Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Gereksiz Mutluluk

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Gereksiz Mutluluk

merhaba dostlar.

Kısa bir sorum var :

bu sonbahar çok mutlu başladı ve hala öyle devam ediyor. hiç olmadığı kadar mutluyum. arada uğrayan küçük sorunlar olsa da,genel olarak ayaklarım yere basmıyor ,sürurdan havalanıyorum ..

acaba bu sebepsiz mutluluğun neticesi,yani getirisi ağır bir depresyon yada başka bir psikolojik hastalık olabilir mi ?
    ....Engeller Takılmak İçin Değil,Aşılmak İçindir....

keyfini çıkar bu mutluluğun
    İster mermi kullansın, ister oy pusulası, insan iyi nişan almalı, kuklayı değil kuklacıyı vurmalı.
    Malcolm X

Yorum

İlaç kullanmaya başladıktan sonra mı yoksa hiç ilaç kullanmadan mı oldu bu durum. Antidepresan kullandıktan sonra bazı kişilerde hipomani denilen bir durum olabiliyormuş. Ama sonuç olarak çok az insanın sahip olduğu bir halin var ve bitecek mi diye kaygılanmaktansa şu an için tadını çıkarmaya çalış. Sonu kötü olursa o zaman düşünürsün.

Yorum

Keske bendede oyle bi mutluluk olsa
        Arsız Ayaklar Altında Alın Teri...

Yorum

Boşver sorgulama. Tadını çıkar. Mutluluklarını sorgulama ama mutsuzluklarını sorgulayabilirsin. Birgün aldığın tüm hazlar da, çektiğin tüm sıkıntılar da yalan olacak. Bu sebepten fazla bir sevinç yada üzüntüye girmeye gerek yok. Bırak aksın dursun zaman, dokunma.

Yorum

bu durum çok farklı olduğu için sorguluyorum zaten. ben ben olalı ,ilk defa ,anlamsız bir şekilde şu kapalı havada mutluyum. bir tahminim var elbet.sevmediğim işleri yapmayı bıraktım,nihayetinde belki de kendimi sevmeye başladım.
            derler ya,mutluluk paylaşa paylaşa çoğalır. buraya yazınca daha da mutlu oldum bak

Yorum

Kardeşim, mutlu olmak en büyük ödüldür.
              Mutluluğu yakalayınca sorgulama. Mutlu olmanın tadını çıkar.
              İster mermi kullansın, ister oy pusulası, insan iyi nişan almalı, kuklayı değil kuklacıyı vurmalı.
              Malcolm X

Yorum

Orjinal yazı sahibi: megalaz View Post
                merhaba dostlar.

Kısa bir sorum var :

bu sonbahar çok mutlu başladı ve hala öyle devam ediyor. hiç olmadığı kadar mutluyum. arada uğrayan küçük sorunlar olsa da,genel olarak ayaklarım yere basmıyor ,sürurdan havalanıyorum ..

acaba bu sebepsiz mutluluğun neticesi,yani getirisi ağır bir depresyon yada başka bir psikolojik hastalık olabilir mi ?

Senin gibiydim bende. Bipolar bozukluk başlangıcında olabilirsin. kötü haberi vermek istemem ama 3 ay sonra hayatını cehenneme çevirecek majör depresyon çöküşü yaşayabilirsin. bipoların içindesindir artık
                Bu Dünyaya Lanetli Olarak Geldim, Lanetli Olarak Geberip Gideceğim...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: megalaz View Post
                  merhaba dostlar.

Kısa bir sorum var :

daha da mutlu olacağına işaret eder.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: miskin ruh hastası View Post
                    Senin gibiydim bende. Bipolar bozukluk başlangıcında olabilirsin. kötü haberi vermek istemem ama 3 ay sonra hayatını cehenneme çevirecek majör depresyon çöküşü yaşayabilirsin. bipoların içindesindir artık
                    Ben de óyle olabilecegini tahmin ettim ama bisey yapmak istemiyorum demis diger mesajinda.maniye dogru gitse iş manyagi olur herhalde..

Hayat kúcúk seylerden olusur.
                    Sen seversen búyúk olurlar..

Yorum

açıkcası ne olduğunu ya da olacağını düşünmekten vazgeçtim. ihtimaller umrumda olmamalı. kendimi şartlandırmayacağım da .ne olacaksa o olacak zaten ,bekliyorum

illa bir şartlanma olacaksa ,çok daha mutlu olacağımı düşünerek bu konuda kendimi şartlamam lazım sanırım.
                      ilgilenen arkadaşlarıma teşekkürler

Yorum

Sorgulama bence.Sorgularsan bu sefer mutluluğun bozulabilir.Tadını çıkar.Bize de gelsin o mutluluk.

Yorum

İşleniyor...
                        X