Merhaba arkadaşlar, istanbulda yaşıyorum, uzun yıllardır yanlızlık çekiyorum, benim gibi psikolojik sorunları olduğundan yalnızlık çekenler varsa bir haftasonu buluşup gezsek topluca güzel olmazmı, yanlızlığımızı atmış oluruz.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Yalnızım
Collapse
X
-
-
Bu daha önce çok denendi. Forumda, benzer sorunları yaşayan kişilerin toplanıp gerçek hayatta görüşmeleri, sohbet etmeleri, arkadaşlık kurmaları. ama hiç başarılı olduğunu ve gerçekleşebildiğini görmedim. Pek de mantıklı gelmiyor bana zaten. Diyaloglarınızı halktan, halk tipi, sıradan, makul sınırlar içindeki, normal insanlarla kurmanızı öneririm. Burası oldukça faydalı, fakat sanal bir platform ve reele uyarlanması pek mantıklı gelmiyor bana. Yalnızlığınla savaşırken pişiyorsun ama yalnız olmaktan da şikayetçisin. Tüm yalnızlara önerim. Açın interneti bir kursa bakın. Dil kursu, diksiyon, müzik, resim, el sanatları, yazarlık vs. yazılın ve yeni insanlarla tanışın. Yeni trend bu.Orjinal yazı sahibi: messina View PostMerhaba arkadaşlar, istanbulda yaşıyorum, uzun yıllardır yanlızlık çekiyorum, benim gibi psikolojik sorunları olduğundan yalnızlık çekenler varsa bir haftasonu buluşup gezsek topluca güzel olmazmı, yanlızlığımızı atmış oluruz.
Yorum
-
Hafta sonlari kitap oku,film izle.kendini şımart mesela koca bir tabak dondurma ye pizza ismarla ,daha sayim mi?Orjinal yazı sahibi: messina View Postbenim fazla boş vaktim yok, yalnızca haftasonları boşum onuda yatarak evde oturarak geçiriyorum.
))evinide temizleyebilirsin hatta..
'Öldüm' der durur, yine de yaşarsın!...
Yorum
-
boş vaktinin olmaması daha iyi . cumartesi ve pazar günlerini dinlenerek ve hobilerini yaparak geçirmeye çalışırsın . bütün haftası boş olanların size göre işi daha zor.Orjinal yazı sahibi: messina View Postbenim fazla boş vaktim yok, yalnızca haftasonları boşum onuda yatarak evde oturarak geçiriyorum.ego sum qui sum ...
Yorum
-

Yorum