Şimdi yarın sekizinci sınıflar için TEOG var. Çok çalıştım tüm sene boyunca hala çalışıyorum da içimde bir eksiklik falan var anlamadım. Eğer bu eksiklik sınavda da devam ederse ben biterim. Ama herkes eğlenirken ben çalıştım, durmadan çalıştım. O kadar çalıştım ki artık yoğunluktan ve yorgunluktan halüsinasyonlar görmeye başladım. Son denemelerimde çok iyiydi. Her şeyi biliyorum ama hiç bir şey bilmiyormuş gibi hissediyorum. Eksiklik gitmiyor içimden ve bu liseye geçiş sınavı bunda böyleyse üniversitede ne yapacağım ben?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Yarın büyük bir sınav var ve kendimi eksik hissediyorum
Collapse
X
-
Kat sayısı yüksek derslere dikkat et. Yarın sadece fen zorlar kötü gelirse de takma daha 3. yazılılar , proje ve performanslar var. Hocalarınız da bir zahmet bassınlar notu.. Sonucunu sok hocanın gözüneOrjinal yazı sahibi: missstymest View PostHayır büyük ihtimalle yarın gazetelerde verirler, bana zor gelmedi açıkçası ama ilkine göre kesinlikle zordu. İki yanlışım var sanırım toplam emin değilim. Yarın benim oturumum
1. TEOG'ta yaptığım yanlışları görseniz oturur ağlarsınız, dünyada benden fazla dikkatsizi yok. :/
Zaten yasa gereği TEOG altında not vermelerini MEB istemiyor
........
Yorum
-
Benim yarın ki derslerden korkum yokta, azıcık bilgi sorsalar keşke. Hep yorum hep yorum...Orjinal yazı sahibi: MoRbİd View PostKat sayısı yüksek derslere dikkat et. Yarın sadece fen zorlar kötü gelirse de takma daha 3. yazılılar , proje ve performanslar var. Hocalarınız da bir zahmet bassınlar notu.. Sonucunu sok hocanın gözüne
Zaten yasa gereği TEOG altında not vermelerini MEB istemiyor 
Yorum
-
Diğerleri mangal yakarken, kafelerde nefes alırken, vizyondaki bir filme yada yüzme havuzuna giderken sen muhtemelen ders çalışıyordun. unutma birşeyi ne kadar ciddiye alırsan o kadar kaybedersin. Odanda tek başına bir sayfayı yüksek sesle okumak ile, Video müzik ödülleri gecesinde binlerce kişiye aynı sayfayı okumak gibi. Daha çok hata yaparsın ikincisinde. Birşeyi ne kadar umursarsan o kadar kaybedersin. Daha az umursamalısın.Orjinal yazı sahibi: missstymest View PostŞimdi yarın sekizinci sınıflar için TEOG var. Çok çalıştım tüm sene boyunca hala çalışıyorum da içimde bir eksiklik falan var anlamadım. Eğer bu eksiklik sınavda da devam ederse ben biterim. Ama herkes eğlenirken ben çalıştım, durmadan çalıştım. O kadar çalıştım ki artık yoğunluktan ve yorgunluktan halüsinasyonlar görmeye başladım. Son denemelerimde çok iyiydi. Her şeyi biliyorum ama hiç bir şey bilmiyormuş gibi hissediyorum. Eksiklik gitmiyor içimden ve bu liseye geçiş sınavı bunda böyleyse üniversitede ne yapacağım ben?
Yorum
-
Çok dogru söyledin abi.Zaten bu hayatta yaptıgımız hatada birşeyi fazla umursamak...Orjinal yazı sahibi: dreamer8 View PostDiğerleri mangal yakarken, kafelerde nefes alırken, vizyondaki bir filme yada yüzme havuzuna giderken sen muhtemelen ders çalışıyordun. unutma birşeyi ne kadar ciddiye alırsan o kadar kaybedersin. Odanda tek başına bir sayfayı yüksek sesle okumak ile, Video müzik ödülleri gecesinde binlerce kişiye aynı sayfayı okumak gibi. Daha çok hata yaparsın ikincisinde. Birşeyi ne kadar umursarsan o kadar kaybedersin. Daha az umursamalısın.
Yorum
-
-
Toplam 120 soruda yedi yanlışım var. İki matematik -sanırım bir hatalı soru varmış-, bir inkılap, bir din, üç ingilizce. Her şey iyide ingilizceden hala nasıl üç yanlış yaptım anlamış değilim :20: Toplam üç yanlış bekliyordum benOrjinal yazı sahibi: MoRbİd View PostSen çözmüşsün işi ufaklık
Yarın iyi haberleri yaz ve uyu artık vakit tamamdır 
Başarılar kardeşim
Yorum
-
Çok çalışmıştım ve soruları görünce bu kadar çalışmama gerek yokmuş dedim. Bilseydim daha az çalışırdımOrjinal yazı sahibi: dreamer8 View PostDiğerleri mangal yakarken, kafelerde nefes alırken, vizyondaki bir filme yada yüzme havuzuna giderken sen muhtemelen ders çalışıyordun. unutma birşeyi ne kadar ciddiye alırsan o kadar kaybedersin. Odanda tek başına bir sayfayı yüksek sesle okumak ile, Video müzik ödülleri gecesinde binlerce kişiye aynı sayfayı okumak gibi. Daha çok hata yaparsın ikincisinde. Birşeyi ne kadar umursarsan o kadar kaybedersin. Daha az umursamalısın.
Yorum

Yorum