Tatilim başladı , memlekete döndüm . Okudugum sehirdeyken hem çalışıyordum hem okula gidiyordum , geri kalan saatlerde de geziyordum ve haliyle uyuyordum. Notlarım iyiydi , işte de verimim iyidi. Ta ki memlekete dönene kadar. Geldiğim anda evden çıkamaz hale geldim. Antalya'da aşırı sosyaldim burada ise aşırı asosyal hale geldim 3 günde. Telefonumu , face'i , whatsapp'ı kapattım. Günde 10 saat falan pc başında oturmaya başladım. İçime bir suçluluk göçtü. Dün babamla dışarı çıktım , çok iyi bir adam orası ayrı çok seviyorum ama bana 5 yaşındaki çocuk gibi davranıyor. Yemek yemeye gittik alt tarafı bardağımı çatalımı silmeler falan. İyiliğine yapıyor ama 20 yaşındayım hani. Gelir gelmez kıyafetlerime karışmaya başladılar. Annem demediğini bırakmadı. Yok fiziğine gitmedi bu etek , götürme bunları. Alt tarafı siyah bir etek be. Niye bunları da araya kattım bilmiyorum. Sadece memlekete her geldiğim an psikolojim bozuluyor sanırım fazla karışmalarından ötürü. İçim çok sıkıldı bu bilgisayarın başından da kalkmak istemiyorum. Haftaya antalya'ya dönüyorum. Sizce o zamana kadar böyle asosyal asosyal takılmaya devam mı ediyim yoksa silkelenip kendime mi geleyim ?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Saçmalamaya başladım.
Collapse
X
-
ben üniversiteden mezun oldum 1 yıl askerlik askerden geldim 1 yılçalıştım ve kpssye girmek için geçen agustos ayında işten ayrıldım ve daha iyi ders çalışmak için eve kapandım.haftada 1 bilemedin 2 sefer dışarı çıkarım geri kalan zamanımı ders calışarak geçiririm ve 1 ay kadar önce anksiyetede başladı.....hepsi asosyallikten kaynaklanıyor..bu zamana kadar dışardan eve gelmeyen zamanımı hep arkadaşlarımla harcayan özgüven konusunda kendimde eksiklik görmeyen bennnnnnnnnn her an endişeli hisseediyorum..................................... ...asosyal takılmak cidden zararlı (benden örnek al) yeterince sosyallık iyidir.....
-
hahaha düşüncelerimiz zıt xDDDDDDDDDDDDOrjinal yazı sahibi: AutotheistAsosyallikle alakası yok öyle olsaydı ben asla mutlu olamazdım.Ben 2-3 yıldır evdeyim bakkala gidip ekmek,sigara almak dışında pek dışarı çıkmam.Tedavi görmeye başladıktan sonra gayet mutlu bir insan oldum.Şu an evdeyim günümün çoğu pc başında geçiyo ama keyfime diyecek yok.Bence hiçbirşey yapma akışına bırak tek derdin bu olsun
Yorum
-
Baban belli ki sana fazlasıyla düşkün ve çok değer veriyor. Bu çok iyi bir şey. Sen onun gözünde hala bebeksin, hiç büyümezsin. Özlemiş, ilgi gösteriyor, esirgiyor, bırak karışsın eteğine de çatalına da. Baba gibisi var mı, kıymetini bil. Antalyada özgürlüğüne kavuşursun geri zaten.
Yorum

Yorum