Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Annemin huyları batıl inançları beni sinir ediyor

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Annemin huyları batıl inançları beni sinir ediyor

annemin ve babamın nazara karşı acayip derecede korkusu ve inancı var . bu sabah kahvaltı yapıyorduk balkonda annem perdeyi açmamı söyle sebebini sordum insanlar bizi görüyor çekemiyor rahatsız oluyorum diyor bende bunalıyorum umrumda değil açtım . muhabbet ediyorduk bacağıma kaynar çay döküldü. sonra evde kavga panik hali hiç birşey yokken başladı annem söylenmeye demedimmi ben sana bizm yıldızımız düşük insasnlr bizi çekemiuor bak ne oldu bacağına nazar deydi vs vs . insanlardan kaçıyoruz resmen ailecek ben zaten hassas duygusalım beni de etkiledi bu durumu bana nazar deyecek korkusu yüzünden insanalra olan korkum yüzünden işlerimi tam yapamıyorum . sanki insanlar beni çekemiyor beni kıskanıyor taklit ediyor . ailem ve ben aşırı asosyaliz yani ben biraz atlattım ama bu insanalr beni engellemye çalışcaz nazar korkusu benim sinirimi bozmaya başladı. akrabalarımdan nefret ediyorum hasetleri yüüznden kıskançlıkları taklitçilikleri hepsinden iğreniyorum yine saygmdadn en azındadn bir selam veriyorum ama hep mesafeliyim ailem hiç biriyle konuşmuyor annem biraz idare ediyor . ama babam çok kinci hepsini sildi attı . ailede birtek 3müz kaldık . bu korkumu nasıl yeneceğim bilmiyorum. Çok sinir oldum konuşcak birisi yok mu belki bu yazdığım bazıalrınıza komik gelebilr ama ban zarar veriyor
    Last edited by Nelumbo; 05-05-2014, 11:57 AM.

İnsanları imrendirecek bir huzurunuz var demek ki. Allah huzurunuzu daim eylesin. O kadar umursamayın. Sakınan göze çöp batar. Aile mahremiyeti açısından perde çekilir evet ama fazla da kasmamak lazım. bu hayatta insanlar birbirinize sessizce imrenirler. İmrenilenin imrenenden haberi bile olmaz çoğu zaman....Benim imrendiklerim ve bana imrenenlerin varlığından kuşkum yok.

Yorum

amin hepimizi.ama görseniz sizde sinir olursunuz bana bişry olcak diye ödüm patlıyor ya beni de etkilediler . artık nazardan bahsedince bağırasım geliyor .neyse herşey tatlıya bağlandı arda takıyorum böyle şeyleri kafaya

Yorum

Ben hiç böyle bir şey duymadım görmedim. İnsan akrabasına neden hasetlensin nazar etsin böyle bir şeyi bu yaşıma kadar düşünsem aklıma bile getiremem. Neler yaşadınız bilmiyorum ama bana korkunç bir yalnızlık geldi. Bu durumun etkisinden çıkmalısınız çünkü normal değil. Hiç beni tanımayan bilmeyen komşularım eksterm güzel bir şey yaptıklarında alır getirirler çocuk yesin diye hiç aklımdan kötü düşünce geçmez.. Ne bileyim kuzenlerimle boğuşuruz sarmaş dolaşız hiç yine aklıma başka birşey gelmez.. Hani kıskanmak kıskanılmak bu neden düşünülür bunu da bilmek lazım.. Diyeceğim insanlar kendi kafamızdakiler kadar kötü değil, bazen düşüncelerimiz kötü. Bu karanlık düşüncelerden arınmak lazım.
        ........

Yorum

çok şanslısın keşke benimde akrabalarım çevrem söyle olsa ben hiç kinci değilim insanscılım sevgi doluyum ama beni bile insanslardan soğuttlular yanlarına yaklaşmaz oldum korkudan yanlızım ama huzurluyum enazından . komşularımız var AMA hiç biriyle yakınlığımız yokaslında anlatcak çok şey var bu konuda ama buara yazmanın pek doğru olmayacağını düşünüyorum. tek birşey deyim kıskanç insanlarla kalcağıma yanlız kalırım daha iyi . emin ol bunlar düşünce kaynaklı değil yaşanmış olaylar herkes şanslı olmuyor malesef.
          mesela bir yakın akrabam kıskançlık yüzünden hastalndı ve erenköy ruh ve sinirde yattı uuzn süre ( allah korkusun ) bunu yazarken bile başıma gelmesinden korkuyorum
          Last edited by Nelumbo; 05-05-2014, 07:40 PM.

Yorum

çok enteresan bir aileymişşş

Yorum

İşleniyor...
            X