnunum burda calisan herkes senin abin amcan utanmana gerek yok biraz girisken ol atilgan ol dedi Sinava tam hazirlanamiyorum bi gun once dersler aklima giriyo ama bska sefer ugrasamiyorum tembellikten mi bilmiyorum biktim artik bu durumdan bi isteksizlik var cok tepkisizim konusmayinca kimse dostun olmuyo bende yakin arkadasim olsun istiyorum . Kafam dersleri aliyo ama ilgizimarkadasima karsi ilgisizim ibadetlerimi yapmak istiyorum ilgisizm . Sinirimden sacimi cekiyorum ndn boyle oluyo diye Napmam lazim sizce onerilerinize ihtiyacim var...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Ne yapmaliyim??
Collapse
X
-
---Öncelikle eğitim ve sosyal hayatında başarılar diliyorum. Önerilerinize ihtiyacım var demişsin. Önerilerimize kulak kabartırsan sevinirim.
---İbadetlerini yapma isteğin, sana verilen nimetlerin şükrünü eda etme arzun çok güzel. İnşallah en kısa zamanda, kalıcı şekilde muvaffak olursun buna.
---Saçlarımı çekmek beni de rahatlatır. Hatta başkası çekerse daha iyi olur. Çok fazla saç koparmaya gerek yok ama. Sakinleştiricidir.
---Forumda bir dolaş ve ne kadar çok kişinin bu dertten muzdarip olduğunu gör. Arkadaşım yok, yalnızım, çekingenim, asosyalim, tuhaf görünüyorum vs..
---Önce liseyi bitir ve iyi bir üniversite kazan. Eğitimine odaklan. İş, okul gibi ortamların mola ve teneffüslerinde asla tek başına kalma. Altın kural bu. Tenefüslerde tek kalmamak.
-
Tesekkur ederim. Herkesin y asadigi bi durum mu bu ilgisizlik. Herseye karsi bi isteksizlik belki sinav doneminde oldugum icin olablr. Ozguven kazanmak icin ne yapabilirm yanliz olani ezerler mi. Nsl bu kdr konusabiliyolar benede bi sorun mu var uff allahim ya. Ozguen olmadan bsy olmaz ki . Ders calismak istemyrum bu yuzden. Ben kendime guveneyim ki bunu yapabileyim.Last edited by dkk15; 30-01-2014, 02:32 PM.Her şey değişecektir, doğaları budur. Bir gün başarılı, bir gün başarısız olacaksın; bir gün zirvede, bir gün dipte olacaksın. Ama içinde bir şey hep aynı kalacak ve o bir şey senin gerçekliğindir! (Osho)
Yorum

Yorum