Duyuru

Collapse
No announcement yet.

erkeklerin sadece arkadaşça yaklaşımı nasıl ayırt edilebilir???

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• erkeklerin sadece arkadaşça yaklaşımı nasıl ayırt edilebilir???

biri var bir yıldır tanışıyoruz, arkadaş gibi değiliz ama senli benliyiz, resmi değiliz ama samimi de değiliz. normal muhabbet var. bu kişi mesela çıkışta denk gelirsek ki nadiren olur bırakmayı teklif eder, bir kere bindim sadece binince de bu havada oraya gidilir mi yaa falan diyor. ortak bir etkinliğe çağırıyor ama sonra iptal olmuş haberim yok, bir kere ben bişey bakıcam beraber gidelim yardım et dedim, ayarlarız bir gün dedi, ancak bir ay sonra sordu hani senle bişey bakacaktık noldu? diye. en son konsere çağırdı beraber gidebiliriz belki dedi ben sesimi çıkarmadım konser günü konuşuruz dedi. o gün gelince hiç konuyu açmadı geliyor musun bile demedi. arada seninle seneye beraber dersaneye (ales için) gidelim diyor, atanma durumumu çok merak ediyor başka bir şehre gidebilme ihtimalim vardı. herkesle canım tatlım diye konuşur, sosyal ve sıcakkanlı biri. acaba bana yaklaşımı sadece arkadaşça mıydı? hoşlanıyorsa niye beni unutuyor? hoşlanmıyorsa niye atlıyor seni bırakayım, beraber gidelim diye?

anlattıkların kadarıyla benim yorumum arkadaşın yaklaşımı sadece arkadaşça.
    onu kız arkadaşın var mı? yada kız arkadaşın nasıl iyi mi ? yada hangi tip kızlardan hoşlanırsın şeklinde sorgulasana anladığım kadarıyla başka birinin olma ihtimali bile üzecek çünkü hoşlanıyorsun ondan
    Sahte kalabalıkların olacağına, kaliteli bir yalnızlığın olsun..

Yorum

yok biliyorum, uzun süredir kız arkadaşı yok..

Yorum

diğer soru peki? hiç sevmek hoşlanmak konusunda sohbetiniz olmuyormu?

Yorum

hoşlanıyorsan sen söyle ona.
          artık modern çağdayız ve kadın erkek her konuda eşit.
          kadınlar da teklif edebilir.

Yorum

ya ben hiç sormadım ona öyle şeyler, o sadece bir keresinde bana youtube dan bir video gösterirken kendisinin, "eski kız arkadaşım yüklemiş bunu da.." demişti.. ben de bişey dememiştim o an bozulmuştum biraz.. bir keresinde de daha yeni tanışıyorken bana bişey öğretmişti çok çabuk öğrendiğimi iyi öğrendiğimi söyleyip "canım bak bayansın ileride evleneceksin çocukların olacak, sen de onlara öğretirsin..." demişti. o zamanda bozulmuştum yine susmuştum..

Yorum

iyi de, herkesle canım tatlım diye konuşuyorsa adam sosyal sıcakkanlıysa bu adamın hiç sevgilisi olmayacak mı, sevgili adayı kıza nasıl davranacak o zaman bu adam??

Yorum

Orjinal yazı sahibi: gözde8989 View Post
                iyi de, herkesle canım tatlım diye konuşuyorsa adam sosyal sıcakkanlıysa bu adamın hiç sevgilisi olmayacak mı, sevgili adayı kıza nasıl davranacak o zaman bu adam??
                o bilir nasıl davranacağını.. gerçeği yansıtmayan duygular seni üzmeye devam ediyor.. rasyonel yaşama geri dön gözde!

Yorum

İşleniyor...
                X