Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Batsın bu dünya ....

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Batsın bu dünya ....

Ulan arkadaş bu nasıl iş para kazanmak için bile para lazım batsın bu dünya ... bıktım bu parasızlıktan .. valla intihar edecem allah kahretsin ... yaşamk istemiyorum cinnet geçirecem ..

Haklısın kardeşim.
    Şuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)

Yorum

bazıları için iş ayırt etmeksizin çok çalışması lazım ve buna katlanması gerekiyor.. sonra kapılar açılıyor.. Bu dünya çok uzun değil böyle kahretme kadere bence sahip olduklarına şükredersen iyi edersin.. pollyana yapmıyorum bende psikolojik olarak ve iş imkanı olarak iyi sayılmam abartmıyorum haftasonu tatili yapmadan 13-14 saat çalışıyorum 2 aydır böyle ve nereye kadar sürer bilmiyorum öyle sonunda da para pul belli değil herşey risk .. sözün özü herşey para ama herşey para değil gibi garip bi denklem....
      Sahte kalabalıkların olacağına, kaliteli bir yalnızlığın olsun..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: phatalogyst View Post
        bazıları için iş ayırt etmeksizin çok çalışması lazım ve buna katlanması gerekiyor.. sonra kapılar açılıyor.. Bu dünya çok uzun değil böyle kahretme kadere bence sahip olduklarına şükredersen iyi edersin.. pollyana yapmıyorum bende psikolojik olarak ve iş imkanı olarak iyi sayılmam abartmıyorum haftasonu tatili yapmadan 13-14 saat çalışıyorum 2 aydır böyle ve nereye kadar sürer bilmiyorum öyle sonunda da para pul belli değil herşey risk .. sözün özü herşey para ama herşey para değil gibi garip bi denklem....

usta haklı olabilirsin eyvallah ama benim elimde çokgüzel mesleğim var. elektrik-elektronik teknisyneyiyim. benim yaptıım işi memlekette yapanlar sınırlı sayıda tamam çok şükür harşlığımız çıkıyor ama birazda makine teçhizat ihtiyacım var. bunlarıda almam için para lazım destek olan yok ama köstek olan çokk sen söyle ne yapim ben nereye gidim derdimi kime anlatim hırsızlık mı yapim usta ? sen söyle ....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: poyraz_ View Post
          usta haklı olabilirsin eyvallah ama benim elimde çokgüzel mesleğim var. elektrik-elektronik teknisyneyiyim. benim yaptıım işi memlekette yapanlar sınırlı sayıda tamam çok şükür harşlığımız çıkıyor ama birazda makine teçhizat ihtiyacım var. bunlarıda almam için para lazım destek olan yok ama köstek olan çokk sen söyle ne yapim ben nereye gidim derdimi kime anlatim hırsızlık mı yapim usta ? sen söyle ....
          tamam dostum işte ne güzel, bir yerde başlasan işide güzel yapıyormuşşsun zamanla vazgeçilmez bir çalışan olursun ne zamanki biraz birikimin olur atılırsın kendi işlerine.. ama şuan elim kolum bağlı demekle olumsuzu da çekiyorsun üzerine

Yorum

tamam dostum işte ne güzel, bir yerde başlasan işide güzel yapıyormuşşsun zamanla vazgeçilmez bir çalışan olursun ne zamanki biraz birikimin olur atılırsın kendi işlerine.. ama şuan elim kolum bağlı demekle olumsuzu da çekiyorsun üzerine

ne yapim usta çok canım sıkılıyor valla bunalıma girdim ...

Yorum

Ulan arkadaş bu nasıl iş para kazanmak için bile para lazım batsın bu dünya ... bıktım bu parasızlıktan .. valla intihar edecem allah kahretsin ... yaşamk istemiyorum cinnet geçirecem ..
              Para kazanmak için para mantığı doğru.. Batsın bu düzen )

Yorum

Orjinal yazı sahibi: govinda View Post
                Para kazanmak için para mantığı doğru.. Batsın bu düzen )
                Paraya gerek yok yeterki aşk olsun:Ç==)

Yorum

Paraya gerek yok yeterki aşk olsun:Ç==)
                  Yine güzel bir söz )

Yorum

Yine güzel bir söz )
                    bende senin imza yazına takıldım ne güzel yazmışssın Govinda"

Yorum

bende senin imza yazına takıldım ne güzel yazmışssın Govinda"
                      O cemetery nin hediyesi.. Ya ben onu çok özledim

Yorum

O cemetery nin hediyesi.. Ya ben onu çok özledim
                        ne güzel ne şanslı , özlenecek kadar sevilmiş

Yorum

ne güzel ne şanslı , özlenecek kadar sevilmiş
                          ahahaa kurmazca sorular ). Abim benim O, hemşerim ve toprak ) Var ya kulaklarını çınlattık. Şimdi ben özledim dedim ya kesin gelir söylemesi ayıp kıyamaz da bana )

Yorum

şu hale bak ben parasızlıktan iş kuramıyorum bu adamların neyin muhabbetini yapıyor ...

Yorum

şu hale bak ben parasızlıktan iş kuramıyorum bu adamların neyin muhabbetini yapıyor ...
                              Batsın bu dünya poyraz . Kızma hemen ya biraz gülelim dedik, sen de gül emi

Yorum

İşleniyor...
                              X