Duyuru

Collapse
No announcement yet.

farkli tedavi yontemi

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Birgün bu doktor ve tedavi yöntemlerine boşa zaman ve para harcadığını, boşa umut bağladığını anlayacaksın. Ben de sürekli doktora giderdim, babam cebinde ne varsa harcadı. Sonra baktım hiçbirşey çare olmuyor. Vazgeçtim. Yüzleştim. Alternatif tedavilere hele hiç umut bağlama. Yok elektrik veriliyormuş, bitkisel kürlermiş, terapilermiş. Bu senin sorunun ve sen çözeceksin. Yüzleşeceksin. İşe de gireceksin, bir gün evleneceksin de.
    Orjinal yazı sahibi: hazalt View Post
    Arkadaslar merhaba.bende yaygin anksiyete bozuklugu ve korku kaygi bozuklugu var.o kadar yogun ki devamli ataklar geciriyorum.yillardir gitmedigim doktor kullanmadigim ilac kalmadi.ama hic birinin faydasi yok.ve benim hayatim alt ust olmus durumda.en basiti bir ise girip calisamiyorum bile.farkli tedavi yontemleri arastiriyorum.tmu ve ekt tedavilerini duydum.bu konu hakkinda yada bunlara benzer tedaviler hakkinda bilgisi olanlar var mi?lutfen yardimci olun

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dreamer8 View Post
      Birgün bu doktor ve tedavi yöntemlerine boşa zaman ve para harcadığını, boşa umut bağladığını anlayacaksın. Ben de sürekli doktora giderdim, babam cebinde ne varsa harcadı. Sonra baktım hiçbirşey çare olmuyor. Vazgeçtim. Yüzleştim. Alternatif tedavilere hele hiç umut bağlama. Yok elektrik veriliyormuş, bitkisel kürlermiş, terapilermiş. Bu senin sorunun ve sen çözeceksin. Yüzleşeceksin. İşe de gireceksin, bir gün evleneceksin de.
      dreamer sen nasıl yüzleştin,bu süreci nasıl aştın?tavsiyelerin varsa bilmek isterim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dreamer8 View Post
        Evet sen nasil astin bunu nolur yardimci olun.ise girmem lazim fakat daha stajimi bile yapamiyorum.kendimden korkmaya basliyorum.nasil yuzlestigini paylasabilir misin?ne gibi seyler yaptin?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: hector34 View Post
          hazalt,durumun bana ilginç geldi..her hafta terapiye gidiyosun ha? ne anlatıyor doktorun sana?
          Her hafta neler yaptigimi konusuyoruz.korktugum seyler hakkinda konusuyoruz.skinti yasadgm seylere cozum bulmaya calisiyorz fln.genel olarak herseyimi paylasiyorum anlatiyorum.ama bunun tamamen gecmeyecegi soylendi.peki nasil hayatimi idam ettircem ben

Yorum

İşleniyor...
          X