Öncelikle iyi geceler hepinize.Benim yakın bi arkadaşım var senelerdir dostuz.Onun kız arkadaşıla sevişdim tek kaldık bi ara.Kendimi tuhaf hissediyorum. Yaptıgım şey insanlık degil farkındayım ama pişmanda olmuyorum.Dedigim gibi içim bi degişik kızada bişey hissetmiyorum.O kızda benim uzun suredir arkadaşım.Ustumde bir mallık var ne yapmalıyım bilmiyorum bu psikolojiden kurtulmak için ? Bana küfredenler olabilir aranızda ama o an benim yerimde olsanız yuzde 99 unuzda aynı şeyleri yapardı.Herşey gelişi guzel oldu.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Arkadaşımın sevgilisiyle yakınlaşdık
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Herşey yaşanmış bitmiş durumu kurcalama ve kızdan arkadaşın ayrılmadığı sürece arayıp sorma. Kendini kaybettir ve insanlık dışı değil hatta gayet insani, boşa gelmişsin bir iş kazası olmuş yenilersen olay çirkinleşir.Orjinal yazı sahibi: ramses View PostÖncelikle iyi geceler hepinize.Benim yakın bi arkadaşım var senelerdir dostuz.Onun kız arkadaşıla sevişdim tek kaldık bi ara.Kendimi tuhaf hissediyorum. Yaptıgım şey insanlık degil farkındayım ama pişmanda olmuyorum.Dedigim gibi içim bi degişik kızada bişey hissetmiyorum.O kızda benim uzun suredir arkadaşım.Ustumde bir mallık var ne yapmalıyım bilmiyorum bu psikolojiden kurtulmak için ? Bana küfredenler olabilir aranızda ama o an benim yerimde olsanız yuzde 99 unuzda aynı şeyleri yapardı.Herşey gelişi guzel oldu.
Yorum
-
Gorusmeme gibi bi lüksüm yok,benim kız arakadaşımında arkadaşları ve biz bu olayı tekrarlıyoruz,ben bundan zevk alıyorum. Çok kotu ama hoş geliyor,işte bu yuzden sizinle paylaşıyorum acaba doktorluk bi sıkıntımmı var ki.Herkez kotu karşılarken ben bu yaptıgım çirkinlikle mutlu felan oluyorum
Yorum
-
Gizli iliski cazibeli geldi size , ikinizde birbirinizden hoslaniyonuz bu durumda .
Tekrar tekrar birlikte olmussunuz tek eslilik degil farkli iliskiler yasamak istiyosunuz size heyecan veriyo .Kiz arkadasinizla aranizda sorunmu var sizi tatmin edemiyo ,ortak arkadasiniz olan kizla beraberlik yasiyosunuz ihanetin bedeli zor ödenir birde en yakin arkadaslar arasinda yasaninca bu tur iliskiler.
Baskasiyla yasasaydiniz iliskiyi dusunceler farkli olurdu , fakat tekrarlanmasi benim kafamda soru isareti olusturdu ; kiz arkadasin var ikincisi var ucuncusu varmi ? baska kisilerlede iliskide bulunmak istiyomusunuz dusunceleriniz daginikmi ?
Hoslanma sevgi ask herne ise aranizda olmadan bi beraberlik iliski yasaniyosa psikolojik
sebebler vardir psikologla gorusmenizi tavsiye ederim hemde kisa surede .
Cekirge misali siplayip hayatiniz cikmaza girebilir
Yorum
-
Açık sözlülüğünü tebrik ediyorum ey ramses. Kızgın toprakların, altın rengi kumlu diyarların çocuğu..Kız istemese zor sevişirdin. Kızda da hata var. Sana tek sözüm var. Birgün bir sevgilin oldu, deliler gibi sevdiğin. Oldu ya arkadaşınla bi yerde kalmaları gerekti bir süre başbaşa. Olmaz deme bindir türlü hali var dünyanın. Onun kız arkadaşınla seviştiğini düşün......Orjinal yazı sahibi: ramses View PostÖncelikle iyi geceler hepinize.Benim yakın bi arkadaşım var senelerdir dostuz.Onun kız arkadaşıla sevişdim tek kaldık bi ara.Kendimi tuhaf hissediyorum. Yaptıgım şey insanlık degil farkındayım ama pişmanda olmuyorum.Dedigim gibi içim bi degişik kızada bişey hissetmiyorum.O kızda benim uzun suredir arkadaşım.Ustumde bir mallık var ne yapmalıyım bilmiyorum bu psikolojiden kurtulmak için ? Bana küfredenler olabilir aranızda ama o an benim yerimde olsanız yuzde 99 unuzda aynı şeyleri yapardı.Herşey gelişi guzel oldu.
Yorum
-
Abiler ablalar yok benim ar damarım felan çatlamış,gunde kendime dunyanın lafını sayıyorum ama nefsim hep baskın geliyo canım çok istiyo ve zevk alıyorum abi ben bu olaydan.Gizli olmasıda ayrı bi cekici geliyo.Şu yazdıklarımı sadece burda yapabiliyorum ve boyle bi insan olduguma inanamıyorum hiç boyle birşey dusunmezdim.Şuan dahi hayaliyle zaman geçiriyorum bidaha fırsat bulsak diye acaba kızdamı oyle dusunuyodur. Sonuç olarak bi dokdora bunları anlatsam yuzume tukururler herhalde :\ Durum bu hem mutlu oluyorum hem tuaf bu nolcak boyle bilmiyorum gelişme oldukca burdan paylaşmyı dusunuyorum.Last edited by ramses; 04-02-2014, 12:23 AM.
Yorum
-
yaptın bari çaktırma, rezillik çıkmasın, uzak dur.
sonuçta arkadaşınla sevgili olan kişi aldatmayı kafasına koymuş seni kullanmış,
ben olsam onlar ayrıldığında bile kızla görüşmem, sil gitsin hayatından öyle birisini.
doktor senin gibi düşünmez, yüzüne filan tüküremez, eğer foktorluk durumum var diyorsan git görün.
Yorum
-
Hahhaaa, yuzene tukurenler olabilir .Orjinal yazı sahibi: ramses View PostAbiler ablalar yok benim ar damarım felan çatlamış,gunde kendime dunyanın lafını sayıyorum ama nefsim hep baskın geliyo canım çok istiyo ve zevk alıyorum abi ben bu olaydan.Gizli olmasıda ayrı bi cekici geliyo.Şu yazdıklarımı sadece burda yapabiliyorum ve boyle bi insan olduguma inanamıyorum hiç boyle birşey dusunmezdim.Şuan dahi hayaliyle zaman geçiriyorum bidaha fırsat bulsak diye acaba kızdamı oyle dusunuyodur. Sonuç olarak bi dokdora bunları anlatsam yuzume tukururler herhalde :\
Bizede kendinede bi iyilik yap doktora git neyin var ögrenelim ramses , meraktan catlicamm
arkadas hayaliyle yasiyosun asıkmisin abaca ?
Yorum

Yorum