Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Aşırı asosyalim ne yapabilirim ?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Aşırı asosyalim ne yapabilirim ?

çok asosyalim insanlardan çok utanıyorum dışarda yemek bile yiyemiyorum bugün tansiyonum düştü bayıldım özellikle erkekler olunca iletişim gücüm çok zayıf insanların beni istemediğini düşünüyorum beni hor gördüklerini öz güvenim çok zayıf ne yapacağım hiç bilemiyorum :S

Atlatılacak bişey hiç kendini şartlama.yaş kaç nelumbo?

Yorum

20 yaşındayım

Yorum

Aynı yaştayız. kendini yetenekli hissettigin başarabildiğin şeyler üzerine yoğunlaş bunlar çok gereksiz şeyler bile olabilir. kendini hangi kıyafetle iyi hissediyorsan onu giyin kendini beğen sev ne kadar yaşlardayız bugünlerimiz birdaha geri gelmeyecek şuna emin olabilirsin kendini şartlamışssın bazı şeyler için beynin şartlandıkca miğden bulanıyor. beyninden silip at

Yorum

keşke zihnimdekileri çıkarıp burada gösterebilseydim kendimi ve zihnimdekileri ifade etmek o kadar zor ki zihnimde kend, kendm, yenmeye çalışıyorum sankİ istanbulda gidebileceğim iyi bir terapst arıyorum uygun fiyata ama bulamadım hepsi çok tuzlu

Yorum

şuan bir yere gidiyorum ancak çok pahalı ve bütcemizi baya zorlamaya başladı bırakamıyorum da 1 yıldır gidiyorum .
            ancak utangaçlığımı atamadım bir türlü sanki herkes mükemmel konuşuyor ya da konuşcak birşeyleri var ve özgüvenim çok düşük bir oda ya saklanıp bazen ordan hiç çıkasım olmuyor bugün çok utandım 2 gerizekalı çocuk yanımdan geçerken ' ona baktığımızı sanmasın' deddi sanki ben onları istiyormuşum gib mal çok guruuma gitti hal buki tansiyonum düşmüştü ben orada canımı düşünüyr bide mal gelmiş nediyor çok gururum incindi
            Last edited by Nelumbo; 21-03-2014, 10:16 PM.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Nelumbo View Post
              çok asosyalim insanlardan çok utanıyorum dışarda yemek bile yiyemiyorum bugün tansiyonum düştü bayıldım özellikle erkekler olunca iletişim gücüm çok zayıf insanların beni istemediğini düşünüyorum beni hor gördüklerini öz güvenim çok zayıf ne yapacağım hiç bilemiyorum :S
              seni çok iyi anlıyorum. utangaçlık ve nezaket aile terbiyesiyle direkt bağlantılıdır. arsız, yüzsüz ve hayvani tiplerin aileleri de embesil kişilerden ibarettir. iyi insanlar dikkatli olanlardır. fakat bunu zihinde abartılı bir hale getirince sıkıntılarını da yaşarsın tıpkı, senin gibi. insanlarla gözgöze gelmek kaçınılmaz bir olaydır, sadece bakışlardan ibarettir, değeri de yoktur. kimse arkandan konuşmaz, konuşsalar bile, duyamazsın. duyamadığın bir cümlenin değeri de yoktur. yolda boynun bükük yürümeyeceksin, buradan başla. mağazalara gir, bakınıyormuş gibi herşeyi karıştır, fiyat sor ama almadan çık git. içindeki korkuyu yenebilirsin. o korku kadar içinde saklı kalan cesaretin varolduğunu hiç unutma.

duruma göre ve kişisine göre de inceden laflarını esirgeme. doğru söylüyorsan ve sana kırılıyorsa, kırılsın, irtibatı kes. henüz yolun başındasın. bak başbakana, düne kadar kimse kaale almıyordu şimdi, diktatörlüğe oynuyor.

asıl hasta olanlar belli. rahat ol.

Yorum

çok sağol Aftermath ama ben artık dayanamıyorum hem kendimi yiyip hiç birşy yapamamaktan nefert ediyorum bana bir zarar gelmesinden kokuryoum insanalr nedense bana çok ürkütücü geliyor bunları biraz aştım ancak mesela kuaföre girdiğim zamn men basiti muhabbet edemiyorum daha doğrusu istemiyorum bir an önce bitsin gitsin istiyorum ve onlarda benden kurtulmak için uyduruk yapıyor gibi geliyor bana . ya da yanımda duran biriyle düzgün muahbbet kuramıyorum yani yaşanmas gerekiyor gerçekten burdan anlatamıyorum

Yorum

yeter artık çok bunalıyorum sanki içimde birşeyler beni sıkıyor bağırmak istiyorum umutsuzluu8k düştü içime ne kadar beceriksizim sıkıldım sorunlarla uğraşmaktan bazen bu odadan başka hayatım olmıcak hep mutsuz olcakmış gibi hissediyorum tekken özellikle biri varkende gittikten sonra içimde hep korkular var artık korku değil mutluluk yaratmak istiyorum
                  Last edited by Nelumbo; 22-03-2014, 07:18 PM.

Yorum

merhaba nelumbo, durumuna üzüldüm.inşallah mutlu olursun.sana yardım etmek isterim ama çok yararlı olabileceğimi sanmıyorum.bence senin birilerine ihtiyacın var çünkü.mesela arkadaşlarınla bir şeyler yapsan mutlu olursun bence.insanı yalnızlık mutlu etmiyor.insanlardan korma.tüm insanlar kötü mü?sana hak veriyorum ama adım atmalısın.birinin seni kurtarmasını bekleme bence.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Nelumbo View Post
                      asosyal olman ve özgüvenin düşük olmasının temelinde yatan neden sadece iletişim gücünün zayıf olması mı ? yoksabaşka nedenlerde var mı (kendini şişman görme,çirkin görme VS. )

Yorum

İşleniyor...
                      X