Duyuru

Collapse
No announcement yet.

nasıl kurtulucam??????

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• nasıl kurtulucam??????

Merhaba öncelikle benim sorunum şu ailem ne zaman kavga etse cok fazla strese giriyorum ve kolayca sakinlesemiyorum.Bu streste kendime zarar vermeme yol açıyor bu durumdan nasıl kurtulabilirim???

anne ve babaların tipik sorumsuzluğu..çocuklarını düşünmezler..senin bir suçun yok,anormalliğin de yok..her normal kişi ailesi kavga edince strese girer morali bozulur.kendine zarar varmekten kastın nedir?

Yorum

Tam olarak anlatamadim galiba stresten ölecek gibi oluyorum uzerime cok büyük bir baskı yapılıyormuş gibi zarar vermekten kastım ise bilek kesme

Yorum

Neden kesiyorsun bileğini ? Şunu anlayamıyorum sadece,küçümsemiyorum sadece merak ediyorum neden insan strese,bunalıma girince kendine zarar verir ? Bunu yapınca rahatlatıyor mu seni ? Antidepresan kullan stres anlarında,tabi doktor kontrolünde
        Beni bir gün unutacaksan, bir gün bırakıp gideceksen, boşuna yorma derdi; boş yere mağaramdan çıkarma beni. Alışkanlıklarımı özellikle yalnızlığa alışkanlığımı kaybettirme boşuna. Tedirgin etme beni. Bu sefer geride bir şey bırakmadım. Tasımı tarağımı topladım geldim. Neyim var neyim yoksa ortaya döktüm. Beni bırakırsan sudan çıkmış balığa dönerim.

Yorum

Doktora görünmen şart!Sinirin ilermeden randevu almalısın dostum.Geçmiş olsun.

Yorum

İşleniyor...
          X