Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
İlk olarak laubali olmayalım. Ben senin ne arkadaşın ne kardeşinim. Öncelikle tanımadığın kişilerle nasıl konuşulacağı üzerine biraz egzersiz yap. Aramızdaki yaş farkından bahsetmiyorum bile, zaten hitabetinden oldukça ergen olduğun anlaşılıyor.
Sormuş olduğunun cevabına gelince: Hayır psikoloji öğrencisi değilim.
Yanlış anlama, burada seni rencide etmek değil amacım. Sadece belirttiğim hususlara dikkat etmeni rica ediyorum. Hakeza, dikkat etmiyorum seni ilgilendirmez, dersen ki. Eyvallah, bu senin sorunun zaten, benlik bir durum yok.
bi laf attım ortalık birbirine girmiş amacım manita yapmak değil gençler söyle bir dostlarla hoş sohbeti özledim . Buarda erkek değilim :@ lois sen aç biz geliriz arkadan şuan aklımın ucundan hiç brişey geçmiyor.S
Şimdi konu başlat deyince, olmuyor. Sen bir konu aç, bir terim dahi seçsen üzerinde döneriz. Benim de aklımda hali hazırda bir şey yok. Soru olmadan benim makine işlemiyor
Yorum