Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ezik,mal ölürse??

Collapse
This topic is closed.
X
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• ezik,mal ölürse??

insanlar ölüyor, yakınları biraz üzülüyor ve yaşam devam ediyor onun yokluğu bir süre sonra alışılmışa bağlıyorlar.popüler, karizmatik çok aranan insan bile ölünce bi süre sonra kimsenin umurunda olmuyor.dinleyin haberleri, ölümlerle ilgili kısımdan hemen sonra gülümseten bir haber veriliyor gülümseyen spiker tarafından. kimsenin kimseyi taktığı yok yani.....

burdakilerin çoğu eminim başkalarını çok önemsiyo ve takıyo. üstelik o taktıklarımız bize ezik mal filan diyo. bi de öldüğümüzü düşünün ha o çok ezikti ya ölmüş mü diycekler o kadar.

bence insanları takmamalı.

Orjinal yazı sahibi: umut88 View Post
    insanlar ölüyor, yakınları biraz üzülüyor ve yaşam devam ediyor onun yokluğu bir süre sonra alışılmışa bağlıyorlar.popüler, karizmatik çok aranan insan bile ölünce bi süre sonra kimsenin umurunda olmuyor.dinleyin haberleri, ölümlerle ilgili kısımdan hemen sonra gülümseten bir haber veriliyor gülümseyen spiker tarafından. kimsenin kimseyi taktığı yok yani.....

burdakilerin çoğu eminim başkalarını çok önemsiyo ve takıyo. üstelik o taktıklarımız bize ezik mal filan diyo. bi de öldüğümüzü düşünün ha o çok ezikti ya ölmüş mü diycekler o kadar.

bence insanları takmamalı.
    Takmamalı deyince takılmayacak kadar kolay olsa zaten takmayız

Yorum

takmamız için ölmemiz gerekiyor dünya hali böyle

Yorum

nesini takıyosun örnek ver....kaç tane karınca öldürüyoruz yolda yürürken onlar napsın??biizm de evrenin büyüklüğünü düşünürsen, karınca gibiyiz, herkes bizi ezmeye de çalışıyor.neden takıcaz ki?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: hamilton10 View Post
          takmamız için ölmemiz gerekiyor dünya hali böyle
          mezarda bile takarız biz

Yorum

nesini takıyosun örnek ver....kaç tane karınca öldürüyoruz yolda yürürken onlar napsın??biizm de evrenin büyüklüğünü düşünürsen, karınca gibiyiz, herkes bizi ezmeye de çalışıyor.neden takıcaz ki?
            bak foruma genel olarak bu mesajı vermen çok iyi de aslında biz insan canlısı olarak aynı evreni paylaşıyoruz aynı havayı soluyoruz aynı şeyleri düşünüyoruz her konuda çakışıyoruz

Yorum

ya insanların çoğunluğu çok basit. egitim düzeyi düşük. herkes kendi derdin de zaten, otutup seni düşünecek durumları da yok duyarlılıkları da. hassas insanlar kısaca kafayı bi şekilde çizmiş olanlar, başkalarını çok önemsiyor, benim, senin gibi, burdaki herkes gibi. durumu ortadan kaldırmanın bir yolu olmalı????

Yorum

ya insanların çoğunluğu çok basit. egitim düzeyi düşük. herkes kendi derdin de zaten, otutup seni düşünecek durumları da yok duyarlılıkları da. hassas insanlar kısaca kafayı bi şekilde çizmiş olanlar, başkalarını çok önemsiyor, benim, senin gibi, burdaki herkes gibi. durumu ortadan kaldırmanın bir yolu olmalı????
                aziz nesin ne demiş bu milletin yuzde 60 mısı aptaldır bu aptalları önemsiycek zamanım zaten yok

Yorum

aziz nesin ne demiş bu milletin yuzde 60 mısı aptaldır bu aptalları önemsiycek zamanım zaten yok
                  ağır işte mi çalışıyorsun? %90 ı demişti.

Yorum

ben çalışmam yer içer yatarım !!!

Yorum

son zamanlarda %90 olmustur haklısın

Yorum

tebrik ederim, vicdan yapmıyosan no problem.

Yorum

tebrik ederim, vicdan yapmıyosan no problem.
                          vicdan şöyle oluyo markete gittiğim zaman kasiyer kızın mutsuz ve üşüyen gözlerini gördüğüm zaman üzülüyorum tabi biraz ilgi gösteriyorum ki kendini iyi hissetsin diyorum içimden acaba işe yarıyomudur

Yorum

ulan muhabbettin en guzel yerinde çıktı iyimi

Yorum

yaşamak en ağır iş zaten!

Yorum

İşleniyor...
                              X