Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Antidepresan İlacını Bırakmak İstiyorum Lütfen Yardımcı Olun.

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Antidepresan İlacını Bırakmak İstiyorum Lütfen Yardımcı Olun.

Merhaba abilerim ve ablalarım.

Yaşım 18, dikey geçiş ile üniv tercihlerini yaptım. Yaklaşık 2 senedir antidepresan ilacı kullanmaktayım.Ne hikmet ise bir türlü bırakmayı başaramadım. Ayrıyetten kpss'ye hazırlanmam gerekiyor. Şuan test çözüyorum ama ciddi şekilde bunalma kafa karışıklığı oluyor. İlacı bırakırsam bunun geçeceğini düşünüyorum. Bir kaç gündür yarım alıyorum ilacımı. Acaba bugün sahurdan itibaren bıraksam kendimi kötü hisseder miyim.Yada ne kadar süre yarım içip bırakıyim ? Psikiyatriste bir defa gittim daha gidemiyorum çekiniyorum olmuyor.

Yardımcı olursanız sevinirim bilgilerinize.

İyi günler dilerim.

ilacı bırakıp bırakmamaya psikiyatrist karar verse iyi olur.
    ego sum qui sum ...

Yorum

psikiyatriste bir kez daha gitmeye zorla kendini... sana yardım edebilecek en uzman kişi o...
      Çekinceni kırman için üzerine gitmelisin seni geri çeken şeylerin...

Yorum

Bence dene. Bu dediğini çok yaptım ben, çok sefer bıraktım, bazen dayandım, bazen dayanamyıp geri başladım. bu arada oruç tutuyor musun?

Yorum

Evet tutuyorum oruçla ilgili bir sıkıntım yok. Sıkıntım içimde.

Yorum

Ben kısa bir süre önce bıraktım.Doktor gözetiminde filan değil.Biraz zayıfladım ama rahatım.Kafa yerine geldi.Kalan ilaçları kışın sobada yakmayı düşünüyorum.
            Bir şey olmaz bence ama doktordan duy bir şey olmayacağını ve sonra bırak.Geçmiş olsun.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: fatih966 View Post
              Merhaba abilerim ve ablalarım.

Yaşım 18, dikey geçiş ile üniv tercihlerini yaptım. Yaklaşık 2 senedir antidepresan ilacı kullanmaktayım.Ne hikmet ise bir türlü bırakmayı başaramadım. Ayrıyetten kpss'ye hazırlanmam gerekiyor. Şuan test çözüyorum ama ciddi şekilde bunalma kafa karışıklığı oluyor. İlacı bırakırsam bunun geçeceğini düşünüyorum. Bir kaç gündür yarım alıyorum ilacımı. Acaba bugün sahurdan itibaren bıraksam kendimi kötü hisseder miyim.Yada ne kadar süre yarım içip bırakıyim ? Psikiyatriste bir defa gittim daha gidemiyorum çekiniyorum olmuyor.

Yardımcı olursanız sevinirim bilgilerinize.

İyi günler dilerim.
              En az 1ay yarim, 2 - 3 haftada yarimin yarisini al. Bu sekilde azaltarak birakabilirsin .Ben bu sekilde birakmistim.aniden birakirsan kotu olabilirsin.Yinede dr kontrolunde birakman daha iyi olacaktir.

Yorum

ne hastalığın var ki

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Tatlı View Post
                  Ben kısa bir süre önce bıraktım.Doktor gözetiminde filan değil.Biraz zayıfladım ama rahatım.Kafa yerine geldi.Kalan ilaçları kışın sobada yakmayı düşünüyorum.
                  Bir şey olmaz bence ama doktordan duy bir şey olmayacağını ve sonra bırak.Geçmiş olsun.
                  ne hastalığın var ki

Yorum

Antidepresab ilacını kendi kafana görene bırakma.Çünkü bu hatayı yapanların bazılarında kişinin sorunları daha da büyüyor aslında.Umarım bırakmamışsındır...
                    Doktora 2 sene önce mi gittin?Bence tekrar gitmelisin.

Yorum

Hayır @Bülbül yaklaşık üç sene önce gittim, ama psikiyatra gitmek istemiyorum. Ne biliyim belkide kibirleniyorum psikiyatra gitmeye. Kendimi düşük görmekten korktuğum için gitmek istemiyorum sanırsam ne zaman randevu alsam 1 gün öncesine bunalımlara girip randevuyu iptal ettim gidemedim.

Yorum

maddi durumunuz nasıl özel e gitseniz randevu almadan veya hastahane de tanidik varsa direk kalkıp gidin hastahaneye orada randevu alın. aksi durumda bu böyle erteleyerek gider durur.
                        "Umut olmasına var, sınırsız denecek kadar umut var, ama bizim için değil." Franz Kafka

Yorum

4 sene antipsikotik ve antidepresan kullandım.Askerde komutanım kullanmama karşı çıktı.Askeri hastaneye gidemedim ilaçları yazdırmaya.MEcburen bıraktım.İlk zamanlarda sıkıntı yaşadım ama sonra atlattım.Şuan 6 aydır ilaç kullanmıyorum.İyiki komutan zorladı beni.Yoksa hala devam ediyordum ilaçlara.

Yorum

İşleniyor...
                          X