Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kiskaniyorum ölmek istiyorum

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Kiskaniyorum ölmek istiyorum

arkadaslar cok asosyalım facebooka girmek istemiyorum ailemdeki kisiler dısarı çıkıyolar geziyolar ben gezemiyorum sanki içimden biri gitmiceksin asosyal olcaksın diyo artık bıktım her gün ağlamaktan bıktım ölmek istiyorum yapamıyorum birisi beni kurtarsın bende mutlu olmak istiyorum bazen bi mutlu oluyorum sonradan bi hüzün kaplıo içimi asosyal değilde okul baslayıncaya kadar bende gezmek istiyorum ..

aynı durumdayız.hatta benim durum daha kötü.liseden mezun olduktan sonra aöf okumaya başladım şimdi 2. sınıfım. 2 yıldır değil gezmek adam akıllı dışarı bile çıkmıyorum.çıkmak istemiyorum.

Yorum

Yaş ve cinsiyetin yorum yapabilmemiz için önemli çile. Anlaşılan okul kurtuluş oluyor senin için. Yaz tatillerinde ben de patlardım. Bu büyük bir sorun. Eğer yazları evden çıkmazsan yıllar boyu okulun bitse de asosyal kalacağının işaretçisidir.

Yorum

Aynı durumdayız hatta benim daha kötü insan içine çıkamıyorum insanlarla iletişimim kestim ayda 1 2 kere anca çıkıyorum evden

Yorum

bazı durumlarda insanın biraz kendini zorlaması gerekiyor anlaşılan.teknolojinin insanlar üzerindeki olumsuz etkilerinden biride asosyallik bence.Burada bile öncelik vurgun facebooka girmek istememen.hayatımıza yerleşmiş yapacak birşey yok olumlu yönlerini kullanmaktan başka.kendini gerçek hayattan soyutlama kendinle baş başa kalma kimse olmasa da arasıra çık dolaş yürüyüş yap gerekirse bunları kendin için yeniden başlangıç olarak gör ve geleceğine bir adım daha at

Yorum

Keşke takmasam ama disarida çikamiyorum :/ eski arkadaşlarimi görücem diye korkuyorum bizi bizden anlayan kmse yok keske bipolar derneği olsada istanbulda gitsek dertlerimizi iyice anlatsak yada toplansak bi yerde yaşim 15 ama çok olgunum yaşadiklarim bunu gerektirdi küçüklüğümden beri bu illetle savaşiyorum artik biktim ağlamaktan insanlara kin duymaktan sadece ailem var benim içim ..

Yorum

İnsanlara karışamadıkça kin duyuyorsun bir kaç tane arkadaş edinsen ön yargıların da gider.. 15 yaş demek akran dönemi abicim..
              Zorla kendini bir kaç arkadaş edin.
              ........

Yorum

Valla abi benim amacımda o ama yapamıyorum ya alınganım yada birisinin ynaına gidince telaş duyuyorum tek istediğim sey okula gitmek amcamlar zorluyo bzm ailede herkes üni li ben gidemezsem ölürüm herhalde :/

Yorum

İşleniyor...
                X