Hastalığıma karşı baş kaldırıyorum
bütün kederlerime karşı baş kaldırıyorum
hayatın acı zorluklarına karşı baş kaldırıyorum
onca olumsuzluklara karşı baş kaldırıyorum,
bu gece gecenin bir kısmını ibadet ederek geçirdim,sonra anladım ki yaşamak çok güzel şey,
bence insan hayatın her alanında her zaman pesimist olmamalı,kötümser ve karamsar olmamalı,
hayat yaşamaya değer,
her türlü olumsuzluklara karşı savaşmak gerekiyor,tamam savaşan bazen kaybedebilir,
ama savaşmayan çoktan kaybetmiştir,
hastalıklara karşı son ana akadar direnmemiz gerekiyor,
çünkü direnenlerin her zaman kazanma umudu vardır,
direnmeyenlerin hiç bir şeyi yoktur,ve zaferi her zaman direnenler kazanır,
ümit ediyorum ki yakalanmış olduğum bu akıl hastalığından bir gün kurtulucam,
her atak geçirdiğim de düşsemde,mutlaka her zaman yeniden ayağa kalkacam,
öğrendim ki:Bu hayatta mühim olan en önemli şey kendini hiçbir zaman yenik saymamak ve her yenilgiden sonra hayat yeniden başlamak
DİP NOT: sevgili dostlar karşılıklı olarak duygularımızı ve düşüncelerimizi birbirimizle paylaşırsak birbirimize yardımcı olabiliriz diye düşünüyorum,Allah hepinizin gönlüne göre versin,sevgilerimle...
bütün kederlerime karşı baş kaldırıyorum
hayatın acı zorluklarına karşı baş kaldırıyorum
onca olumsuzluklara karşı baş kaldırıyorum,
bu gece gecenin bir kısmını ibadet ederek geçirdim,sonra anladım ki yaşamak çok güzel şey,
bence insan hayatın her alanında her zaman pesimist olmamalı,kötümser ve karamsar olmamalı,
hayat yaşamaya değer,
her türlü olumsuzluklara karşı savaşmak gerekiyor,tamam savaşan bazen kaybedebilir,
ama savaşmayan çoktan kaybetmiştir,
hastalıklara karşı son ana akadar direnmemiz gerekiyor,
çünkü direnenlerin her zaman kazanma umudu vardır,
direnmeyenlerin hiç bir şeyi yoktur,ve zaferi her zaman direnenler kazanır,
ümit ediyorum ki yakalanmış olduğum bu akıl hastalığından bir gün kurtulucam,
her atak geçirdiğim de düşsemde,mutlaka her zaman yeniden ayağa kalkacam,
öğrendim ki:Bu hayatta mühim olan en önemli şey kendini hiçbir zaman yenik saymamak ve her yenilgiden sonra hayat yeniden başlamak
DİP NOT: sevgili dostlar karşılıklı olarak duygularımızı ve düşüncelerimizi birbirimizle paylaşırsak birbirimize yardımcı olabiliriz diye düşünüyorum,Allah hepinizin gönlüne göre versin,sevgilerimle...

Yorum