Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Istanbulda en iyi psikiyatri doktorlari

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Istanbulda en iyi psikiyatri doktorlari

Arkadaslar ben yurt disinda yasiyorum.Istanbul'da doktora gitmek iistiyorum, en iyi psikiyatri doktorlari kimlerdir yardimci olurmusnuz??

Arkadaslar lütfen cevaplarmisiniz???

Yorum

En iyi psikiyatri doktoru değişken birşey dostum.Kimisi en iyisine gidipte hiç beğenmedim diyebiliyorlar.Sana şunu söyleyebilir:Özellerde olanlara git,devlette sorununu dinlemeden yazar ilacı.En iyisi kim diye burada zor bulursun.
      Ben bir kere gitmiştim bir psikiyatriye.Ben bir nedenlerden bir daha gidemedim ama aldığım yorumlarda iyiydi.Sana özelden atabilirim istersen.

Yorum

bence en iyisi Tahir Özakkaştır ancak şuan hasta kabul edermi bilmiyorum...
        Sahte kalabalıkların olacağına, kaliteli bir yalnızlığın olsun..

Yorum

Bülbül gittigin doktorun ismini bana özelden atarmisin

Yorum

dr basar akman bakırköy şizofren koğuşunda görevli.........netten bakabilirsin

Yorum

mümkünse profesör doktor isimleri yazarsaniz daha cok memnun olurum

Yorum

lütfen arkadaslar cevaplarinizi bekliyorum,bu benim icin cok önemli

Yorum

Prof. Kemal Arikan nasil? muayene olan arkadaslar varmi? nasil bi doktor acaba

Yorum

Arkadaslar tavsiyelerinizi bekliyorum,lütfen bana yardimci olurmusunuz!!!

Yorum

Şu sayfayı incelemeni öneririm:
                      http://www.dtgpp.de/istanbulpsikiyatrihastaneler.htm
                      Şuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)

Yorum

Tesekkürler

Yorum

Prof. Dr. Alp Üçok. İstanbul üni. Çapa tıp fakültesinde ve Şişli fulyadaki özel yerinde çalışıyor benim doktorum

Yorum

İşleniyor...
                          X