Duyuru

Collapse
No announcement yet.

çok pısırığım.

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• çok pısırığım.

silinsin silinsin silinsin silinsin
    Last edited by nigxe; 02-12-2014, 05:50 AM.

çocukken çok eleştirildik acaba kendimizi suçlamayı buyuzden görevmi edindik biz..

Yorum

Bu durumda olan tek insan sen değiilsin, yalnız değilsin bu konuda, bunu bil derim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: nigxe View Post
        Valla arkadaşlar gitmediğim doktor içmediğim ilaç kalmadı şu pısırıklığımdan bitürlü kurtulamadım..
        keşke şu hayatta bişeyler için savaşma azmim olsa..küçük şeylerden mutlu olabilsem, öyle mutlu olsamki herşeyi unutup kendimi mutluluğa verebilsem
        oysa küçük bir kedi gibi ürkek herşeyden kendisine zarar gelecekmişcesine korkak..
        tüm anını ve zamanını hep biseyleri kafasına takmakla yada mutsuzlukla geçiren bir insanım.
        hangi dua hangi ilaç bu halimi değiştirir bir bilsemde değişsem keşke.
        Hiç arkadaşım yok ve bir işimde yok.
        hep farklı işlerde çalıştım doğru düzgün bir meslekte edinemedim.
        2 kere evlendim boşandım daha 31 yaşındayım.
        Sabah akşam avare gibi dolaşıyorum yada evde internette vakit geçiriyorum.
        öyle çok yalnızlık hissediyorumki özellikle sabah uyandığımda kendimi çok kötü hissediyorum 15 20 dk ağlıyorumda rahatlıyorum.
        Bir annem var başka kimsem yok gitsem birine dert anlatmak istesem gururum izin vermez.
        acaba bu hayatta benim kadar başarısız sorumsuz başka bir kimse varmıdır.
        varsa eğer gelsin arkadaş olalım belki beraber çözüm buluruz bir umudumuz olur.

Savaşma azmini para kazanmak için kullanmayı denemeni önerebilirim.Mesleğin yoksa eğer istanbul'da yaşıyorsan ücretsiz İsmek meslek edindirme kursunu ya da halk eğitim merkezlerini araştırabilirsin.İstanbul dışında yaşıyorsan belediyelerin meslek edindirme kurslarını araştırabilirsin.Hayatta senin kadar hatta senden daha başarısız ve sorumsuz insanlar olduğuna emin olabilirsin.Tanıdığım ne insanlar oldu.Evli ve ailesine bakmayan üstüne alkol ve uyuşturucu kullanan.Kendine güvenmelisin.Korkular kaçmakla değil üzerine gittikçe yenilebilir.Hayat senin hayatın rezil olmak da vezir olmak da sana bağlı.

Yorum

senden daha sefil durumda olanlar, paraları olmayan insanlar var.

Yorum

abi 31 yaşında bu haldeyken iki kez evlenebilmişsen var sende bir cevher Kadınlar bunu görmüş sana inanmış sen kendine inanamamışsın ... Sana diyeceğim tek şey mızmızlanmayı , kendine acımayı bırakır hayatın köşesinden değil de göbeğinden hayata dalarsan değişim başlar. Biraz örselenir, zorlanırsın başta ama erkek adam evde oturmaz zaten bu durumu sen de kendine yediremiyorsun. O halde başla bir yerden çalışmaya
            ........

Yorum

wavvv çok pısırık biri iki kere evlenebilir mi ya, ben bi kere bile evlenemedim ve sanırım tabu olmaya başladı benim için artık. Bence evlilik cesaret ister. Gayet cesurca bir hamle bu.

Yorum

İşleniyor...
              X