Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Arkdaşlar çok sıkıldım konuşacak birileri var mı?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Arkdaşlar çok sıkıldım konuşacak birileri var mı?

biliyorum çok saçma bir istek ama çok sıkıldım evde

sitede sürekli online değilim ama tanışıp konuşabiliriz,he amacın kız arkadaşsa benden hayır gelmez
    ego sum qui sum ...

Yorum

Haydi konuşalım, aç bir konu. İlgini çeken, merak ettiğin, sevdiğin, sevmediğin, hoşlandığın, korktuğun... Ne olursa. Soru olsun ki cevap olsun.

Yorum

İlk olarak laubali olmayalım. Ben senin ne arkadaşın ne kardeşinim. Öncelikle tanımadığın kişilerle nasıl konuşulacağı üzerine biraz egzersiz yap. Aramızdaki yaş farkından bahsetmiyorum bile, zaten hitabetinden oldukça ergen olduğun anlaşılıyor.

Sormuş olduğunun cevabına gelince: Hayır psikoloji öğrencisi değilim.

Yanlış anlama, burada seni rencide etmek değil amacım. Sadece belirttiğim hususlara dikkat etmeni rica ediyorum. Hakeza, dikkat etmiyorum seni ilgilendirmez, dersen ki. Eyvallah, bu senin sorunun zaten, benlik bir durum yok.

Yorum

bi laf attım ortalık birbirine girmiş amacım manita yapmak değil gençler söyle bir dostlarla hoş sohbeti özledim . Buarda erkek değilim :@ lois sen aç biz geliriz arkadan şuan aklımın ucundan hiç brişey geçmiyor.S

Yorum

Anlat bakalim

Yorum

Şimdi konu başlat deyince, olmuyor. Sen bir konu aç, bir terim dahi seçsen üzerinde döneriz. Benim de aklımda hali hazırda bir şey yok. Soru olmadan benim makine işlemiyor

Yorum

benimde beyin erorr verdi hep bir girişken olur bir yerde yok mu koca sitede :S

Yorum

yes fark etmez .. açta bir konu neşemizi bulalım

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ucanadam
                    Anlat panpa
                    panpa nedir ?

Yorum

Şimdi ben konu açayım diyeceğim ağır olur, sıkılanlar olur. Aklıma "algı mekanizması" "beynin tepkileri" olarak iki başlık geldi. Uygunsa yardıralım.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: louis View Post
                        Şimdi ben konu açayım diyeceğim ağır olur, sıkılanlar olur. Aklıma "algı mekanizması" "beynin tepkileri" olarak iki başlık geldi. Uygunsa yardıralım.
                        çok ağır olmuş

Yorum

off hiç ağır bir konu kaldırcak hava da değilim :S ama fark etmez benim için benimde aklıma benlik bilinci gelmişti var mı arttıran ?

Yorum

O zaman sonradan komik gelen, yaşanmış kötü anılar/ataklar/hayaller desek çok mu psikologvari olur

Yorum

rus romanları ve filmleri

Yorum

İşleniyor...
                              X