Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Maskeli evlilikler...

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Maskeli evlilikler...

Maskeli evliliklerin Nedir?
    Benim anlayışımda, evlenmeden önce kişilerin biri birlerinden sakladıkları, düşünceler ve bunlarda evlilikte NEMRUT DAĞI gibi kocaman problemler oluşturup, evliliğin temelini bozan asıl etkenlerdir. Lütfen Evlenecek kişiler Aklınızda ne varsa, evlenmeden önce karşılıklı konuşun, isteklerinizi dile getirin...
    Saygılar
    nolgun

Bu zamanın kaçınılmaz bir cilvesi. Maalesef evlilikler sürekli daha da kötüye gitme eğiliminde ve bu gidiş durdurulamayacak, evlilik yaşı ilerlemeye devam edecek, boşanmalar artacak, aldatmalar artacak, kavgalar artacak. İnsanlar güvensizliklerinden dolayı birbirinin hayatlarını satın almaya, her an nerede olduğunu, ne yaptığını takip etmeye, açıklama beklemeye başladı. Bunun sebebi karşılıklı güvensizliktir. Evlenmeden önce insanlar birbirlerinin maskeli hallerini görüyorlar ve daha da tuhafı herkes, karşısında gördüğü kişinin şu an maskeli olduğunun farkında ve hep bu kuşkuyla yaklaşıyor ona. İğrenç ötesi bir durum. Şahsi fikrim; kadın ve erkek eşit değildir, hiçbir zaman da eşit olmayacak. Kadın ve erkeği eşitleyen sistemler ve düzenler, dağılan yuvaların ana sebebidir.

Yorum

Haksızsınız dememek , haksızlık olur
      Selamar

Yorum

Ben öyle birini kafalayıp evliliğe götürecek sonra özüne dönecek kadar planlı bir adam olamam. neysem neyim beceremem öyle kurnazlıkları. Aklım basmaz hileye, iki yüzlülüğe bu yüzden evlenemem kesin beni alan kadın öyle alsın
        ........

Yorum

merhaba,
          Maskeyi takanların yüzde doksanıda BAYANLAR oluyor maalesef...

Yorum

az önce kuzenle evlilik hakkında konusuyoduk evlenirsem imam nikahı yaparım diyor boşanması ıvırı zıvırı yuzunden birde çevredeki bir takım evlilikleri görünce tabi

Yorum

İşleniyor...
            X