Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Arkadaslar kabullenemiyorum?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Arkadaslar kabullenemiyorum?

Doktorlar bana fibromiyalji teshisi koydu. Kabullenemiyorum buna zamanla kabullenirmiyim szce? Sebebi ise psikolojik hastaligimmis. Kendimi suclu his ediyorum tanri tarafindN redmi edildim.
    Gecmise donup akilli yasama sansim yokmu.

Bzen Allahin sevdigi kulu deilim diyom ama ben salak olmaktn baska kotu suc isemedim

Yorum

Kabullenememek...kendimizi.kaderimizi.çevremizi... hastaliklarin temel nedenlerinden biri...dostum seni yaratan seni niye red etsin.yanlis dusunuyosun.sen de onun kulusun ve eğer yanlislarin varsa ttövbe kapisi hep acik . boyle düşünürsen psikolojinin daha da bozulur.kendine eziyet etmiş olursun.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: inanç.22 View Post
        Doktorlar bana fibromiyalji teshisi koydu. Kabullenemiyorum buna zamanla kabullenirmiyim szce? Sebebi ise psikolojik hastaligimmis. Kendimi suclu his ediyorum tanri tarafindN redmi edildim.
        Gecmise donup akilli yasama sansim yokmu.
        Müslümansan eger tanri kelimesi bizim dinimizde yok Allah var ,bunu bilmek cok sey degistirir...

Eger bunu halledersen cok büyük basari elde etmis olursun,eski aliskanliklar da gider...

Allah c.c kimseyi red etmez tövbe kapisi her zaman aciktir dinimizde ,yaptigimiz hatalar günahlar icin af dileriz ...

Gecmise dönemezsin bizde dönemeyiz ,ama yaptigimiz hatalari tekrarlamayabiliriz...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Edebiyat26 View Post
          Müslümansan eger tanri kelimesi bizim dinimizde yok Allah var ,bunu bilmek cok sey degistirir...

Eger bunu halledersen cok büyük basari elde etmis olursun,eski aliskanliklar da gider...

Allah c.c kimseyi red etmez tövbe kapisi her zaman aciktir dinimizde ,yaptigimiz hatalar günahlar icin af dileriz ...

Gecmise dönemezsin bizde dönemeyiz ,ama yaptigimiz hatalari tekrarlamayabiliriz...
          Tanrı tengri kelimesinden gelen bir kelimedir . Bırakın bu arap hayranlığını .Müslümanlıkta allah vardır diye bir şey yok ,müslümanların inandığı yaratıcının bir sürü adı var allahta bunlardan bir tanesi.Tanrı dersen günah işlemiş olmazsın . Artık bırakın bu yobazlığı . Nereden geldiğinizin farkına varın.
          ego sum qui sum ...

Yorum

Kurban Olduğum Allahım hiçbir insanı red etmez
            bunu en iyi bilenlerden biriside benim emin ol bende yaşadım senin gibi hastalığım süresinde bu dönemleri
            ona sığın bazı şeyleri atlatmak için yaşaman lazım bunu unutma sabır en büyük erdem ve
            sabreden herzaman kazanıyor
            Never Back Down

Yorum

Orjinal yazı sahibi: valar.morghulis View Post
              Tanrı tengri kelimesinden gelen bir kelimedir . Bırakın bu arap hayranlığını .Müslümanlıkta allah vardır diye bir şey yok ,müslümanların inandığı yaratıcının bir sürü adı var allahta bunlardan bir tanesi.Tanrı dersen günah işlemiş olmazsın . Artık bırakın bu yobazlığı . Nereden geldiğinizin farkına varın.
              Senin inandigin sana bizim inandigimiz bize ,bayramin mübarek olsun

Yorum

Senin inandigin sana bizim inandigimiz bize ,bayramin mübarek olsun
                Sanada bu cevap yakışırdı çok yazık.
                ego sum qui sum ...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: valar.morghulis View Post
                  Sanada bu cevap yakışırdı çok yazık.
                  inatlasmaya gerek yok senden gelicek cevabi az cok biliyorum cünkü hep ayni sorular hep ayni cevaplar kisir döngü ayni bizim ilaclar gibi ama kim ne derse desin hicbir sey degismes hersey günes ve ay gibi ortada

bunu sadece kendim icin yapiyorum kimse icin degil ,hastalanmamaya gayret ediyorum ama bildigimide kimseden saklamakta gibi bir derdim yok aslinda...

Allah c.c ve tanri arasindaki farki ,cok bilmek istersen googleden ögrenebilirsin ilk basvurulan yer orasi zaten...

ben bazen arada bir yapmis oldugumuz derslerden aklimda kalanlari tazeliyorum ,yine kendim icin faydalanmak isteyen tabiiki benimle beraber faydalansin ...

simdi konuyu uzatsam bayram bayramm seker yemeye bile halim kalmiycak yanii ne yapayim arkadasim

Hayirli bayramlar hepimize saglicakla kalin insAllah...

Yorum

Ortalama yasam 70 sene ama bunu basaramayan insanlardanim. Zor gercekten

Ama guclu bi insan olduguma hep inanan biriyim. Kabullenemiyorum bazi seyleri ama olumlu yonden mucadele etmekten vazgecemem ole gerekio cunku. Inancli biriydim halende oyleyim.

Bu hastalik bitecegine inansam gene dunyanin en mutlu insani ben olurum. Cunku korkunc bisi gibi geliyo bana. Bide doktorun psikolojik hastaliktan oldugunu soylemesi beni suclu his etmesine sebep oldu

su an notr bi ruh haldeyim. Elimizden ne geliyorki zamana birakmKtan baska

Yorum

inatlasmaya gerek yok senden gelicek cevabi az cok biliyorum cünkü hep ayni sorular hep ayni cevaplar kisir döngü ayni bizim ilaclar gibi ama kim ne derse desin hicbir sey degismes hersey günes ve ay gibi ortada

bunu sadece kendim icin yapiyorum kimse icin degil ,hastalanmamaya gayret ediyorum ama bildigimide kimseden saklamakta gibi bir derdim yok aslinda...

Allah c.c ve tanri arasindaki farki ,cok bilmek istersen googleden ögrenebilirsin ilk basvurulan yer orasi zaten...

ben bazen arada bir yapmis oldugumuz derslerden aklimda kalanlari tazeliyorum ,yine kendim icin faydalanmak isteyen tabiiki benimle beraber faydalansin ...

simdi konuyu uzatsam bayram bayramm seker yemeye bile halim kalmiycak yanii ne yapayim arkadasim

Hayirli bayramlar hepimize saglicakla kalin insAllah...
                      8

Tanrı kelimesini yasak yapan nedir ? Bildiğini açıklar mısın ? Bende aydınlanayım.
                      ego sum qui sum ...

Yorum

Neden tartisiyosunuz. Karsi cinsmisimiz acaba.. tartismak guzeldir aslinda ciddi anlamda kirmamak gerekir tabi

Yorum

Neden tartisiyosunuz. Karsi cinsmisimiz acaba.. tartismak guzeldir aslinda ciddi anlamda kirmamak gerekir tabi
                          Tartışmak güzeldir ben fikrimi söyledim ve açıklama bekliyorum bunda bir sıkıntı yok .tartışıyoruz kavga etmiyoruz.
                          ego sum qui sum ...

Yorum

Bu arada Tanri sozcugunu soylerken kasitli yada gosteris amaciyla solemedim arkDaslar, evt okbyim ama inancli ve dogal biriyim ego bende sifir. Gunah oldugunu bilmiodum artik solemem

Yorum

Ortalama yasam 70 sene ama bunu basaramayan insanlardanim. Zor gercekten

Ama guclu bi insan olduguma hep inanan biriyim. Kabullenemiyorum bazi seyleri ama olumlu yonden mucadele etmekten vazgecemem ole gerekio cunku. Inancli biriydim halende oyleyim.

Bu hastalik bitecegine inansam gene dunyanin en mutlu insani ben olurum. Cunku korkunc bisi gibi geliyo bana. Bide doktorun psikolojik hastaliktan oldugunu soylemesi beni suclu his etmesine sebep oldu

su an notr bi ruh haldeyim. Elimizden ne geliyorki zamana birakmKtan baska
                              biliyormusun bundan 1.5 yıl önce aynı senin ruh halindeydim şu hastalık geçsin saglığıma kavuşayım başka hiçbişey istemiyordum derdim ve sonunda geçti Allahıma şükürler olsun umudunu kaybetme kardeşim ama dediğim gibi birden geçmiyor malesef sabır ve inanç lazım ben 3-4 yıl çektim ve sonunda geçti
                              Never Back Down

Yorum

İşleniyor...
                              X