Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Dışlanıyorum,yalnızım kendimi kötü hissediyorum ne yapmalıyım ?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Dışlanıyorum,yalnızım kendimi kötü hissediyorum ne yapmalıyım ?

Benim tipimle dalga geçiyorlar,gülüyorlar bu 5 yıldır böyle. Hiç dışarı çıkasım gelmiyor kendime güvenim kalmadı. İnsanlar bana bakıyorlar ve fısıldaşıp bir şey konuşanlar oluyor psikolojim bozuldu. Hiç arkadaşım yok,sevgilim yok olmamasının sebebi ise özgüvensizlik kendimi ezik dışlanmış görüyorum heryere kendim gidiyorum çok yalnız hissediyorum kendimi. Beni tek mutlu eden annem ve alışveriş yapmak başka bir şey yok. Dış görünüş olarak soğuk duruyorum ama sıcak kanlıyım,yalakalık yapmayı sevmem ve beceremem ne yapmalıyım yardım edin ? Eskiden intihar etmeyi düşünürdüm artık o bile sıktı.

jkebhrerggeeıgeıw
    Last edited by Ebru123; 25-01-2015, 01:10 AM.

Yorum

arkadaşım bende aynılarını yaşadım zamanla kabulleniyor insan tabii bu arada psikolojin bozulabiliyorda ama yapacağın seni iyi hissettiren aklı başında insanlarla sohbet etmek kendine bi ilgi alanı hobi bulmak bence.
      içindeki öküz e oha de.

Yorum

Kımse kimseden ustun degil onlar bir laf ediyorsa sen iki laf et kendini savundukca ozguvenin gelmeye baslayacktr
        Her şey değişecektir, doğaları budur. Bir gün başarılı, bir gün başarısız olacaksın; bir gün zirvede, bir gün dipte olacaksın. Ama içinde bir şey hep aynı kalacak ve o bir şey senin gerçekliğindir! (Osho)

Yorum

ne var yani bunda insanların hepsi yakışıklı veya güzel olarak mı doğuyor bende öyle yakışıklı karizmatik bi insan sayılmam işitme cihazı kullanan iki kulağındada cihaz olan bir insanım kaç yaşındaşın liseye mi gidiyorsun üniversiteyemi bilmiyorum ama bende lise zamanında çok dışlanmıştım böyle arkadaşlar birşeyler söyler anlamazdım efendim bir daha söylermisin felan derdim o sıralarda tabi yeni cihaz almıştım ve bi türlü alışamamıştım çok farklı bi deneyimden geçiyordum gerçekten ben bu yüzden çok dışlandım kimse benle konuşmaz oldu psikolojim bozuldumu bozuldu evet ama sonra ben kendimi kabullendim böyle nasıl yaşayacağımı öğrendim ve insanların önyargılarını öyle sanki karşılarında işte cihaz kullanan aptal salak sağır ezik gibi görüyorlardı ama ben naptım biliyormusun aldırmadım kendimi kabullenmiştim kendimle barışmıştım çünkü tabi bu biraz zaman aldı taki üniversiteye başladığımda düzeldim diyebilirim insanlarla gayet rahat bir şekilde sohbet ediyordum ne olursa olsun aldırmıyordum belkide bazıları arkamdan aptal salak işte ne bilim cihaz kulanan bir çocuk olarak görüyorlardı onlar zaten senin böyle görünmeni istiyorlar oysaki sende onlara tam aksine gülerek eğlenerek mutluluk saçarak cevap vereceksin bu insanlar böyle ego tatmini için sırf karşılarındakini ezmeye alışmışlar eğer aldırmamayı başarırsan herşey bence yoluna girer arkadaşta bulursun sevgilide boşver insanlar ne diyorsa desinler ne yaparsan yap insanlar öyle memnun edemezsin sen kafan nasıl rahat ediyorsa öyle davran gitsin o yüzden kafana takma salla gitsin...
          Arsız Ayaklar Altında Alın Teri...

Yorum

Görüntünde hoş bulmadığın detayları düzeltsen ne biilim hani çeki düzen versen kendine öncelikle bunu yap. Kendini beğenmeye başlarsan seninle kimsenin derdi olmaz. Şu öz güvenini yükseltmek için kendini onarman lazım. Başla bir yerden tamam mı
            ........

Yorum

Kardeş insanalrdan bende bikim sen bir hobi bul onu yap derim köpek besle köpekler insanlardan daha iyi daha sadik tir köpekler inanlarla dalga geçmez seni herzaman sever korur bende intihari düşündüm ama ne yapicak benimde sevgilim olmadi bu durumlari tek sen yaşamiyorsun forumun %75 bu durumda yani çok var bu forumda olmayanlarda var düşün yani

Yorum

şekilselliğin bir standardı olduğunu kimse ispat edemez. üçgen bir erkeğin veya 90-60-90 bir kadının kabul edilesi bir ölçüt olması için, iq gibi belli bir seviyeye oturması gerekir kalıcı olarak. buna da imkan yok. zira iq denen mefhum bile bir süre sonra bunamanın karşısında duramıyor, tükeniyor.

en öenmli olanı ise, fiziği düzgün bir insanın hayatının tümünü çok güzel geçirebileceğinin bir garantisi yok. biraz da kuşbeyinliyseler, karşılıklı çıkar döngüsünün dişlileri olmaktan öteye de geçemezler.

Yorum

İşleniyor...
                X