Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Hayal değil senaryo!

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Hayal değil senaryo!

merhaba arkadaşlar.
    kafamda kurduğum bazı olaylar oluyor. bu 8 10 senedir var .

kısaca anlatayım:

örneğin otobüse biniyorum başlıyorum düşünmeye ;söfor ya siyaset yaparsa,ya yaşlı bir teyzeye bağırırsa,bende kendimi tutamayıp cevap verirsem,tartışmaya başlarsak ne derim?
    -şöyle şöyle derim .
    sonra biri arka koltuktan kalkıp şöforü desteklerse sonra kavga çıkarsa..
    -evet benim kesinlikle kick boxa başlamam lazım.

sonra kick boxa gittiğim ve profesyonel sporcu olarak otobüsteki o kavgayı hayal ediyorum.
    adamları pataklıyorum.

bazen 20 dk sürüyor bu hayaller. ve çok rahatsız ediyor . kendi kendimi çaresiz duruma sokuyorum. alışkanlık olmuş ki,hayal kurduğumun farkına vardığımda epeyce rahatsız hissetmiş oluyorum.

ne olduğunu bilmediğim için doğru yere açamamış olabilirim.hastalık adı falan istemem aslında, şartlanmak istemem çünkü , sadece çözüm önerileriniz varsa onları rica ederim
    ....Engeller Takılmak İçin Değil,Aşılmak İçindir....

Bu senaryolar bendede mevcut düşündükçe iyice dozunu kaçırıyorum acaba çözümü nedir yardım bekliyorum

Yorum

South Park'ta yanlış hatırlamıyorsam Kenny diye bir karakter vardı, her bölümde mütemadiyen ölürdü Sen de hayallerini hayalini sürdüremeyeceğin bir çıkmaza sürükleyebilirsin Kendinin öldürülmesiyle biterse hayallerin büyük oranda başarı sağlayabilirsin. Ya da karşındaki kişiyi öldürürsün ve sürekli girip çıktığın hapishanedeki emektar hücreni ve içindekileri düşünüp hayalini sonlandırabilirsin. Lucid rüya tekniğinde bir rengi görünce kendinize çimdik atın ve rüyada mısınız değil misiniz anlayın diyordu. Bunun gibi her hayalinde kan akıtırsın ve kırmızıyı görünce o anda sorgulamış da olursun ve hayalin biter.

Yorum

Pek çok insan hayatın katı gerçekleri içinde sıkışıp kaldığı için hayallerini kaybediyor, sen ise bu kadar güzel bir yeteneğin varken önüne geçmek istiyorsun. Kendini kısıtlama! Hala hayal kurabiliyorken senaryo yaz, kitap haline getir. Basılı olarak kitapçılarda yayamasan da internet diye bir şey var, satıp, para bile kazanabilirsin; beyin bedava Dediklerimi ciddiye almanı öneririm ama ben illa ki bu hayallerden kurtulmak istiyorum diyorsan, merak etme, yaşın ilerledikçe istesen de kuramaz hale geleceksin muhtemelen. Türkiye bir senaristini daha kaybetmiş olacak ve insalar yine izdivaç programları izlemeye devam edecekler :P
        Last edited by birderdimvar; 12-11-2014, 05:54 PM.

Yorum

İşleniyor...
        X