Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Başkaldırıyorum

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Başkaldırıyorum

Hastalığıma karşı baş kaldırıyorum
    bütün kederlerime karşı baş kaldırıyorum
    hayatın acı zorluklarına karşı baş kaldırıyorum
    onca olumsuzluklara karşı baş kaldırıyorum,

bu gece gecenin bir kısmını ibadet ederek geçirdim,sonra anladım ki yaşamak çok güzel şey,
    bence insan hayatın her alanında her zaman pesimist olmamalı,kötümser ve karamsar olmamalı,
    hayat yaşamaya değer,
    her türlü olumsuzluklara karşı savaşmak gerekiyor,tamam savaşan bazen kaybedebilir,
    ama savaşmayan çoktan kaybetmiştir,
    hastalıklara karşı son ana akadar direnmemiz gerekiyor,
    çünkü direnenlerin her zaman kazanma umudu vardır,
    direnmeyenlerin hiç bir şeyi yoktur,ve zaferi her zaman direnenler kazanır,
    ümit ediyorum ki yakalanmış olduğum bu akıl hastalığından bir gün kurtulucam,
    her atak geçirdiğim de düşsemde,mutlaka her zaman yeniden ayağa kalkacam,
    öğrendim ki:Bu hayatta mühim olan en önemli şey kendini hiçbir zaman yenik saymamak ve her yenilgiden sonra hayat yeniden başlamak

DİP NOT: sevgili dostlar karşılıklı olarak duygularımızı ve düşüncelerimizi birbirimizle paylaşırsak birbirimize yardımcı olabiliriz diye düşünüyorum,Allah hepinizin gönlüne göre versin,sevgilerimle...
    UNUTULANLAR UNUTANLARI HİÇ BİR ZAMAN UNUTMAZLAR

İşte bu. Hayata her zaman böyle olumlu bakmalısın.NLP ile ilgilenmeni tavsiye ederim sana. Çerçeve diye bi kavram vardır. Çok işine yarayacak..
    Çekilen her derdin , sıkıntının ardından gelecek bi ferahlık her zaman var.Benim babam da seninle aynı hastalığı taşıyor fakat biz bazı şeyleri geride bırakabildik çok şükür.O gün yaşananlar benim gözümün önüne devamlı gelse de babam pek umursamıyor hastane anılarını bile hatırlamıyor nerdeyse . O bu hastalıkla yaşamayı öğrendi , biz de onun bu hastalığı tekrarlamasın diye ona nasıl dvranmamız gerektiğini.

Seviyoruz seni Onur kardeş , unutma bunu.

Olumlu bakış açına hayranım..

Baştan Çıkarma Sanatı - Alfa Erkek Locası

http://www.psikoloji.gen.tr/group.php?groupid=62

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gulensurat View Post
      İşte bu. Hayata her zaman böyle olumlu bakmalısın.NLP ile ilgilenmeni tavsiye ederim sana. Çerçeve diye bi kavram vardır. Çok işine yarayacak..
      Çekilen her derdin , sıkıntının ardından gelecek bi ferahlık her zaman var.Benim babam da seninle aynı hastalığı taşıyor fakat biz bazı şeyleri geride bırakabildik çok şükür.O gün yaşananlar benim gözümün önüne devamlı gelse de babam pek umursamıyor hastane anılarını bile hatırlamıyor nerdeyse . O bu hastalıkla yaşamayı öğrendi , biz de onun bu hastalığı tekrarlamasın diye ona nasıl dvranmamız gerektiğini.

Seviyoruz seni Onur kardeş , unutma bunu.

Olumlu bakış açına hayranım..
      Çok teşekkür ederim gülensurat inanın ki bende sizi seviyorum mesajın içinde ayrıca teşekkürler, kendine çok iyi bak,görüşmek dileğiyle,sevgilerimle...
      UNUTULANLAR UNUTANLARI HİÇ BİR ZAMAN UNUTMAZLAR

Yorum

Geçmiş olsun onur.sana katiliyorum.pes etmek yok.g sel günler bekliyor hepimizi ...

Yorum

Korkarım yazını kısa ömürlü ve kısa süre etklili bir yazı olarak algılıyorum. Çünkü ben de o süreçlerden fazlasıyla geçen biri olarak, acıdan pastırmaya döndüğümde, kendime teselliler verir, kısa süreli rahatlamalar hissederdim ama asla uzun süreli olmadı. Maalesef bir süreç, bir mola yaşıyorsun. Zira seni ve içinde bulunduğun derin boşluğu tahmin edebiliyorum. Çünkü politika, memleket meselesi ve dini konularla, sana zarar verecek kadar fazla seviyelerde haşır neşirsin.Umarım beni şaşırtırsın.
          Orjinal yazı sahibi: onur yılmaz View Post
          Hastalığıma karşı baş kaldırıyorum
          bütün kederlerime karşı baş kaldırıyorum
          hayatın acı zorluklarına karşı baş kaldırıyorum
          onca olumsuzluklara karşı baş kaldırıyorum,

bu gece gecenin bir kısmını ibadet ederek geçirdim,sonra anladım ki yaşamak çok güzel şey,
          bence insan hayatın her alanında her zaman pesimist olmamalı,kötümser ve karamsar olmamalı,
          hayat yaşamaya değer,
          her türlü olumsuzluklara karşı savaşmak gerekiyor,tamam savaşan bazen kaybedebilir,
          ama savaşmayan çoktan kaybetmiştir,
          hastalıklara karşı son ana akadar direnmemiz gerekiyor,
          çünkü direnenlerin her zaman kazanma umudu vardır,
          direnmeyenlerin hiç bir şeyi yoktur,ve zaferi her zaman direnenler kazanır,
          ümit ediyorum ki yakalanmış olduğum bu akıl hastalığından bir gün kurtulucam,
          her atak geçirdiğim de düşsemde,mutlaka her zaman yeniden ayağa kalkacam,
          öğrendim ki:Bu hayatta mühim olan en önemli şey kendini hiçbir zaman yenik saymamak ve her yenilgiden sonra hayat yeniden başlamak

DİP NOT: sevgili dostlar karşılıklı olarak duygularımızı ve düşüncelerimizi birbirimizle paylaşırsak birbirimize yardımcı olabiliriz diye düşünüyorum,Allah hepinizin gönlüne göre versin,sevgilerimle...

Yorum

olumlu yaklaşman çok güzel onur. hastalık insanı güçlendiriyor, her atak sonrası biraz daha olgunlaşıyor insan. hastaıkla yaşamayı da zamanla öğreniyorsun hani tamamen iyileşme olmuyorsa.

umudumuzu yitirmeyelim.

Yorum

İşleniyor...
            X