Duyuru

Collapse
No announcement yet.

yardım edin arkadaşlar!!

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Orjinal yazı sahibi: dreamer8 View Post
    Konuşma isteksizliğin yüzünden, cümleye zorla birer kelime ekleyip uzatma çabandan, devrik ve isteksiz cümleler çıkıyor ortaya. İlköğretim olsa biraz daha iyi olurdu. Devlet işidir, bırakılmaz. Liseliler de bir süre sonra adamı maskara eder. Hem SF li olup, hem de kamuya girmeye uğraşan, hatta kamudan geçtim özele girmeye uğraşan yığınla insan var. Aslında iyi iş çıkarmışsın. Bence endişelerinden arın. İçten ol, öğrencilerine kendini teslim et, gönülden davran, doğal ol. Değişik yöntemler dene. Onlara inanmadan, onlarla savaşamazsın. Bu riski almalısın.
    Insanin sahip oldugu bu tür dertler onu inanilmaz bir çıkmaza sokabiliyor. Konusmak isteyip uygun kelimeyi uygun yerde soyleyemeyince insanlar suratima bakip bu ne diyor acaba diye anlamaya çalışıyorlar gibi hissediyorum.lisede yaşadığım bu zorluk 2 senede benim tüm hayatimi altust etti.sorunlari gizleyip insanlardan saklayip normal gibi davranmak cok yoruyor. Umarım atlatirim.tavsiyelerin icin tesekkur ederim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: hector34 View Post
      aynı ben aynı ben..sanki biri bi an beynimde bi düğmeye basıyo biraz düzeliyorum,sonra düğmeye tekrar basıyo kötüleşiyorum..kendimi kontrol eden ben değilim sanki biri benimle oynuyor adeta..ben de cümle kuramıyorum doğru dürüst..zaten hiçbi konu hakkında bilgim de yok..yıllar yılı hep stres hep korku,normal düşünebilme yetimi almış gibi sanki..cümlelerim zayıf,öznesi yüklemle uyuşmuyo...ne olacak bizim bu halimiz?
      Sen bu sorununu asabilmek icin neler yapıyorsun? Ben insanlarla iletisimimi neredeyse sonlandirmak üzereyim..algi problemleri de oluyor arada.birseyi defalrca sordugum oluyor.yokmudur bunun bir caresi.herhangi bir uzmana gittin mi? Konusma bozukluğu merkezlerini bile araştırmaya başladım.

Yorum

Ben de benzer bir durumdayım kardeşim. Hem de Türkçe öğretmeniyim sözde. Ben takıntılar sonra bu hale geldim.Sosyal fobi de vardı. Ogretmenlikten ayrılmak istiyorum ama başka da yapabileceğim meslek yok.

Yorum

İşleniyor...
        X