Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yalnızım

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Yalnızım

Merhaba arkadaşlar, istanbulda yaşıyorum, uzun yıllardır yanlızlık çekiyorum, benim gibi psikolojik sorunları olduğundan yalnızlık çekenler varsa bir haftasonu buluşup gezsek topluca güzel olmazmı, yanlızlığımızı atmış oluruz.

Hic görmeden,cam falanda olsa ya da sesini duymadan biraz arkadasligini sūrdūrūp karsindakinden gūven almadan ya da gūven vermeden gercekten cesaret edebilecekmisiniz bulusmaya?"arkadasca bile olsa"?
    Last edited by siirimsi; 24-11-2014, 12:18 PM.
    'Öldüm' der durur, yine de yaşarsın!...

Yorum

Hobileriniz nelerdir? Buna bağlı olarak bu türk sosyal gruplara dahil olmayı denediniz mi? Dağcılık, masa tenisi vb fark etmez.
      Psikolog.

Yorum

benim fazla boş vaktim yok, yalnızca haftasonları boşum onuda yatarak evde oturarak geçiriyorum.

Yorum

Bu daha önce çok denendi. Forumda, benzer sorunları yaşayan kişilerin toplanıp gerçek hayatta görüşmeleri, sohbet etmeleri, arkadaşlık kurmaları. ama hiç başarılı olduğunu ve gerçekleşebildiğini görmedim. Pek de mantıklı gelmiyor bana zaten. Diyaloglarınızı halktan, halk tipi, sıradan, makul sınırlar içindeki, normal insanlarla kurmanızı öneririm. Burası oldukça faydalı, fakat sanal bir platform ve reele uyarlanması pek mantıklı gelmiyor bana. Yalnızlığınla savaşırken pişiyorsun ama yalnız olmaktan da şikayetçisin. Tüm yalnızlara önerim. Açın interneti bir kursa bakın. Dil kursu, diksiyon, müzik, resim, el sanatları, yazarlık vs. yazılın ve yeni insanlarla tanışın. Yeni trend bu.
          Orjinal yazı sahibi: messina View Post
          Merhaba arkadaşlar, istanbulda yaşıyorum, uzun yıllardır yanlızlık çekiyorum, benim gibi psikolojik sorunları olduğundan yalnızlık çekenler varsa bir haftasonu buluşup gezsek topluca güzel olmazmı, yanlızlığımızı atmış oluruz.

Yorum

benim fazla boş vaktim yok, yalnızca haftasonları boşum onuda yatarak evde oturarak geçiriyorum.
            Hafta sonlari kitap oku,film izle.kendini şımart mesela koca bir tabak dondurma ye pizza ismarla ,daha sayim mi?))evinide temizleyebilirsin hatta..

Yorum

içten önerileriniz için hepinize teşekkürler, burası da sıcak bir ortam aslında

Yorum

Orjinal yazı sahibi: siirimsi View Post
                Hafta sonlari kitap oku,film izle.kendini şımart mesela koca bir tabak dondurma ye pizza ismarla ,daha sayim mi?))evinide temizleyebilirsin hatta..
                dondurma demeseydin iyiydi
                ego sum qui sum ...

Yorum

boş vaktinin olmaması daha iyi . cumartesi ve pazar günlerini dinlenerek ve hobilerini yaparak geçirmeye çalışırsın . bütün haftası boş olanların size göre işi daha zor.
                  ego sum qui sum ...

Yorum

Elbette sıcak bir ortamdır burası. Müdavimleri olan bir dertleşme yeri.
                    içten önerileriniz için hepinize teşekkürler, burası da sıcak bir ortam aslında

Yorum

Orjinal yazı sahibi: valar.morghulis View Post
                      dondurma demeseydin iyiydi
                      bolll cikolata soslu hemde

Yorum

kasım ayında koca tabak dondurma adamı hasta eder.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: indigo View Post
                          kasım ayında koca tabak dondurma adamı hasta eder.
                          mutlu ediyorsa beni o bir tabak dondurma?hem inan ki hasta falan olmuyorum üzerine sicak bir seyler icince kurtariyor durumu

Yorum

Çikolata sosu bozar ama fındık parçalarına daldırılırsa iyi oluyor. Fakat taze olacak fındık parçaları.
                            bolll cikolata soslu hemde

Yorum

mutlu ediyorsa beni o bir tabak dondurma?hem inan ki hasta falan olmuyorum üzerine sicak bir seyler icince kurtariyor durumu
                              mutlu da eder ama hasta da eder hasta olmuyorsan şanslısın

Yorum

İşleniyor...
                              X