Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Eski günler

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Eski günler

Çocuk iken ne kadar mutluydum.Yediğimin içtiğimin ayrı gitmediği bir dostum vardı.Herşey sanki toz pembeydi.Keyif almadığımız bir oyun yoktu.Geleceğe dair sayısız umutlar hayaller vardı.Beraber ateri,sega,playstation oynadığım günleri özledim.Çocukluk arkadaşımın gülüşünü dünyalara değişmem.Hayata bağlanmak için sayısız sebep vardı.Polyannacılık oynamayı en iyi bilen bizdik.Hayat bize güzeldi.Artık hayat yaşamaya bile değmeyecek boş ve anlamsız.

öncelikle boş ve anlamsız kılan nedir bunları sıralamak gerek. Sen hayata değer kattığın kadar hayat değerlidir.

Yorum

Güzel cevap esonra ama yaşama sevincim ölmüş durumda benim.

Yorum

ama nedenini sorgulamak lazım. Neden ölmüş. Problemleri ortaya çıkarmadan bir çözüme ulaşmak mümkün değildir.

Yorum

hep dünde bugünden güzel şeyler oluyor,yarın olunca bugün güzelleşiyor
          Bilmiyorsan gönül sazını çalmayı ne teli incit ne burguyu kır....

Yorum

Bence ölmesi için sebep gerekmiyor beyin deki kimyasallar bozuk olunca kaybediyosun yaşam sevincini.

Yorum

Şu anda bu cevabı yazabiliyorsan beynindeki kimyalların bir kısmını kontrol edebiliyorsundur. Ve kontrol sende olduğu sürece bozuk olanlarıda düzeltme şansına sahipsin. Algılarını doğru kullandığın sürece hızlıca kontrolü ele alırsın.

Yorum

En büyük temennimiz bu zaten fakat hastalıktan hastalığa değişir bu.Kontrol et demekle olay bitmiyor yani.Bu türlü rahatsızlıklar bataklık gibi çırpındıkça batarsın.

Yorum

Eğer yaşıyorsa çocukluk arkadaşın şimdi nerde irtibat kur.

Yorum

İşleniyor...
                  X