Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kafamın içinde olanlar

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Kafamın içinde olanlar

Kafamın içinde haemaklar dönüyo, taraklar bükülüo eğiliyo, hulahuplar dönüyo, örgü yumakları geziniyo, neye bağlı olabilir??
    "Ben anlamadığım şeyleri ciddiye almam."

psikoğa gitmen lazım hemde acil

Yorum

Orjinal yazı sahibi: hakan28 View Post
      psikoğa gitmen lazım hemde acil
      aslında ben gitmek istiyorum ama, ailem kendin çöz birazda insanın kendi elindedir bazı şeyler diyolar.. tek başımada gitme imkanım yok.

Yorum

Senin hayatin ailenin fikirlerinden daha onemli.Tedavi ol.

Yorum

bizdeki hastalıklar daha beter biz hep mutsusuz ama senin bu hastalığın geçiçi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: hakan28 View Post
            bizdeki hastalıklar daha beter biz hep mutsusuz ama senin bu hastalığın geçiçi
            hmmm.. senin hastalığın ne ??

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dertli biri
              ah thebrain ah... forumdaşım benim.

sen prozac filan kullanmıyor muydun zaten bir ara konuşmuştuk. ilaç dozları hakkında filan.

hatta bir kere de şizofreniden şüpheleniyordun. ayrıca bir hastalık mı ne sormuştun.

hala doktora gitmedin mi sen ?
              hepsini çok net hatırlamıyorum forumdaşım ama prozzc ı doktor tavsiyesiyle değil de kendi kendime alıyordum.. hem ailemden gizli alıyordum..

Yorum

mesela anksiyete var arkadaş çevremiz AZ kız arkdaşımız yok sosyal fobi var mesela biz diğer insanalrdan farklıyız ama sende bunlar uok

Yorum

fgytydrtfggfghtyyt
                  Last edited by Ebru123; 25-01-2015, 01:31 AM.

Yorum

benim beynimde bi çekiç vardı bi sağa bi sola vuruyordu geçti bi dahada olmadı evde kullanmadığım fazla antipsikotikler var adres ver kargoyla yollarım istersen örgü yumakları kötüymüş geçmiş olsun

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cybryl View Post
                      benim beynimde bi çekiç vardı bi sağa bi sola vuruyordu geçti bi dahada olmadı evde kullanmadığım fazla antipsikotikler var adres ver kargoyla yollarım istersen örgü yumakları kötüymüş geçmiş olsun
                      yok adres filan veremem verirsem forumdaki herkes görür ve başıma bela olur. ayrıca geçmiş olsun dilediğin için sağol..

Yorum

İşleniyor...
                      X