Evet yanlış duymadınız bu hayatta bir baltaya sap olamadım hiçbir şey başaramadım. Normal insan gibi olamadım. Hayatımda her şeyi erteliyorum özgüvensizliğimden. Diğer insanlar gibi hayatımın en güzel yıllarını yaşayamıyorum hiç arkadaşım yok,sevgilim yok kısa ve öz annemden başka kimsem yok. Şu yaşına kadar ne yaptın deseler inan anlatacak hiçbir şeyim yok 21 yaşındayım bomboş geçti günlerim
6 yıldır ağır psikolojim bozuk ama doktora gitmedim ilaçların düzelteceğine inanmıyorum kendi kendime yenmeye çalışıyorum dışarı çıkıyorum,alışveriş ediyorum,annemle geziyorum ama yok olmuyor. Ölümü düşündükçe yaşadıklarımızın boş olduğunu düşünüyorum. Bu hayattan ne istediğimi bilmiyorum her konuda kararsızlık çekiyorum alışveriş yapıyorum ama aldıklarım saçma sapan şeyler o kadar şey alıyorum ama hiçbir şeyim yok ne alacağımı 10 saat düşünürüm. Hayatımda kararlar verirken 2 ay ve daha fazla düşünürüm ama yinede bir çıkış yolu bulamam. Evde pc başında oturmaktan başka bir şey yaptığım yok ne aile hayatım istediğim gibi okulum desen berbat hiç sormayın. aşk desen o hiç yok hayatımda hiç aşık olmadım. sosyal ilişkilerim çok zayıf insan içine giremiyorum kaçıyorum insanlardan. Hiç kimseyle konuşmuyorum.Sağlık sorunlarım var ama hastaneye hiç gitmedim onlarıda erteliyorum ilk adımı atmak çok zor geliyor. Hayatımda hiçbir şey istediğim gibi yolunda gitmiyor.
Bunlar yaşadıklarımın çok azı daha. Ne yapmalıyım hayatıma nasıl yön vereceğimi bilmiyorum kendimi çok boşlukta hissediyorum içim bomboş ne yapsamda o boşluk hissi dolmuyor ..
6 yıldır ağır psikolojim bozuk ama doktora gitmedim ilaçların düzelteceğine inanmıyorum kendi kendime yenmeye çalışıyorum dışarı çıkıyorum,alışveriş ediyorum,annemle geziyorum ama yok olmuyor. Ölümü düşündükçe yaşadıklarımızın boş olduğunu düşünüyorum. Bu hayattan ne istediğimi bilmiyorum her konuda kararsızlık çekiyorum alışveriş yapıyorum ama aldıklarım saçma sapan şeyler o kadar şey alıyorum ama hiçbir şeyim yok ne alacağımı 10 saat düşünürüm. Hayatımda kararlar verirken 2 ay ve daha fazla düşünürüm ama yinede bir çıkış yolu bulamam. Evde pc başında oturmaktan başka bir şey yaptığım yok ne aile hayatım istediğim gibi okulum desen berbat hiç sormayın. aşk desen o hiç yok hayatımda hiç aşık olmadım. sosyal ilişkilerim çok zayıf insan içine giremiyorum kaçıyorum insanlardan. Hiç kimseyle konuşmuyorum.Sağlık sorunlarım var ama hastaneye hiç gitmedim onlarıda erteliyorum ilk adımı atmak çok zor geliyor. Hayatımda hiçbir şey istediğim gibi yolunda gitmiyor. Bunlar yaşadıklarımın çok azı daha. Ne yapmalıyım hayatıma nasıl yön vereceğimi bilmiyorum kendimi çok boşlukta hissediyorum içim bomboş ne yapsamda o boşluk hissi dolmuyor ..

Yorum