Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Peki Benden Kim Özür Dileyecek?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Peki Benden Kim Özür Dileyecek?

Arkadaşlar merhaba, yıllar önce tanışmıştım bu forumla şimdi tekrar paylaşmak istedim.

Ben 22 yaşında iletişim sektöründe çalışan biriyim. Yaklaşık 6 ay önce bir ilişkiyi bitirdim-bitirmek zorunda kaldım.
    Benden 14 yaş büyük patronumla herkesten gizli bir ilişkim vardı. Adını koymaktan utandığım bir ilişki.
    Sadece cinsellik yaşanan bu ilişki bir yıl sürdü. İlk başta bırak beni ben üzülürüm dediysem de o çekime karşı koyamadım.
    Hayatında cinsellik yaşadığı bir sürü kadın vardı bunu biliyordum. Bilerek her çağırdığında ona gidiyordum.

Evine gittiğimde cinselliği yaşayıp taksi çağıran bu adam beni öyle bir köleleştirdi ki.
    Yürümeme laf söyler, iş yerinde hakaretler eder ağlatır, sürekli kovmakla tehdit eder...Bunların hepsi ve daha beterlerine katlandım. Hep ona kendimi kabul ettirme çabasındaydım. Sektörde üst noktadaydı o iş kariyerim için çok önemliydi işi bırakamazdım. Ya da onu bilmiyorum.

Cinsellik kısmı zamanla artı arttı ve bir gece beni hayatımın ilkine zorladı. Bir kere bile bana sarılarak uyumadı. Bana kendimi pis hissettirdi. Beceriksiz, aciz, bilgisiz, zekasız...

Hayatımın ilkini yaşadığım günün ertesi tek başıma doktora giderken ona mesaj atmam dahi olanaksızdı. O kapıdan çıkarken patronum oluyordu. Hatta evde bile duvarlarını indirmiyordu. Sadece cinsellik. Yazmaya utanıyorum ama buydu. Bende bununla sevdiğim adama ulaşıyordum. Sarılmış oluyordum.

Neyse ilk cinselliği tam olarak yaşadıktan sonra beklentim olmadı ama sevgilisi olmayı isteyebildim içten içe. Tam bir hafta sonra beni işten çıkardığını söyledi.
    Yeteneksizliğimi sen alıksın diye yüzüme savurarak.
    Cevap vermek istedim beni 5 dakika dinler misiniz dedim. Telefona baktı çıkmam lazım. dedi.

Ben ondan önce şok vaziyette çıktım ofisten caddenin ortasında Beşiktaş meydana nası gittim hatırlamıyorum. O ara intihara karar verdim kapattım telefonumu. Annem aradı veda ettim kapadım. Bir ara açtım. Patronum mesaj atmış -saçma sapan hareketler yapma evine git annen merak etmiş...
    (annem intihar edecek diye patronumu aramış telefonda işten çıkarıldım anne demişim)

Sonra dolandım bi süre ağladım şuursuzca.

Beni dinleyecek bu sefer diye sayıklayarak evine gittim. Aradım açmadı. Mesaj attım aşağıdayım diye. Evine git yazdı. Arabası otoparktaydı. Durdum orda kapıdan ofisteki temizlikçi kadın çıktı patron evde değil dedi beni görünce de şaşırmadı. İttim onu beni bekliyor dedim. Binanın kapısını da içeri giren biri açtı. Binaya girmiş oldum.

Çıktım zile bastım.

Ve kapıyı ofiste eski çalışan bir kız açtı. Kız şok ifadesiyle ben konuşmaya bile halim yokken ağzım açık kaldım. Patronu çağır derken duştan çırılçıplak çıktı. Kapıyı kapatarak git buradan polis çağırırım dedi. Çağır derken ben kapıyı yüzüme kapattı.

Biraz durdum gidemedim, merdivenin başına oturdum. Bi kaç dakika sonra kızın zevk çığlıklarıyla irkildim. Nefes nefes çığlık çığlığa binayı inleten içimde büyüyen zevk çığlıkları...

O an şuurumu kaybettim ve makyaj çantamda bulunan jileti aldım. Bileğimi kestim iki yerden. Kanı görünce bayıldım sanırım. Hayal meyal kızın kapıyı açtığını hatırlıyorum ama ben çalmadım. Patron geldi kucakladı beni, bileğimi sardı. Sen ne yapıyorsun değer mi dedi?

Konuşucaz diye sayıkladım bi parka gittik dinledi herşeyi söyledim. Ağlaya ağlaya...Bana sadakat sözü vermemiş olması neyi değiştirirdi ben onunla ilklerimi yaşadım sonsuz bi sadakatla. Ben ilişkimizi söylerken o işle ilgili çevirdi konuyu.

O kızla bi ilişkim yok arada bir film izliyoruz dedi bir de. Bende öyle tepkisizce dinledim. Taksiye bindirdi bir de zorla taksi parasını verdi. Bana el salladı. Kızın yanına döndü.

Eve geldim, anneme herşeyi anlattım,psikolojik tedavi gördüm bir süre vs.

Ve biliyor musunuz onunla arada bir görüşmeye de devam ettim. Ta ki o kızla tatile gittiği fotoğrafları görene kadar.

Sevdiğim için mi bu kadar köleleştim bilmiyorum.
    Onu sevmeyi yakıştıramıyorum.

Bir gün kıza herşeyi anlatan bir mesaj attım. Kız bana hakaret etti sevgilim o benim diye. Patronda mesaj attı. Hemen özür dileyeceksin (o kızdan) beni aramayacaksın yoksa ailene anlatırım.

Şerefli bir adam olsaydın da onunlayken benimle olmasaydın diyebildim.

Şimdi hala o kızla görüşüyor. Kızı sosyal medyadan takip ediyorum hala.
    Sevdiğim adam fln yok.

Benim yerime tercih edildi ya öyle bir koyuyor ki bu.

Şimdi karşıma kim çıksa aldatır beni diye panikleyip kaçıyorum.

Normal mi?

Bir de sormak isterdim ona Peki benden kim özür dileyecek?

Okurken çok üzüldüm senin adına. Olaylara bakarsak hata payı büyük oranda patronunda. Fakat sende bazı kararları önceden vermiş olmalıydın ama çok genç olduğun için bir takım hatalar yapmışsın.

Patronun işi oyuna çevirmiş ve aynı senaryo farklı isimlerle oynanmaya devam ediyor. Diğer kız ile tatil yapması, fotoğraf paylaşması vs. onu sevdiği anlamına gelmiyor. Sanırım acı vermeyi seven bir insan ve zamanla o kızda aynı pozisyona düşme tehlikesi içerisinde. Konumuz bu değil tabi.

Biraz kendine değer vermiyorsun gibime geldi. Yani bu kadar kaptırılmış bir ilişki, intihar girişimi ve birinden özür bekleme halin. Bazen tamamen haklı olsak bile bunu kimse bilmez ve özür dileyen olmaz. Bizim başkalarının onayına veya özürüne ihtiyacımız yoktur. Bir özür beklememeni tavsiye ediyorum.

Annene söylemekle ve bir psikologla görüşmekle çok iyi bir hamle yapmışsın, terapilere devam etmen senin açından iyi olacaktır. Ayrıca genel anlamda platonik aşk sorunu yaşayan insanların yaptıklarını da yapsan iyi olur. Ortamını arkadaşlarını bakış açını değiştirmeye çalış, sevdiğin şeylere insanlara bağlan.

Gerçekten değmeyecek bir insan için sorunlar yaşamışsın, bunu benim söylememin bir anlamı yok zaten sen de biliyorsun. Ben platonik olarak birilerine aşık olduğumda ilişkilerimi resmileştirmeyi ve soğuklaştırmayı hedeflerim, bir tavsiye olarak değerlendirmek istersin belki.

Geçmiş olsun.
    Hayat yaşayanlarındır !!!

Yorum

Gerçekten kötü şeyler yaşamıssın, olay buralara gelmeden önce keşke işten kendin çksaydın, bu tarz şerefsiz insanlar çok malesef.. Yapıcağın en doğru iş kendine olan saygından olayı polise bu durumu bildirmek ceza verilmese bile sabıksanında bu olayın geçmesi olur.. Ayrıca abin veya yakın akrabana haber verp temiz bir dayak attır bence, çünkü bu kabul edilcek bir durum değil..
      Last edited by shondes; 09-03-2014, 06:36 PM.
      3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verirsen 2 kuruşa seni satar.

When you lose small mind, you free your life..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: shondes View Post
        Gerçekten kötü şeyler yaşamıssın, olay buralara gelmeden önce keşke işten kendin çksaydın, bu tarz şerefsiz insanlar çok malesef.. Yapıcağın en doğru iş kendine olan saygından olayı polise bu durumu bildirmek ceza verilmese bile sabıksanında bu olayın geçmesi olur.. Ayrıca senin durumunun aşk fln değil seni kandırmış ve kendine bağlamış..
        Bende buna katılıyorum. Sabıkasına işlenmesi çok önemli çünkü bu kişi aynı davranışı başka insanlarla tekrarlıyor. Belki TCK'daki güveni kötüye kullanma suçu gündeme gelebilir.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: melodika View Post
          Arkadaşlar merhaba, yıllar önce tanışmıştım bu forumla şimdi tekrar paylaşmak istedim.

Ben 22 yaşında iletişim sektöründe çalışan biriyim. Yaklaşık 6 ay önce bir ilişkiyi bitirdim-bitirmek zorunda kaldım.
          Benden 14 yaş büyük patronumla herkesten gizli bir ilişkim vardı. Adını koymaktan utandığım bir ilişki.
          Sadece cinsellik yaşanan bu ilişki bir yıl sürdü. İlk başta bırak beni ben üzülürüm dediysem de o çekime karşı koyamadım.
          Hayatında cinsellik yaşadığı bir sürü kadın vardı bunu biliyordum. Bilerek her çağırdığında ona gidiyordum.

Evine gittiğimde cinselliği yaşayıp taksi çağıran bu adam beni öyle bir köleleştirdi ki.
          Yürümeme laf söyler, iş yerinde hakaretler eder ağlatır, sürekli kovmakla tehdit eder...Bunların hepsi ve daha beterlerine katlandım. Hep ona kendimi kabul ettirme çabasındaydım. Sektörde üst noktadaydı o iş kariyerim için çok önemliydi işi bırakamazdım. Ya da onu bilmiyorum.

Cinsellik kısmı zamanla artı arttı ve bir gece beni hayatımın ilkine zorladı. Bir kere bile bana sarılarak uyumadı. Bana kendimi pis hissettirdi. Beceriksiz, aciz, bilgisiz, zekasız...

Hayatımın ilkini yaşadığım günün ertesi tek başıma doktora giderken ona mesaj atmam dahi olanaksızdı. O kapıdan çıkarken patronum oluyordu. Hatta evde bile duvarlarını indirmiyordu. Sadece cinsellik. Yazmaya utanıyorum ama buydu. Bende bununla sevdiğim adama ulaşıyordum. Sarılmış oluyordum.

Neyse ilk cinselliği tam olarak yaşadıktan sonra beklentim olmadı ama sevgilisi olmayı isteyebildim içten içe. Tam bir hafta sonra beni işten çıkardığını söyledi.
          Yeteneksizliğimi sen alıksın diye yüzüme savurarak.
          Cevap vermek istedim beni 5 dakika dinler misiniz dedim. Telefona baktı çıkmam lazım. dedi.

Ben ondan önce şok vaziyette çıktım ofisten caddenin ortasında Beşiktaş meydana nası gittim hatırlamıyorum. O ara intihara karar verdim kapattım telefonumu. Annem aradı veda ettim kapadım. Bir ara açtım. Patronum mesaj atmış -saçma sapan hareketler yapma evine git annen merak etmiş...
          (annem intihar edecek diye patronumu aramış telefonda işten çıkarıldım anne demişim)

Sonra dolandım bi süre ağladım şuursuzca.

Beni dinleyecek bu sefer diye sayıklayarak evine gittim. Aradım açmadı. Mesaj attım aşağıdayım diye. Evine git yazdı. Arabası otoparktaydı. Durdum orda kapıdan ofisteki temizlikçi kadın çıktı patron evde değil dedi beni görünce de şaşırmadı. İttim onu beni bekliyor dedim. Binanın kapısını da içeri giren biri açtı. Binaya girmiş oldum.

Çıktım zile bastım.

Ve kapıyı ofiste eski çalışan bir kız açtı. Kız şok ifadesiyle ben konuşmaya bile halim yokken ağzım açık kaldım. Patronu çağır derken duştan çırılçıplak çıktı. Kapıyı kapatarak git buradan polis çağırırım dedi. Çağır derken ben kapıyı yüzüme kapattı.

Biraz durdum gidemedim, merdivenin başına oturdum. Bi kaç dakika sonra kızın zevk çığlıklarıyla irkildim. Nefes nefes çığlık çığlığa binayı inleten içimde büyüyen zevk çığlıkları...

O an şuurumu kaybettim ve makyaj çantamda bulunan jileti aldım. Bileğimi kestim iki yerden. Kanı görünce bayıldım sanırım. Hayal meyal kızın kapıyı açtığını hatırlıyorum ama ben çalmadım. Patron geldi kucakladı beni, bileğimi sardı. Sen ne yapıyorsun değer mi dedi?

Konuşucaz diye sayıkladım bi parka gittik dinledi herşeyi söyledim. Ağlaya ağlaya...Bana sadakat sözü vermemiş olması neyi değiştirirdi ben onunla ilklerimi yaşadım sonsuz bi sadakatla. Ben ilişkimizi söylerken o işle ilgili çevirdi konuyu.

O kızla bi ilişkim yok arada bir film izliyoruz dedi bir de. Bende öyle tepkisizce dinledim. Taksiye bindirdi bir de zorla taksi parasını verdi. Bana el salladı. Kızın yanına döndü.

Eve geldim, anneme herşeyi anlattım,psikolojik tedavi gördüm bir süre vs.

Ve biliyor musunuz onunla arada bir görüşmeye de devam ettim. Ta ki o kızla tatile gittiği fotoğrafları görene kadar.

Sevdiğim için mi bu kadar köleleştim bilmiyorum.
          Onu sevmeyi yakıştıramıyorum.

Bir gün kıza herşeyi anlatan bir mesaj attım. Kız bana hakaret etti sevgilim o benim diye. Patronda mesaj attı. Hemen özür dileyeceksin (o kızdan) beni aramayacaksın yoksa ailene anlatırım.

Şerefli bir adam olsaydın da onunlayken benimle olmasaydın diyebildim.

Şimdi hala o kızla görüşüyor. Kızı sosyal medyadan takip ediyorum hala.
          Sevdiğim adam fln yok.

Benim yerime tercih edildi ya öyle bir koyuyor ki bu.

Şimdi karşıma kim çıksa aldatır beni diye panikleyip kaçıyorum.

Normal mi?

Bir de sormak isterdim ona Peki benden kim özür dileyecek?
          etki, tepkiyi yaratır. bilerek bir yanlışı bedeli de, bir kutu çikolata olamazdı. cinsel bir meta olarak kullanıldığınızla kaldınız zira aksi mümkün değil.

geçmiş olsun. gerçekler hoşunuza gitmeyebilirler ama realite acizliğinizi göstrediği ve itiraflarınıza dayalı yazılmıştır.

iyi forumlar!

Yorum

Bence sizi patronunuzdan önce kendi acizliğiniz yılışık tavırlarınız bitirdi. her adam aynı olmaz ama sizin tavrınız aynı olduğu sürece bir çok adam sizi aynı derece kullanıp kenarı iter. sizin kendinize ailenize hiç saygınız yok kii bunları yaşayıp hala sevgiden bahsedebiliyorsunuz. sevginin içinde dozunda gurur olmazsa sizin durumunuz kaçınılmaz olur. bir yada bir çok adam olması farketmiyor. evlenmeden cinsel birliktelik yaşayan zihniyete asla saygıyla bakmıyorum. insan bedeni bu kadar ucuz olmamalı. bence siz önce yaradandan af dileyin bu bedeni beyni böyle hoyratça harcattığınız için...
            Denizdeki damlaları sayın desem sayar mısınız? Canlar damladır, sonunda aynı denize damlayacağız.

Yorum

Okuyan yorum yazan herkese teşekkürler.
              Evlenmeden cinsellik yaşanmasına ben nasıl karşıydım, ne yorumlar yapardım.
              Meğer herşey insanlar içinmiş
              Psikoloğa gitmeyi bıraktım malum maddi sebepler...

Ama eleştirenlere saygım sonsuz, ben her arkadaşımın yüzüne bakarken nasıl bir utanç duyuyorum bir Allah bilir.

Uğur Koşar'ın kitapları affedilme umudunu arttırıp yaşa dedi.

Ben intihar ettikten sonra Park'ta patrona şunu demiştim. Ya ölseydim ben nasıl içerde sevişmeye devam edersin vicdan azabı çekmez miydin?
              Cevabı öyle bir kendime getirmişti ki beni,
              -senin hayatın senin tercihin banane! Yüz ifadesi öyle serinkanlıydı ki!

Çok sevdiğim şu sözü de paylaşmak isterim

Sınanmadığın günahın masumu sayma kendini!

Öneri ve yorum bekliyorum

Sevgilerimle

Yorum

Bu söz gerçekten çok anlamlı. Bol keseden başımıza gelmemiş olaylar hakkında yorum yapmak kolaydır. Ama öyle olmamalı.

Benim dikkatimi çeken bir nokta var. Arkadaşlarının yüzüne bakarken neden utanıyorsun? Tam olarak seni utandıran nedir?
                Evlenmeden cinsel ilişkiye girmekse eğer, toplumda bunu yapan saygıya değer bir çok insan var. Evlilik sadece bir sözleşmedir, prosedürdür.
                Evlenmeden cinsel ilişkiye girmek bir ahlaksızlık değildir. Sadece tarafları zor durumda bırakabilir, maalesef sizin konunuzda sizin konumunuz böyle.

Ben anlattıklarınızda yalnızca problem teşkil edecek husus olarak; kendinizi aşka çok kaptırmanı gördüm. Onu bırakamama, aşırı güvenme, onun için intihara kalkışma.
                Sanıyorum ki bu yaşadıkların güzel bir tecrübe oldu. Bir konuya dikkat çekmek istiyorum. Eğer biri aşkın içinde kayboluyorsa o kişinin kendine güveni ve sevgisiyle ilgili sorunları vardır diye düşünürüm ben. Bu konuyu seninde düşünmende fayda olabilir.

İyi olmana sevindim.

Yorum

patronun tipinde patron çok var iş hayatında..emin ol o diğer kızda başka kızlarla aldatılıyor..

İş hayatının kabul edilmeycek etik olmayan kuralları bunlar...kimisi çalışanını cinsel niyetle kullanır..kimisi de cinselliği kariyer basamaklarını hızla çıkmak için kullanır..müdürüne patronuna ...

Size gelince..belki daha çok gençsiniz adam karizmatik..zengin..vs bunlar gözünüü boyadı belliki..Ama seni sevmeyeceği sadık kalmayacağı belli..çok fazla hayalperest ve aciz davranmışsınız..
                  duygularınız sizi esir etmiş..nefsimiz boyle bişi..peşine düşünce karşımıza neler çıkar bilinmez..

Artık olanı biteni bırakın..olmuş yaşanmış..hata yapmışsın..kabullen..
                  ama hayatına devam et..yapacak bişi yok artık..Kendine yeni bir sayfa aç..daha çok yolun başındasın hayatın..
                  Bu tür egoist..insanlıktan uzak kazanova tipli adamlardan da uzak dur..

Yorum

Merhaba,

Öncelikle anlayışınız için teşekkür ederim

Arkadaşlarıma baktığımda acaba o ne kadar yakınlaşmıştır, ben kirliyim ben başka biriyim artık diye üzülüyorum.

Sonra ilkimi beni seven biriyle yaşasaydım diyorum. Sarılarak uyuduğum sabah uyandığımda beni sevdiğini söyleyen bir adamla...her kadın gibi deger görmek, hiç göremediğim degere üzülüyorum.

Bazen saatlerce aynaya bakıyorum tatile götürdüğü kız benden çok mu güzel diye. Bende güzelim ben hiç üzmedim ki onu diyorum
                    Neden ben değil de o ?

Neden vazgeçilen ben oldum?

Bir kadın için o kadar ağır ki tercih edilmemek

Hele ki zihnim bazen onu özlüyorsa ben özlersen o kızın onun evinde fotoğrafları paylaşılıyorsa için öyle bi sızlıyor ki

Belki karşılıklı sevginin olduğu bi ilişkide bekaretimi kaybetseydim bu kadar üzülmezdim bilmiyorum.

Orjinal yazı sahibi: scout View Post
                    Bu söz gerçekten çok anlamlı. Bol keseden başımıza gelmemiş olaylar hakkında yorum yapmak kolaydır. Ama öyle olmamalı.

Benim dikkatimi çeken bir nokta var. Arkadaşlarının yüzüne bakarken neden utanıyorsun? Tam olarak seni utandıran nedir?
                    Evlenmeden cinsel ilişkiye girmekse eğer, toplumda bunu yapan saygıya değer bir çok insan var. Evlilik sadece bir sözleşmedir, prosedürdür.
                    Evlenmeden cinsel ilişkiye girmek bir ahlaksızlık değildir. Sadece tarafları zor durumda bırakabilir, maalesef sizin konunuzda sizin konumunuz böyle.

Ben anlattıklarınızda yalnızca problem teşkil edecek husus olarak; kendinizi aşka çok kaptırmanı gördüm. Onu bırakamama, aşırı güvenme, onun için intihara kalkışma.
                    Sanıyorum ki bu yaşadıkların güzel bir tecrübe oldu. Bir konuya dikkat çekmek istiyorum. Eğer biri aşkın içinde kayboluyorsa o kişinin kendine güveni ve sevgisiyle ilgili sorunları vardır diye düşünürüm ben. Bu konuyu seninde düşünmende fayda olabilir.

İyi olmana sevindim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: melodika View Post
                      Merhaba,

Öncelikle anlayışınız için teşekkür ederim

Arkadaşlarıma baktığımda acaba o ne kadar yakınlaşmıştır, ben kirliyim ben başka biriyim artık diye üzülüyorum.

Sonra ilkimi beni seven biriyle yaşasaydım diyorum. Sarılarak uyuduğum sabah uyandığımda beni sevdiğini söyleyen bir adamla...her kadın gibi deger görmek, hiç göremediğim degere üzülüyorum.

Bazen saatlerce aynaya bakıyorum tatile götürdüğü kız benden çok mu güzel diye. Bende güzelim ben hiç üzmedim ki onu diyorum
                      Neden ben değil de o ?

Neden vazgeçilen ben oldum?

Bir kadın için o kadar ağır ki tercih edilmemek

Hele ki zihnim bazen onu özlüyorsa ben özlersen o kızın onun evinde fotoğrafları paylaşılıyorsa için öyle bi sızlıyor ki

Belki karşılıklı sevginin olduğu bi ilişkide bekaretimi kaybetseydim bu kadar üzülmezdim bilmiyorum.
                      Bunlarda sizin kendinizden utanmanızı gerektirecek bir durum göremiyorum. En fazla ilişkiye girdiğiniz adama kızabilirsiniz ki bu duygu da sizde mevcut. Ancak şunu belirtmeliyim ki, insanlarla aynı yatağa girsek de saatlerce vakit harcasak da gerçek kimliklerini bilemeyiz. Çünkü hepimiz kendimizden de biliriz ki insan doğru dürüst kendini tanıyamaz. Akıl dışı bir alanla ilgili olarak keşkelerle ve kızgınlıklarla uğraşmayın derim.

Bir insan patron da olsa, çalışan da olsa; bir gün gelir ve yaşamak için çalışıyorum yorumunu yapar. Yaşamı düşünen insan, kendisini de düşünür. Patronunuz ne yazık ki bir gün gelip de geriye dönüp kendine baktığında çok kötü bir tabloyla karşılaşacak. Hayattaki en zor şeylerden biri insanın kendisi ile yüzleşmesidir. Şu anda hırslarının, zevklerinin esiri olan bu adam bir gün geldiğinde öyle sanıyorum ki fena toslayacak.

Aslında tercih edilen kişi olmamak kadınlar için değil erkekler için de aynı etkiyi yaratıyor. Burada sorun tercih mi edildiniz yoksa işiniz mi bitti? Bence sizi yeni kıza tercih etmedi, sizle işi bitti vakti gelince diğer kızla da bitecek. Bu adamın kişilik sorunu olmasından kaynaklanan bir durum bu. Kişiliği yerinde olan sağlıklı bir insan bu şekilde tavırlar takınmaz, en azından insan olmanın gereği bir konuşma yapılır. Siz tercih edilmediniz.

Birde yaşadığınız cinsel deneyimi metalaştırmayın bence. İlk cinsel ilişkimdi, bekaretimdi vs. Erkeklerde de ilk ilişkimde milli olamadım diye takıntı yapmak vardır. Bazen sertleşememe sorunlarında bunu yapanları görüyorum, oturup düşünüyor neden ben diye Yani kızlarda da erkeklerde de olur böyle şeyler... Siz o kişinin beynini bilemezdiniz.

Sevginin karşılığını alamama maalesef hepimizin sorunu. Geçmiştede sorundu gelecekte de olacak. Çünkü verdiğimiz sevgi hepimizin kendi hayatı içinde anlam kazandığından, hepimize göre farklılık gösteriyor. Kişiliklerimiz de farklı olduğundan sevgi alışverişlerimiz uyuşmuyor. En azından büyük bir sorun olmadığını, çözülmez olmadığını ve yalnız olmadığınızı belirtiyim.

Yorum

arkadaşım ben bu sitede eskiyimdir ara sıra bakıp okuyup çıkıyorum bazen yorum yazarım dolayısı ile çok sıkıntı çeken ve intihar düşünen bir insanım aslında, yaşadıkların acı ama hepimiz yani bu sayfadaki herkes acı şeyler yaşıyor ve hiçkimse mükemmel değil hiç birimizin hayatıda mükemmel değil zamana bırak kendini zamanla herşey soğuyor bazı şeyler o kadarda önemli gelmiyor zaman geçince.saygılar.
                        içindeki öküz e oha de.

Yorum

Aklım karakterim var benim üniversite mezunuyum her konuda fikrim vardır. Sergi sergi gezenin kitap okuyan biriyim. Çoğu insandan daha çok kişilikliyim.

Nereden biliyorsunuz sadece güzellik sunduğumu ben ne emek verdim yaptığım işe, o beni sevsin diye benim suçum köleleştiren sevgim suçum sevmek o da kullandı acımadı
                          Kimse de acımasın bedelini ben ödüyorum

Orjinal yazı sahibi: sir_seri

Okudum__gazeteliin 3. sayfa haberlerinin bir benzeri__
                          sevgi açlığı__insanlara neler yaptırtıyor__
                          Yaptıklarınla alakalı çok şey demeyeceğim__dilim sivridir__
                          Gerçekleri söyleyebiliyorum sadece__kimseyi pışpışlayıp avutamıyorum__
                          ancak bu sitede gerçekeri söylemeyip__sürekli herkes birbirine sarılıp_zırlayıp ağlıycak__gerçeklerden kaçacak onu anladım__

Demişsin ya "tatile götürdüğü kız benden daha mı güzel" diye___işte facianın daniskası olan söz__
                          Sen sadece güzelliğini sunarsan eğer__güzelliğinle ancak bunları yaşarsın__
                          aklınla yola çıkarsan akıllıca işler yaparsın__
                          sen adama güzelliklerini sunmuşsun__o da faydalanmış__
                          domates seçer gibi sunarsan__daha sert ve daha kırmızısı her zaman vardır__
                          üzgünümmmsss__kendine bak önce__

Yorum

Hem 'siyah'a batacaksın; hem de ben 'beyaz'ım diyeceksin... Yok öyle bi'dünya! Önce layıkıyla Rabbi'nden özür dileyeceksin; insanların senden özür dilemesi eksik kalsın bi' bırak! Yah Allah'ım sergi sergi gezerek kültürlü nasıl olunuyor biri bana anlatsın!.. İnsanlar; özellikle bir şeyi çok göstermeye çalışıyorlarsa; altını özellikle çiziyorlarsa; o konuyla ilgili bir hataları, bir eksiklikleri vardır... Tıpkı senin bize; üniversite okuduğunu, her konuda fikrin(!) olduğunu, kitap okuduğunu, güzel olduğunu sürekli deklare etmen gibi... çünkü özgüvende baskınlık olmaz... özgüven yalın haliyle özgüvendir...
                            Aptallık; hata yapmak değil; o hata da direnmektir... Artık silkelenip kendinize gelme zamanıdır belki... İşaretlerin arka yüzünü doğru okuyun...

Yorum

merhaba dostum sorunuza gelelim sizden kimse özür dilemicek tek kişi ariç siz yaptıklarınız sizin seçiminizdir burda ne patronunuz nede başkası suçludur
                              yazılarınızda özgüveninizde sorun olabilir düşüncesine izlenimi edindim ve kırılgan bir yapınız var ve biz insanların yaptığı gibi hatalarınızı kendinizi küçük düşürmek nefret
                              etmek gibi düşüncelerinizde kullanırsunuzdur diye düşünüyorum bir nevi pişmanlıklarınızla dövünüyorsunuz peki geçmişin düşünmek pişman olmak size yararı varmı geçmişi düşünmek yaşamak acılarınıza son veriyormu yada yararı oluyormu sanmıyorum acılarınızla yüzleşin ama hep diğil şimdinizi bırakmayın sıkıca tutunun ona tekrar hayata atılın kırılmakdan acı çekmekden korkmayın bu yazdıklarımızı yapmak kolaymı diyorsunuz belki zor bir insan ne kadar kolay zor kendisi beliler sizde elvet kendiniz belirlesiniz ama bir yerden başlamanız gerek duygusal ve iyi bir insansınız böyle kendinizi yıpratmanız yazık kimseye yazık diğil ama size yazık ve içinizdeki sorunları içsel olarak diğil insanlara bağlanarak çözüyor gibisiniz mesala içinize bağlanmak yerine dışa yani bir insana bağlanarak sorunlarınızdan çözmek istiyor gibi durumunuz olabilir benim yorumumdur tabi bunu yapmayın kendinizden başka kimseye sizi kullandırcak vb durumlara sokucak hayatda silinik bir varlık haline gelebilmek konuma sokmasına izin vermeyin siz isterseniz hayatda kendi benliğinizi yaratarak yeni bir hayata başlıyabilirsiniz pişmanlıklarınızı suçluluk duygularınızı herşeyinizi sorgulayın eğer mümkün olursa savunma mekanizmaları geliştirin mesala sizi bir ses aşalamaya başladığında onu susturun ve bir süre sonra suçluluk duygunuz geçicek ve ben geçmişte yaşadım evt ama bundan sonraki hayatımda bu hatayı işlememeye dikkat edicem o yüzden beni suçlama eleştirme gibi sözlerle telkin edin kendinizi bunu uzun süre deneyin faydasını görüceksiniz gerçekden
                              ve kalbinizi aklınızı yüreğinizi özgürleştirin korkulardan sadece siz olun şimdiyi yaşayın mutlu olmaya çalışın kalbiniz hayatınızı yaşasın üzülerek diğil sevinçle huzurla yaşasın ve belki bekaret gibi şeyler canını yakıyor ama suçlama kendini bu bir suç diğildir sen istedin ve oldu burda suçlancak bir durum yoktur sadece toplumun aptalca kurallarına uymadın bu telkini etmeni öneririm sana ve
                              sana bir kitap önermek isterim HATALI ALANLARIMIZ adlı kitabı öneririm çok faydası olucağını öneririm ve kitap okumayı seversen psikologlar ücreti pahalı kitaplardan yararlanmanı öneririm kendi kendini tedavi etmeni özellikle ve birde ÖZGÜVEN adlı kitabı sana öneririm umarım bu kitapların sana yararı olur hayatında yeni bir sayfa açarsın
                              Hayatta yapabileceğiniz en büyük hata,
                              sürekli bir hata daha yapacağımız KORKUSUDUR!

Hayat budur.Onu hissedin , onu yaşayın ve ondan hoşnut kalın .

Yorum

İşleniyor...
                              X