Duyuru

Collapse
No announcement yet.

özgüvenim yok

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Sana en guzel tavsiyem su olur . Al sirt cantani hic bilmedigin bir sehre git. İnsanlarina yabanci oldugun bir sehir. Pes etme hic bir sekilde . Eminim o gunun sonunda kendini cok daha farkli hissedeceksin

Yorum

Yaşım 28 hep bazı şeylerde geri kaldım,hep erteledim yapmak istediklerimi.Birinden hoşlandımmı hep bekledim çekindim,ürktüm ve erteliyordum ama hoşlandığım birini başkası ile görünce daha fazla pişmanlık ve keşkelerle dona kalıyordum.Toplum içersine girince hep dinliyordum konuşmam gerektiğini bile bile yine susuyordum dinlemek güzel ama bildiğin konularda susmak inan bana kötüdür.

Bu durumum bende toplumdan ve arkadaşlarımdan ve hatta kendimle savaşım halinde değilde uzaklaşmama neden oluyordu.İnan bana eğer barış ve özgürlük istiyorsan en acımasız savaşı kendinle yapman lazım ki barış ve özgürlüğü kurabilesin.Sana tavsiyem içindeki isyanları içe değil dışa at çığlık atmak istiyorsan at,toplum içersinde konuşmak istiyorsan konuş bırak içinden geleni dışa aktarmada eksik kal ama konuş.Hiç birşeyi ertemele keşkelerle pişmanlıklarla yaşayacağına yaptım ve olmadı desen daha iyidir arkadaş.

Yorum

Bülbülüm zihnim kontrol edilmesi güç bir süratle işliyor, ona hakim olmakta zorlanıyorum. Bedenimde strese bağlı kasılmalar ve ağrıalr oluyor, dönem dönem artıyor. Evlenememek canımı çok acıtıyor. Bir kadınım, bir yuvam, bir çocuğum olsun istiyorum. Dertsiz insan yoktur. zira insan nefes aldığı sürece istekleri olan bir canlıdır. İsteklerimiz bitmez. Buna şükür. Dertsiz bir adam hele bu forumda bir dakika durmaz.
        Orjinal yazı sahibi: Bülbül View Post
        Evet doğru,insanlar istemese de bazı rollere mecbur kalıyorlar.Bu arada ya sana birşey sorucam.Cevap vermek istiyorsan tabi.Senin sorunların ne peki?Yalnızlık,yuva,kadın özlemi sorunları mı yoksa altında yatan şey başka mı?Böyle ah çekince düşündüm.

Yorum

Kesinlikle gülensurat. Etrafa baktığımızda, adam demeye bin şahit isteyen tipler, atını koşturuyor, işini hallediyor. sırf o şebeleklere inat, insan korkularının üstüne gider ve hırs yapar.
          Orjinal yazı sahibi: Gulensurat View Post
          İşte buna katılıyorum dreamer8 bu tam yerinde olmuş

--Özgüvenin ilacı taklittir. Şu mal insanlar bunu yapabiliyorlarsa, ben de yapmalıyım de

buna hasta oldum )

Yorum

Teşekkür ediyorum miskinim kıymetli düşüncelerin için. Forum tecrübem senin kadar yok. Bu sitede 2-3 senedir aktif olarak forum tecrübem var. İlk ve tek sitedir burası sürekli iştirak ettiğim. "Mesaj alıntılarını ters yapmak" tabirini anlayamadım. Normal alıntı sekmesine tıklayıp, ilgili kişiye cevabımı yazıyorum. Düzden alıntı nasıl yapılıyor onu da bilmiyorum
            Orjinal yazı sahibi: miskin ruh hastası View Post
            Ne güzelde yazmışsın. Benim dertlerimde seninkilere benziyor..
            @dreamer8 kardeş bide şunu söylemeden geçemeyeceğim, forumda msj alıntılarını niye hep böyle ters yapıyorsun? çeşitli portallarda 8 yıllık forum tecrübem var.çok nadirende olsa senin tarzında alıntı yapanları gördüm onuda söyliyim

Yorum

Kesinlikle haklısın morbidim. Günümüzde insanlar özgüven ile şebekliği karıştırıyorlar. Utanma duyguları silindi. Yeteneksizsiniz yarışmasına katılan avanak tipler gibi , onların utanılası şaklaban hallerini insanlar özgüven olarak algılıyor.
              Orjinal yazı sahibi: MoRbİd View Post
              Öz güven kendini bilmekle tanımak ve kendin olmakla kazanılır. Güven ve dikkat çekmek hava yapmak soytarı gibi davranmak farklı şeyler. Kendini bilen insan kendine ve yeteneklerine inanır duracağı yeri bilir, yapabileceklerinin farkındadır çünkü.. Kendini tanımayan insan cahil cesaretine sahiptir ama bu güven değil. Şuursuz çırpınışlardır. Kendini çöz, yeteneklerini keşfet ve gelişmeye açık ol.

Yorum

Şu anda bunu yapmaya hazır olduğunu sanmıyorum. Evvela dolmuşa binip, kendi şehrindeki bir başka semtten başlamalı.
                Orjinal yazı sahibi: Mirva View Post
                Sana en guzel tavsiyem su olur . Al sirt cantani hic bilmedigin bir sehre git. İnsanlarina yabanci oldugun bir sehir. Pes etme hic bir sekilde . Eminim o gunun sonunda kendini cok daha farkli hissedeceksin

Yorum

Şu lanet özgüveni bende bi yakalayabilsem önce adam gibi işim olacak işsizlikten kurtulacağım ardından hayatımda pekçok olumlu gelişmeler olacak.

Özgüven konusunda 1 günüm 1 günümü tutmuyor. bir gün özgüven olarak uçuyorum,bir gün çakılıyorum.
                  Bu Dünyaya Lanetli Olarak Geldim, Lanetli Olarak Geberip Gideceğim...

Yorum

İşleniyor...
                  X