Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Delirmeye Az Kaldı..:((

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Delirmeye Az Kaldı..:((

Oncelikle herkese merhaba uzun hikaye ama kisa kesmek istiyorum temel sorunum uyku bozuklugu bunun su anki sebebini ise iş yerinde bir senedir arkadas oldugum kizla su 5 gundur cikmaya baslamakla oldu kiz megersem 1 seneye yakindir benim teklifimi bekliyormus teklif ettigimdede hemen kabul etti ve su 5 gundur kiz resmen bana aşik ben cok birsey hissetmesemde kizi bugun aksam is cikisinda yemege goturdum uzun uzun sohbet ettik birbirimizi daha iyi tanidik yalniz sorun su ben kizla cikmaya basladigimdan beri uyku sorunlarim hat safhaya yukseldi neredeyse gun 2 3 saatten fazla uyumuyorum ve hep bole gogus ve kalp bolgesine yakin bir yerde agri var ve o agri 5 gundur gecmiyor ama sanki kizla beraberken bu agri biraz olsun hafifliyor yani ben pek bisey hissetmeme ragmen nedir bu gecmek bilmeyen agri sirf bu yuzden uyuyamiyorum kafayi yicem birisi gecer desin yada bi cozumu varmidir dostlar bunun((
    Arsız Ayaklar Altında Alın Teri...

bir kız bulmussun hayırlı olsun kıymetini bilerek elinden kaçırmamaya bak belki ikinci bir şansın olmaz ağrı konusunda birşey söyleyemeyeceğim doktora görünmelisin ...

Yorum

Bende oyle dusunuyorum su an zaten allah belkide hakkaten istedigim insani karsima cikardi bi yandanda ole dusunuyorum yani bu agri konusu cok acayip birsey bazenleri cok siddetli oluyor bazenleri azaliyor acaba zamanla gecermi bilmiyorum yada ben bu kiz konusunda arafta kaliyorum o yuzdenmi acaba bi tarafim kizi istiyorken diger tarafim kararsiz bole celiskiye dusuyorum cogu zaman bide ayrilsam dahami kotu olur bide kizida dusunuyorum acikcasi onada cok yazik etmis olurum nerdeyse bir senedir bu ani beklemis..

Yorum

uyku için ilaç almalısın. doktora başvur.

Yorum

Bence bu kız sana iyi geliyor dostum.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dreamer8 View Post
            Bence bu kız sana iyi geliyor dostum.
            nasil iyi geliyor anlamadim bence cok buyuk bi hata yaptim gibime geliyor neden dersen aileme soledim kiz bizim kulturumuzle uyusmaz dediler yani o kizla evlenmen zor dediler kizin maddi durumu bizden bayagi bi dusuk hani aile olarak biraz oyleler ama kiz bana asikmis megersem simdi bende baliklama atladim cok samimi olduk bi anda yok ben bu iliskiyi yurutemicem abi kac gundur bunu dusunup duruyorum bir yandanda kiza uzuluyorum bosu bosuna oyalamak istemiyorum vicdan azabi duymak istemiyorum bilmiyorum araftayim psikologa gitsem acaba derdime care bulunurmu ayrilsam ayni is yerindeyiz hergun birbirimizi gorme ihtimalimizde cok yuksek...

Yorum

kalp ağrısıdır o bence kıymetini bil o kızın kaçırmamaya bak hayat her insana böyle fırsatlar sunmaz her zaman ...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dertli_dertli View Post
                kalp ağrısıdır o bence kıymetini bil o kızın kaçırmamaya bak hayat her insana böyle fırsatlar sunmaz her zaman ...
                Valla haklisinda kardesim bitirdim iliski sonlandirdim simdi biraz daha kendimi rahatlamis hissediyorum cunku kizin ilgisine karsi vicdanen rahat olamiyordum soguk davraniyordum o yuzden cok gecmeden kizida uzmeden bitireyim dedim ve eski hayatima donmek icin ugrasacagim simdi...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Negatif View Post
                  nasil iyi geliyor anlamadim bence cok buyuk bi hata yaptim gibime geliyor neden dersen aileme soledim kiz bizim kulturumuzle uyusmaz dediler yani o kizla evlenmen zor dediler kizin maddi durumu bizden bayagi bi dusuk hani aile olarak biraz oyleler ama kiz bana asikmis megersem simdi bende baliklama atladim cok samimi olduk bi anda yok ben bu iliskiyi yurutemicem abi kac gundur bunu dusunup duruyorum bir yandanda kiza uzuluyorum bosu bosuna oyalamak istemiyorum vicdan azabi duymak istemiyorum bilmiyorum araftayim psikologa gitsem acaba derdime care bulunurmu ayrilsam ayni is yerindeyiz hergun birbirimizi gorme ihtimalimizde cok yuksek...
                  Kızın yada ailesinin ekonomik durumu seven bir erkeği asla durduramaz. Seveceğim kadının bırak ekonomisini, ayağında ayakkabısı olmasa yine umrumda olmaz. Herneyse, eğer içinde şüphe varsa, sonunu göremiyorsan, bir gün bitme ihtimali kuvvetliyse bence kızı hiç daha fazla oyalama. Yazıktır, o hem aşk acısı çekecek, hem yalnızlık yaşayacak, hem aşka küsecek, depresyonlara girecek. Yani niyetin evlilik değilsie bir şekilde uzatmadan noktalayın. Sonra çok vicdan azabı çekersin. Seven bir kadının günahı ne olabilir ki, kim kıyabilir ona, hangi taş kalp onun gözyaşlarına dayanabilir. Seni sevdiği için, sana bağlı olduğu ve sevecen davrandığı için, onu üzdüğün her an daha da çok canın yanacak ve bu yükü taşıyamayacaksın. Onu beklettiğin bir gün bile misliyle üzecek sizi. Hemen düşün ve kararını ver artık. Asla zaman kaybetme.

Yorum

Valla haklisinda kardesim bitirdim iliski sonlandirdim simdi biraz daha kendimi rahatlamis hissediyorum cunku kizin ilgisine karsi vicdanen rahat olamiyordum soguk davraniyordum o yuzden cok gecmeden kizida uzmeden bitireyim dedim ve eski hayatima donmek icin ugrasacagim simdi...

valla bilader bende aynı durumdayım bu aşık olmak varya çok acayip bir şey benimde şimdi hoşlandığım bir kız var ama o beni redediyor sürekli kız seni seviyor bu zaman da sen onu sevemiyon yani zor bir durum aynı dertten bende muzdaribim ama sevmeks evilmek güzel şey be bir kızın elini tutmak onla beraber vakit geçirmek dünyanın en güzel şeyi bence....

Yorum

bitirdim iliski sonlandirdim simdi biraz daha kendimi rahatlamis hissediyorum cunku kizin ilgisine karsi vicdanen rahat olamiyordum soguk davraniyordum o yuzden cok gecmeden kizida uzmeden bitireyim dedim ve eski hayatima donmek icin ugrasacagim simdi...
                      Valla helal olsun kardeşim. Gözlerinden öpüyorum. Keşke zamanında bende senin gibi olabilseydim.Ne kadar değerli bir iş yaptığını ileride göreceksin.

Ben de yıllar önce senin gibiydim.bir kız beni çok seviyordu ama ben o derece bir şeyler hissetmiyordum. Kız üzülmesin diye 4 yıldan fazla süre o kızla çıktım.
                      Kızın hayatındaki değerli 4 yılı çaldım. Oysa bana umut bağlamıştı. Çocuk hayalleri kuruyordu benimle...

Ben çok pişman oldum. Bu yüzden seni tebrik ederim. Helal olsun...
                      Hayatın boyunca hep böyle ol. Bir şey hissetmiyorsan anında vazgeç. Çünkü zaman geçtikçe kopmak çok zor olur.
                      İster mermi kullansın, ister oy pusulası, insan iyi nişan almalı, kuklayı değil kuklacıyı vurmalı.
                      Malcolm X

Yorum

Dreamer'a katılıyorum.

Uyudunuz mu eşit olursunuz arkadaşım! ))

Mutlu olabileceğiniizi ''düşünüyorsanız beraber'' bırakma kızı...
                        Last edited by titrerimmüc.rimgibibak; 30-10-2014, 05:49 PM.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Obsesif_Fatihi View Post
                          Valla helal olsun kardeşim. Gözlerinden öpüyorum. Keşke zamanında bende senin gibi olabilseydim.Ne kadar değerli bir iş yaptığını ileride göreceksin.

Ben de yıllar önce senin gibiydim.bir kız beni çok seviyordu ama ben o derece bir şeyler hissetmiyordum. Kız üzülmesin diye 4 yıldan fazla süre o kızla çıktım.
                          Kızın hayatındaki değerli 4 yılı çaldım. Oysa bana umut bağlamıştı. Çocuk hayalleri kuruyordu benimle...

Ben çok pişman oldum. Bu yüzden seni tebrik ederim. Helal olsun...
                          Hayatın boyunca hep böyle ol. Bir şey hissetmiyorsan anında vazgeç. Çünkü zaman geçtikçe kopmak çok zor olur.
                          Aynen kardesim benim durumumla senin durumun tipatip ayniymis ben 4 yil surdursem kafayi yerdim heralde sirf beni seviyor diye iliski surdurmekte cok kotu dedigim gibi kizi oyalamak istemedim hani onada cok yazik daha bide genciz ikimizde hadi beni birak yas olmus 25 ama kiz daha 20 yasinda yazik yani cikicam lay lay lom yapicam ee sonra sonucta ayrilik olacagi kesin gerci ailemede danistim onlarda ilerde mutlaka sorun cikar bence kiz daha genc yazik edersin dediler vicdanen cok kotuydum sonucta karsindakide insan bazenleri vicdanin sesini dinlemek işe yariyor

Yorum

uykun için; uyumadan önce ayran içebilirsin.. birde ısrarla uyumaya çalışırsan uyuyamazsın aksine uykunu da iyice kaçırırsın.

kız meselesi için de ; bak kardeş,para durumunu düşünmemen gerek. bu çok basitçe bir düşünce olurdu. ama kültür farklılıkları veya dinsel farklılıklar (birinin dindar diğerinin dindar olmama durumu) çok önemlidir. kızın da canı yok yere yanacak bir ilişki bu. başlarken kalbinde isteksizlik varmış. Şahsi kanaatim ; sağlıklı bir ilişki değil.
                            ....Engeller Takılmak İçin Değil,Aşılmak İçindir....

Yorum

İşleniyor...
                            X