-------'-------'--'--''-''''
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Acınacak biriyim, benim sorunum ne ki?
Collapse
X
-
ben küçükken çok saldırganmışım, çok ağlarmışım, çok sorunluymuşum ama şu an öyle değilim.şu anda da sorunluyum bence ama şimdi ki sorunlarım başka.yani sıkıntılarımız geçer demek istiyorum.üzüntülerinin geçmeyeceğini düşünme.kendine zarar verme sakın.
ailenin seni sevdiğini biliyorsun ama sevgilerini göstermelerini istiyorsun.bu isteğinde haklısın ama bazı insanlar sevgisini gösteremez.bunun için ailene kızma.belki onlar ailesinden öyle görmüştür ve ailelerine olan sevgileri yüzünden ailelerinin hatalarını görememiştir ama sen bir ailenin çocuğuna nasıl davranması gerektiğini biliyorsun.bence sen ailene sevgini göster.böylece belki yanlışlarını fark ederler.
neler yapıyorsun?yani nelerle vakit geçirirsin?
-
ben küçükken çok saldırganmışım, çok ağlarmışım, çok sorunluymuşum ama şu an öyle değilim.şu anda da sorunluyum bence ama şimdi ki sorunlarım başka.yani sıkıntılarımız geçer demek istiyorum.üzüntülerinin geçmeyeceğini düşünme.kendine zarar verme sakın.
ailenin seni sevdiğini biliyorsun ama sevgilerini göstermelerini istiyorsun.bu isteğinde haklısın ama bazı insanlar sevgisini gösteremez.bunun için ailene kızma.belki onlar ailesinden öyle görmüştür ve ailelerine olan sevgileri yüzünden ailelerinin hatalarını görememiştir ama sen bir ailenin çocuğuna nasıl davranması gerektiğini biliyorsun.bence sen ailene sevgini göster.böylece belki yanlışlarını fark ederler.
neler yapıyorsun?yani nelerle vakit geçirirsin?
Ben büyük sayılmam ama çok küçükte değilim ve bende devam ediyor. O kadar iğrenç biriyim ki, gerçekten acınacak haldeyim. İyi biriyim ama iğrenç biriyimde.
Ailem ablama karşı böyle değil işte onla da çok yakın değiller ama ilgisiz de değiller. Annemle babam daha yakınlar. Sevgimi göstermeye çalıştım ama bilmiyorum ben öyle davranınca dışarıdan yapmacık gözüküyorum.
Bir aydan daha kısa süre sonra sınavım var, ona çalışıyorum işte. Genellikle günüm yalnız geçiyor, annemle babam eve daha geç geliyor. Bende o sırada odamda oluyorum, ablam zaten yaşadığım yerde değil. Ama sınav olmadan önceki normal günümde kitap okurdum, televizyon izlerdim falan. Arkadaşlarımla da aram kötü değil. Ablama anlatmayı denemiştim ama onunda farklı problemleri var, dinlemiyor. Arkadaşlarıma anlatmayı denediğimde abartığımı falan söylemişlerdi, ciddiyede alınmadım.
Yorum
-
Ergenlikten olmadığını anladım diyorsun ama bunu ergenlik dönemin bittiğinde anlayabilirsin. Mesela kendine zarar verme isteği ergenlik döneminde daha sık görünen bi davranış, yaş ilerledikçe arınabiliyor insan bunlardan, bu tarz bazı düşünceler saçma gelmeye başlıyor. Yani en azından bende öyle oldu.
Yorum
-
kimse acınacak halde değildir allah insanı en mukemmel vasfıyla yazmıştır.. kendine takıntı yapma kendi ayakların üstünde durmaya calıs kimseye kimseden fayda yok heleki istanbuldaysan. bişeyler icin cabala bişeyler yapmaya calıs yanında olan olsun herkes tekdir bunu unutma.... Tek başına geldin bu dünyaya ve yine tek gideceksin geçmişini sorgulamayı bırak geçmiş unut ileriye bak yapabileceklerine bak .. hiç bişeyden çekinme hiç bişeyden korkma hayat cok kısacık ömrün geçmeden ömrü değerlendirmek gerekliiiiİşin en kötü yanıdaaa bıraktığınn yerdeyim...
hayat bana boş olmayan birşeyler söyleeee
anlamaz kii hiçbiriii hiç bişeyyy....
Yorum
-
Ergenlikten olmadığını anladım diyorsun ama bunu ergenlik dönemin bittiğinde anlayabilirsin. Mesela kendine zarar verme isteği ergenlik döneminde daha sık görünen bi davranış, yaş ilerledikçe arınabiliyor insan bunlardan, bu tarz bazı düşünceler saçma gelmeye başlıyor. Yani en azından bende öyle oldu.
Orada demek istediğim o değildi, sürekli olan üzüntüden bahsediyorum. Bana hep saçma geliyor ama yapmaya devam ediyorum. kendime zarar verecek her seyi deniyorum. Ergenlik mi hastalık mı anlayamadım
Yorum
-
kimse acınacak halde değildir allah insanı en mukemmel vasfıyla yazmıştır.. kendine takıntı yapma kendi ayakların üstünde durmaya calıs kimseye kimseden fayda yok heleki istanbuldaysan. bişeyler icin cabala bişeyler yapmaya calıs yanında olan olsun herkes tekdir bunu unutma.... Tek başına geldin bu dünyaya ve yine tek gideceksin geçmişini sorgulamayı bırak geçmiş unut ileriye bak yapabileceklerine bak .. hiç bişeyden çekinme hiç bişeyden korkma hayat cok kısacık ömrün geçmeden ömrü değerlendirmek gerekliiii
O konuda çok haklısınız ama ben kendimi doğduktan sonra mahvettim. Aynı şey yalnız istanbulda geçerli değil maalesef kendimizi düşüneceğimize insanlığı düşünseydik eminim dünya daha iyi olurdu. Ne kadar ileri gidersem gideyim, geçmişim arkamdan gelecek. Unutabilirim ama bir gün yine aklıma gelecek
Ama rahatladım mesajınızla :'))
Yorum
-
erkeğim ve 17 yaşındayım.14 yaşında çok içine kapanık biriydim, kızlarla konuşamıyordum ama şimdi öyle değilim.kızlarla konuşabiliyorum, hatta geçen sene sevdiğim kıza onu sevdiğimi söyledim.14 yaşında bir kıza onu sevdiğimi söylemek benim için hayaldi ama bunu yaptım.14 yaşındaki düşüncelerim ile şimdiki düşüncelerim farklı.senin de belki bir süre sonra düşüncelerin değişir.kendini iğrenç görme, ben seni iğrenç bulmuyorum.zayıf biri de değilsin bence.hatta akıllısın.
bence ailene onları sevdiğini söyle.bunu söylemek neden yapmacık olsun ki?sen onları gerçekten sevmiyor musun?
Yorum

Yorum