Duyuru

Collapse
No announcement yet.

kendimle basim belada..

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• kendimle basim belada..

sanirim benim kendimle basim belada..yazmaya utaniyorum ama hoslandigim erkeklerin pesinden kosuyorum ben
    bana kotu davrandikca daha da inat ediyorum bu halimden kurtulmak istiyorum ama kurtulamiyorum..
    birine takiyorum ve onu bayiyorum taa ki onun yerine baska birine takana kadar
    cok mutsuzum bu huyumdan dolayi…
    nasil kurtulacagim...

Kurtulma bosver. Erkekler kızların peşinde koşarak alkole maddeye cok dustuler birazda siz koşun ne olacak

Baştan Çıkarma Sanatı - Alfa Erkek Locası

http://www.psikoloji.gen.tr/group.php?groupid=62

Yorum

normalde erkekler kızların peşinden koşar sende tam tersi olmuş bu durum ..ilginç..!!

Yorum

mazoşistlik var biraz . gerçi birçok kadında var bu. kötü davranan adamları severler. sanırım bu elde etme isteğinden gelen bir durum. elde etmek isteyip, edememenin getirdiği çaresizlik halinde kadınlar,inat ve gururla saldırıyorlar onları istemeyen yada yaralayan erkeklere. mantıklı bir tutum değil elbet. lakin sadist erkekler için harika bir vaziyet olmalı .onlarda sizden vazgeçemez
        ....Engeller Takılmak İçin Değil,Aşılmak İçindir....

Yorum

Aslında senden bir tane de bana lazım sebo başıma bela olacak biri ama o kişi olmadığında yenisini bulabildiğine göre bir süreden sonra kimseye tenezzül etmezsin. Bir bayan istediği erkekle tanışabilir ama pek tavsiye edilen ve uygun olan bir durum değildir, haberin olsun. Zaten sen de hatanın farkındasın. İçinde duygusallık olmayan hiçbir ilişkide bir dakika bile bulunmamalısın.

Yorum

Buna bi rahatsizlik diyebiliriz bence.kendine eziyet ediyorsun.o an icin haz aliyorsundur ama uzun vadede seni uzuyor.kadin olsun erkek olsun bu durumdaki bi kisi kimse icin cekici gelmez sanirim.
            bunda yetistirilme tarzin ve buyudugun ortamin etkisi vardir muhakkak.bence acil bi terapi destegi al.
            ve erkekler genelde bu tavirsa degildir.cogu erkek reddedildigini gorunce geri adim atar.senin durumun farkli.girur murur viz geliyor sana..yanlis anlama gurursuzsun diye hakaret etmek istedim ama senin tetikleyen duygular cok baskin olmali ki..gozun baska bir sey górmuyor.

bence bu arkadas dertkesmesinle cózulmez.uzman destegi al.yoksa seni seven bile tahammul edemez bu duruma.

Hayat kúcúk seylerden olusur.
            Sen seversen búyúk olurlar..

Yorum

herşeyin anası can sıkıntısıdır.....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sebo_ View Post
                sanirim benim kendimle basim belada..yazmaya utaniyorum ama hoslandigim erkeklerin pesinden kosuyorum ben
                bana kotu davrandikca daha da inat ediyorum bu halimden kurtulmak istiyorum ama kurtulamiyorum..
                birine takiyorum ve onu bayiyorum taa ki onun yerine baska birine takana kadar
                cok mutsuzum bu huyumdan dolayi…
                nasil kurtulacagim...
                Duygusal anlamda eksikliklerin var sanıyorsam ve bide işin içine takıntıda girmiş ve tekrarlıyor böyle.Bence bu durumu kendin kolay kolay aşamazsın dostum.Bunun için arkadaşın varsa onlarında desteği lazım ve de bir uzman desteğide alman gerektiğini düşünüyorum bunun için.Sorunun seni mutsuzluğa itiyor her seferinde ve bu mutsuzluk başka sorunlarıda çıkartabilir.Yergök hanım doğru söylüyor,kendine işkence yapıyorsun farkında olmadan...Allah yardımcın olsun,umarım sorununu aşarsın.

Yorum

Aslinda bir cok problemim var ve psikiyatriste gitmeye basladim 1 aydan fazla oldu..ama bu konuyu acamadim, utandim
                  benim sevmediklerimi cok pis terslerim ama benim sevdiklerime karsi cok zayifim sonra da takintiya donusuyor, kotu niyetli bir erkek bana iskence cektirebilir ki bu en sonuncusu biraz oyle sayilirdi..artik kendimden biktirdim bayagi da kurtuldum o takintidan..zorla kendimi engellettirdim resmen cocuga bir daha yazdiklarim ulasmasin, daha da rezil olmayayim diye..

Yorum

Bir bayanın, bir erkeğe yazması, beraberlik bittikten sonra ve araya ayrılık girince, başka bir erkeğe yaklaşması, kıskançça sahiplenmesi aklıma ilişki bağımlılığını getiriyor. Yalnız kaldığında tükenmiş hissedersin kendini. Bence sebo şu an çok da keyifsiz görünmüyor durum ama hayatında kalıcı bir beraberlik olmasını istediğin zaman sorunların çığ gibi yutacak seni. Erkeklere has bir davranışı bir bayanın yapması ve engelleyememesi durumu. Yanlış yaptığını düşünüyor ve bu durumdan kurtulmak istiyorsun sanırım. Bunu farkında olman bir avantaj. Profesyonel yardım almalısın. Yoksa dediğim gibi en büyük sıkıntıyı ilerleyen zamanlarda yaşayacaksın.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sebo_ View Post
                      Aslinda bir cok problemim var ve psikiyatriste gitmeye basladim 1 aydan fazla oldu..ama bu konuyu acamadim, utandim
                      benim sevmediklerimi cok pis terslerim ama benim sevdiklerime karsi cok zayifim sonra da takintiya donusuyor, kotu niyetli bir erkek bana iskence cektirebilir ki bu en sonuncusu biraz oyle sayilirdi..artik kendimden biktirdim bayagi da kurtuldum o takintidan..zorla kendimi engellettirdim resmen cocuga bir daha yazdiklarim ulasmasin, daha da rezil olmayayim diye..
                      Bu sorunu aşman için hem bu takıntıyı başka bir duruma zararsız bir şekilde dönüştürmek lazım hemde bu takıntıyla yüzleşip aşman lazım.Doktor ilaç verdi mi peki?Bence psikiyatriye de anlat,bu sorunu aşamıyorsun ya da yanlış şekilde hareket ediyorsun.Anlat her şeyi Sonuçta onlar neler görüp duyuyorlar.Utanmana gerek yok,seninkisi ayıp bir durum değil. A utanacağın durum olsa biz derdik çok ayıp diye.

Yorum

Dreamer8 in bahsettigi kadar vahim degil durumum, hatta uzun suredir kimseyle de cikmiyorum. Ama birinden hoslanmak ,ilgilenmek kafami dagitmak icin iyi geliyor. bilmem belki de birine karsi takinti yapinca isimi unutuyorum falan..karsi taraf hicbizaman onu cok sevdigime inanmiyor aksine bencil oldugumu dile getiriyor..bu nasil birsey bilmiyorum ama kendime zarar verdigim kesin.
                        doktor ilac verdi evet, kullaniyorum, genel olarak cok huzursuz hissediyordum, suan daha iyiyim ilac sayesinde olduguna inaniyorum. ama kendimi hala degersiz hissediyorum, hayat anlamsiz yasanilan hersey cok anlamsiz..
                        Gecen gun whatsapp'tan onu beni engellemsi icin ikna ettim, engelledi beni ve ben rahatladim. o gunden beri onu dusunmuyorum..ozgur hissediyorum kendimi..yalniz kalmak guzel birsey degil elbet ama hayatimda biri olunca hayat cekilmez hale geliyor..'her'diye bir film vardi bilmem izleyen varmi? isletim sistemiyle cikiyor insanlar, sanaldan biriyle robotla konusuyorsun..aslinda oyle birseye daha cok ihtiyacim var..beni dinleyecek bana deger verecek bir ses..yoksa zaten deger verilmemeye, kotu sozlere alistim , duyarsizim artik..

Yorum

İşleniyor...
                        X