Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Hastalık.

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Hastalık.

Şu an tek istediğim , bana tüm sıcakkanlılığı ve gülen yüzüyle ıhlamur kaynatacak bir arkadaş

Orjinal yazı sahibi: ErJi_YAS
    ben uzun zamandır istiyorum isterse ıhlamurunuda ben kaynatırım ama yok ole bise ay ve gunes
    O kadar kötü mü durumumuz yani :RpS_crying:

Yorum

Aslında sorun da tam burada. Etrafımızda kalabalık yığınları varken bizler ıhlamur kaynatacak dostumuzu, sevgilimizi başka şehirlerde, başka monitörlerde arıyoruz. İnsan olmak tam da bu noktada zorlaşıyor. Hem çok gelişmiş, hem de inanılmaz zayıf iletişim biçimlerimiz var. Güzel ıhlamur kaynatırım bu arada
      Orjinal yazı sahibi: mihr-ü mah View Post
      Şu an tek istediğim , bana tüm sıcakkanlılığı ve gülen yüzüyle ıhlamur kaynatacak bir arkadaş

Yorum

Geçmiş olsun, ıhlamuru sallama poşetle demleyiver :=)

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dreamer8 View Post
          Aslında sorun da tam burada. Etrafımızda kalabalık yığınları varken bizler ıhlamur kaynatacak dostumuzu, sevgilimizi başka şehirlerde, başka monitörlerde arıyoruz. İnsan olmak tam da bu noktada zorlaşıyor. Hem çok gelişmiş, hem de inanılmaz zayıf iletişim biçimlerimiz var. Güzel ıhlamur kaynatırım bu arada
          Sanırım yanlış anlaşıldım.Ben burdan ve ya başka bir forumdan vs ıhlamur kaynatacak birini istiyorum demedim.Böyle bir yakınım olmamasından yakındım.Yaani kısaca içimi dökmek istedim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 'ahenk' View Post
            Geçmiş olsun, ıhlamuru sallama poşetle demleyiver :=)
            Teşekkür ederim.Sallama ıhlamurda şefkat nerede?

Yorum

odamda su yok
              diyecek kimse de yok...
              buna benzer dizelerdi mehmet akifin..ne zaman aklıma gelse içime bi hüzün oturur.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: hector34 View Post
                odamda su yok
                diyecek kimse de yok...
                buna benzer dizelerdi mehmet akifin..ne zaman aklıma gelse içime bi hüzün oturur.
                Aynen o durumdayım.

Yorum

geçmiş olsun

Yorum

Orjinal yazı sahibi: indigo View Post
                    geçmiş olsun
                    Allah razı olsun

Yorum

Demek istediğinizi anladım.Umarım ıhlamur yapacak şefkatli bir sıcakkanlı ,can dostu bulursunuz.Bunun dışında geçmiş olsun.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Bülbül View Post
                        Demek istediğinizi anladım.Umarım ıhlamur yapacak şefkatli bir sıcakkanlı ,can dostu bulursunuz.Bunun dışında geçmiş olsun.
                        Amin inşaAllah. Sağ olun .

Yorum

İşleniyor...
                        X