Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Odaklanamıyorum ?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Odaklanamıyorum ?

Son dönemlerde bende belirgin bir şekilde baş gösteren şey odaklanamıyorum.Yapmam gereken işleri erteliyorum sınavlarım varsa özelikle son haftalara bırakıyorum. Yapacağım işi 1 haftada yapacaksam onu 2 hafta diyorum. Birazda rahatıma düşkün oluşumdan mı kaynaklı yoksa yoğun bir düşünce yüzünden son zamanlarda bunu bir alışkanlık haline mi getirdim? Son dönemde forumda fazla vakit harcadığımdan dolayıda vicdan azabı çekmiyor değilim, boş vakitlerimde sözde girecektim ama giderek bir tür bağımlılık gösterdiğimi düşünüyorum. 2 gündür aldığım bir iş var ve başına geçer geçmez sıkılıp bırakıyorum. hiç böle olmazdı sürekli dizi izleme duygusu yükseliyor bende...sizce bir psikologa görünmeme gerek var mıı))
    "Umut olmasına var, sınırsız denecek kadar umut var, ama bizim için değil." Franz Kafka

Spor yapmadığımız zaman vücudumuz hamlaşarak , performansı düşer.

Aynı şey düşüncelerimiz için de geçerlidir. Kış geldi ve hareket olanaklarımız biraz kısaldı. Yeterince hareket etmediğimizde , ister istemez bir uyuşukluk gelir ve vücut bu tempoda gitmeyi sevebilir ama isteklerin sevmeyebilir şu an da olduğu gibi. Her gün dışarı çıkıyor musun ? Çıkmıyor isen .. bu yaşadıkların normaldir.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: .::yabancı::. View Post
      Son dönemlerde bende belirgin bir şekilde baş gösteren şey odaklanamıyorum.Yapmam gereken işleri erteliyorum sınavlarım varsa özelikle son haftalara bırakıyorum. Yapacağım işi 1 haftada yapacaksam onu 2 hafta diyorum. Birazda rahatıma düşkün oluşumdan mı kaynaklı yoksa yoğun bir düşünce yüzünden son zamanlarda bunu bir alışkanlık haline mi getirdim? Son dönemde forumda fazla vakit harcadığımdan dolayıda vicdan azabı çekmiyor değilim, boş vakitlerimde sözde girecektim ama giderek bir tür bağımlılık gösterdiğimi düşünüyorum. 2 gündür aldığım bir iş var ve başına geçer geçmez sıkılıp bırakıyorum. hiç böle olmazdı sürekli dizi izleme duygusu yükseliyor bende...sizce bir psikologa görünmeme gerek var mıı))
      beni anlatmissin bende bir ara cok ertelerdim hic bisey yapmak istemezdim.havalardan olabilir. psikologa gitsen iyi olur

Yorum

yabanı profilde ki senmsin ?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Setra44 View Post
          Spor yapmadığımız zaman vücudumuz hamlaşarak , performansı düşer.

Aynı şey düşüncelerimiz için de geçerlidir. Kış geldi ve hareket olanaklarımız biraz kısaldı. Yeterince hareket etmediğimizde , ister istemez bir uyuşukluk gelir ve vücut bu tempoda gitmeyi sevebilir ama isteklerin sevmeyebilir şu an da olduğu gibi. Her gün dışarı çıkıyor musun ? Çıkmıyor isen .. bu yaşadıkların normaldir.
          Yok çıkmıyorum hele son günlerdeki soğukluk haftada 2 gün falan ancak çıkıyorum dışarı derken balkondan falan kaste
          Orjinal yazı sahibi: red rose View Post
          beni anlatmissin : ) bende bir ara cok ertelerdim hic bisey yapmak istemezdim.havalardan olabilir. psikologa gitsen iyi olur : )
          off bişey yapamıyorlar ki aslında buraya da yazmamın sebebi sesli düşünmek gibi birşey için yazdım...: )

Orjinal yazı sahibi: eylülbasak
          Kafam cok dolu oldugunda bende ole olmustum.İlac kullanmak zorunda kaldim
          yaa çok eskiden ilaç bir kere almıştım ama bir haftalık macera olarak kaldı..şimdi vermiyorlar bana ilaç gerek bulmuyorlar...: )
          "Umut olmasına var, sınırsız denecek kadar umut var, ama bizim için değil." Franz Kafka

Yorum

Orjinal yazı sahibi: hamilton10 View Post
            yabanı profilde ki senmsin ?
            senden beklenmicek bir cevapp konudan alakasız...pas geçiyorum

Yorum

senden beklenmicek bir cevapp konudan alakasız...pas geçiyorum
              bende odalanamıyorum dostum bunun bir çözümünü bulamadım aslında ruhumuz baska yerde bedenimiz baska yerde ben alkol alıyorum bu sıralar biraz iyi geliyor

Yorum

bende odalanamıyorum dostum bunun bir çözümünü bulamadım aslında ruhumuz baska yerde bedenimiz baska yerde ben alkol alıyorum bu sıralar biraz iyi geliyor
                hım yok bu son hafta hatta aylarda olan birşey... Alkole karşıyım kullanmam şahsen...

Yorum

hım yok bu son hafta hatta aylarda olan birşey... Alkole karşıyım kullanmam şahsen...
                  alkole bende kasıydım ama iyi geliyor yapcak bişey yok hapda etki etmiyor artık

Yorum

Bildiğim kadarı ile alkol alan insanların ilaç kullanımı çok tehlikeli, ikisinin etkilediği birşey vardı da ismini unuttum ve kalıcı hasarlar oluşturulabiliyor.Bu yüzden ilaç içtiğin 2 gün falan sonra alkol al...yani hiç alma dicem ama en azından zaman koy arasına...neyse konudan saptık

Yorum

Bildiğim kadarı ile alkol alan insanların ilaç kullanımı çok tehlikeli, ikisinin etkilediği birşey vardı da ismini unuttum ve kalıcı hasarlar oluşturulabiliyor.Bu yüzden ilaç içtiğin 2 gün falan sonra alkol al...yani hiç alma dicem ama en azından zaman koy arasına...neyse konudan saptık
                      konudan sapmadık alkol deyip geçme dunyada çok fanatiği vardır alkolün yazarlar sinemacılar doktorlar her kesime hitap eder

Yorum

konudan sapmadık alkol deyip geçme dunyada çok fanatiği vardır alkolün yazarlar sinemacılar doktorlar her kesime hitap eder
                        İlk okulda semih diye bir arkadaşım vardı babası alkol kullanıp döverdi okula hep mutsuz gelirdi...o günden bugüne nefret ederim alkolden ve yanımda içirtmem içen olursa da kalkarım yanından) katıyım biraz bu konuda...
                        tolstoy diyor ya "ne söylediğimi bilmiyorum ama o bilmediğim şeyleri okulda ders kitapları olarak yayınlıyorlardı." okadar kaptırmamak lazım yazarlara kendini...

Yorum

Su anda da alkollusún galiba kafan gúzel gibi geldi

Hayat kúcúk seylerden olusur.
                          Sen seversen búyúk olurlar..

Yorum

alkol konusunda önyargı yapmıssın ben kafaya oynayan yazarlardan bahsediyorum deleuze gibi spinoza gibi nietzhe gibi

Yorum

Bana ilaçlardan daha iyi geliyor alkol.En orijinal düşüncelerim alkollüyken şekillenir kafamda.Rakı candır.

Yorum

İşleniyor...
                              X