Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Herşey çok sıkıcı.

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Herşey çok sıkıcı.

Hersey sıkıcı
    Last edited by Ebru123; 24-01-2015, 11:29 PM.

ergenlik geçer ya
    "Umut olmasına var, sınırsız denecek kadar umut var, ama bizim için değil." Franz Kafka

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Ebru123 View Post
      Üff okuldan nefret ediyorum. Hocaların hepsi gerizekalının teki. Kendilerini bi halt sanıyolar. Hiçbiride beni sevmiyo zaten. Sevmiyorum sevilmiyorum. Ergenlikteyim , hiçbişiyde kabul etmeme gibi bi durumumda değil. Hayattan soğudum yaşamak istemiyorum. Hiçbişiyin anlamı yok. Herkes başarıya çiçekli yollardan gitti resmen. Benden hiç bi halt olmaz. İstediklerim hep başkalarının elinde. Aşağılığın malın tekiyim. Derslerde en kötüyüm, başarısızım. Bana gelipte "Bizde o yollardan geçtik." demeyin. Klasik cevap olarak kabul edilir. Hiç bişiy umurumda değil. Matematiğide Fenide batsın. Ailemide sevmiyorum, kendimide, çevremide. Hiçbişiy önemli değil benim için. İsyan etmiyorum sadece hayatta hiç istediklerim olmadı Matematik ve Fen konusunda. "Çalış" demek öğretmenler, aileler için çok basit. Çünkü onların kaybetcek bişiy yok. Çalış diyene kadar bi zahmet yöntemde gösteriverde tam olsun. Allah beyin dağıtırken ne halt diyodun gerizekalı. Bence yangın alarmı yerine beyin koymalılar. İhtiyacınız olduğunda camı kırın demeliler.
      Bütün en kötü şeyler benim başıma geliyo. Platoniğim. Zaten ailem bu dönemde karnem kötü gelirse liseye göndermicekmiş. Çokta fifi. Zaten bi halt olmıycam neden masraf etsinler. Arkadaşlarım 500 soru çözer ben çözerim kitap biter. Nasıl bişiy bu? Kitabı bile zor aldırdım. TEOG'a son 2 3 kala. Ondada düşük aldım.
      Mat:16
      Fen:24
      İnkılap:55
      İng:35
      Din:60
      Türkçe:75

Eğitimim çok b*ktan. Hocalar hep çalışkanlarla muhabbet halinde. Soru sorulduğunda cevaplıyorum o kadar. Yani soru derken Matematik değil. Normal soru. Fen'e öyle bi sövmek istiyorumki o soktuğum lafları çıkarması bi senesini alsın. O derece ölesiye iğrenç bi ders. Cerrahta olamıycam. Yattı o işte. Psikologta olamıycam. Hiçbişiyde olamıycam. Ölmek en iyisi. Arkadan ağlayanımda olmaz. Sevmiyolarki. Anca hakaret. Gerizekalı abim habire papağan gibi "Liseye yollamıcam" diyo. Banane yollamasın. Abimde diyo zaten "Bu saatten sonra kurtaramaz" diye. Haklıda. Ha kurtarmışım ha kurtarmamışım ne farkeder. Geçti artık. Zamanı geçti.
      Rehber hocasıda malın teki. Şişko ve kısa boylu. Bi halta yarasa neyse alıyo bi çay eline. Gidiyo oturuyo resmen benim gördüğüm o. Diğerleri zaten ha var ha yok benim için.
      "Yazarak çalış" diyolar ama nasıl? Mal mal pc başında vakit geçiyo. Anlamıyorum etmiyorum neden gidiyorumki? Zaten açıkta kalırım, direkt imamhatip. Ölürümde gitmem ben oraya. Lisesiz kalmayı tercih ederim.
      Herkes üstüme geliyo. Ağzılarının üstüne lahmacun küreğiyle vurmak istiyorum. Kessinler biraz seslerini. Cevap verince ben suçlu oluyorum. Üstüne bazen kafama vurdukları yada başka bi tarafıma vurdukları oluyo. Ama nadiren. Ben asla çocuğumu dövmüycem.
      Aman yaa. Bu kadar işte. İçimdekiler bunlar. Herşeyden umudumu yitirdim. Ben çabalasam dahada imkansızlaşıyo. İstemiyorum artık bişiy. Zaten kendinle barış falan öööööff fena baydınız beni yaaa.
      Ergen tripleri falan dersenizde diyin. Umrumda değilsiniz.
      Hey Allah'ımm yah') bu ergenleri saturn'e göndereceksin; bitince geri dönecekler dünya'ya

Yorum

tembel olduğunu itiraf etmişsin. durumunu düzeltmesi gereken sensin, ailen veya başka insanlar değil. başarısızlığının sebeplerini kendinde aramaktansa aileni ve çevreni suçluyorsun.

en iyi savunma, saldırıdır.

Yorum

Üslubun çok güzel. Okurken hiç sıkılmadım. Film izliyormuş gibi hissettim. O kadar akıcı, yaramaz, haylaz, eğlenceli anlatıyorsun ki, içindeki zeka, coşku satırlarına yansımış adeta. Bence gayet zeki birisin. Zekanın göstergesi asla ders notları olamaz. Çok da eğlenceli biri olduğun belli. Lafların maşallahı var. ama ailenle geçinme konusunda mutlaka birşeyleri çözmen lazım. Oku, okuma, sınıfta kal dert değil ama ailenle aran iyi olmalı.

Yorum

İşleniyor...
          X