Evet.. Ölmeyi seçebilecekken yaşamaya devam etmek umudun kanıtıdır.. Her yaşayanın umudu vardır. Umut vardır..
Bana ait sözler değildi bunlar.. Fakat yine de bunlarla giriş yapmak istedim.. Çunku, burada bugun yeni uyeyim ama aslında eski de bi uyeyim.. Bir suru yazılarım var burada , eskiye dair.. sıkıntılarıma ,dertlerime dair.. Şimdi yeniden burdaym .. Ve bu yazıyı yazıyorum.. Çunku o gunku sıkıntılarımdan (şukur ki) çok uzaktayım.. Fakat başka sorunlarım var... Ama bunlarda geçecek diyebiliyorum kendime.. Çunku umudum var..
2 yıl olmuş en son ki gelişim.. Bu sure zarfında hayatımda önemli gelişmeler oldu.. Evlendim, ve hepsinden önemlisi 'anne' oldum..Bebek insanın hayatını baştan sona değiştiren bir şey bunu bilen bilir
Onunla beraber yeniden buyumek istediğim bi kızım var.. Henuz 7 aylık..
O tarihlerde hayatımı zindana çevirmiş olan ve benim bunu o zamanlarda farkedemediğim birisi vardı hayatımda.. Yazılarımda kendisinden fazlasıyla bahsetmişim.. Şimdiyse iyi ki.. iyi ki dediğim , hayatımda iyi ki olan bi eşim var.. Genç denilebilecek bi yaşta anne oldum.. Ama bilinçli olarak.. Yani sorumluluklarını kavramış olarak.. Yaşla da alakası yok çunku anne babalığın.. Bazı insanların böyle duşunduğunu bildiğim için açıklama gereği duydum..
Neyse.. fazla uzatmayalım.. artık buralardayım..
İnşallah hayat sizinde önunuze guzel fırsatlar çıkarır ve tum olumsuzluklar hayatınızdan uzaklaşır..
Hepinize Merhabalarrr...
:105:
Bana ait sözler değildi bunlar.. Fakat yine de bunlarla giriş yapmak istedim.. Çunku, burada bugun yeni uyeyim ama aslında eski de bi uyeyim.. Bir suru yazılarım var burada , eskiye dair.. sıkıntılarıma ,dertlerime dair.. Şimdi yeniden burdaym .. Ve bu yazıyı yazıyorum.. Çunku o gunku sıkıntılarımdan (şukur ki) çok uzaktayım.. Fakat başka sorunlarım var... Ama bunlarda geçecek diyebiliyorum kendime.. Çunku umudum var..
2 yıl olmuş en son ki gelişim.. Bu sure zarfında hayatımda önemli gelişmeler oldu.. Evlendim, ve hepsinden önemlisi 'anne' oldum..Bebek insanın hayatını baştan sona değiştiren bir şey bunu bilen bilir
Onunla beraber yeniden buyumek istediğim bi kızım var.. Henuz 7 aylık.. O tarihlerde hayatımı zindana çevirmiş olan ve benim bunu o zamanlarda farkedemediğim birisi vardı hayatımda.. Yazılarımda kendisinden fazlasıyla bahsetmişim.. Şimdiyse iyi ki.. iyi ki dediğim , hayatımda iyi ki olan bi eşim var.. Genç denilebilecek bi yaşta anne oldum.. Ama bilinçli olarak.. Yani sorumluluklarını kavramış olarak.. Yaşla da alakası yok çunku anne babalığın.. Bazı insanların böyle duşunduğunu bildiğim için açıklama gereği duydum..
Neyse.. fazla uzatmayalım.. artık buralardayım..
İnşallah hayat sizinde önunuze guzel fırsatlar çıkarır ve tum olumsuzluklar hayatınızdan uzaklaşır.. Hepinize Merhabalarrr...
:105:

Yorum