Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Cenaze

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Cenaze

Dün gece dünürümüz ( ablamın kayın pederi ) hastanede vefat etti..
    Mekanı cennet olsun çok iyi bir insandı tanışalı henüz 1 yıl oldu ama sevdik birbirimizi iyi bir aileydi. bu gün onun cenaze törenine katıldım hayatımda ilk defa cenaze törenine katıldım. çok etkilendim ilk defa bu kadar çok ağlayan insanı bir arada gördüm . hastanede morg gittik ordan camiye ordan mezarlığa ilk defa öyle bir ortamda bulundum dünürümüz de böbrek yetmezlği vardı diyalize giriyordu + kalk krizi geçirmişti kalp ameliyatı oldu ama bünyesi zayıf olduğu için kaldıramdı çok üzüldüm çok iyi bir insandı mekanı cennet olsun ...

ölüm bir anlamıyla kurtuluştur , Allah geride kalanlara sabır versin mekanını cennet eylesin arkadaşım...
    Sahte kalabalıkların olacağına, kaliteli bir yalnızlığın olsun..

Yorum

saolun teşekkür ederim ....
      rahmetliyi çok severdim oda beni severdi iyi adamdı haziranda düğün yapacaktık oğlunun düğününü göremedin gitti hain felek ...

Yorum

Başın sağolsun abi..
        ........

Yorum

Başınız sağolsun poyraz...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: MoRbİd View Post
            Başın sağolsun abi..
            Orjinal yazı sahibi: Bülbül View Post
            Başınız sağolsun poyraz...

saolun arkdaşlar teşekkür ederim ...

Yorum

allah rahmet eylesin

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Nelumbo View Post
                allah rahmet eylesin

eyvallah saol...

Yorum

vay kenan abim vayy sende öldün ya ...aşık Veysel ne güzel demiş , ecel yetmeyecek işte bişey bahane olacak şundan oldu diyecekler , ölümün çaresi olsaydı Atatürk ü kurtarırlar dı cemal gürseli kurtarırlardı .....

Yorum

ştamam hepimiz ölecezde bizden sonrakilerde ölecek ondan sonrakilerde ölecek buna bir dur demek lazım bizden sonra yasam olmasın istiyorum ben

Yorum

fani dünya burası..hakiki dünyasına kavuşuyor tüm gidenler.. Allah rahmet eylesin.

Yorum

İşleniyor...
                      X