Duyuru

Collapse
No announcement yet.

cok zor durumdayım arkadaslar saskınım ,yorgunum.........

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• cok zor durumdayım arkadaslar saskınım ,yorgunum.........

arkadaslar bu aralar sanki hersey tersine gidiyor hayatımda zaten aile hayatımız berbat, derslerim berbat, ask işleri her zaman beeerbat ne yapacagımı sasdım kaldım zihnimi bir türlü toplayamıyorum

7 yıldır pesimde olan bi çocuk var benden 3-4 yas büyük ama ben sevmiyorum onu hiç istemiyorum ama kurtulamadım gitti baska sehirde okulu bitirdi işe girdi bugün yine bi israr görmelisiniz ciddi düsünüyorum ben senle lütfen bir sans diyor, acıkcası ondan cok korkuyorum( subay mı tegmen mi ne) bir kere bana dedi ki sen aklıma gelince silaha sarılıyorum kötü birsey yapmakyan korkuyorum sadece senin hayalin durduruyor beni dedi ruh hastasımıdır nedir anlamadım gitti bir kere bile umut vermedim cıkma karsıma ben istemiyorum dedim ama yok anlamıyorum ne yapmalıyım sizce

ayrıca bu bu hafta vize haftam hepsi berbat ne yapsam calısmak gelmiyor içimden yarın 2 tane sınavım var oturtum size içimi döküyorum ne yapayım cok zor durumdayım :cry:

lütfen bana bişeyler söyleyinnnn
    <div>mutluluk;y&uuml;rekli olana yakısır...</div><br />

hayatın kendisi bir değişimdir. tabiki duyguların bazen dipte, bazen tepe de olacak. nasıl ki mutlu olduğunda sana normal geliyorsa, ruhsal olarak çöktüğünde bu da sana normal gelmesi gerekir.

bence telefon numarını, msnini değiştir.

Yorum

herseyi yaptım bugün kampüse arkadasını göndermiş cocuk diyorki senin bile bilmedigin seyleri biliyor o dedi okul nomu derslerimi ögrenmiş tc mi bile ögrenmiştir Allah bilir ya

düşüncelerin için tesekkür edrim..

Yorum

ya arkadaş bazı insanlarla uğraşmak gerçekten zor rabbime dua et ve telefon numaran falan varsa cevap verme ne diyebilirimki yalnız kalmamaya dikkat et korkma inşallah atlatırsın bu konuyu

Yorum

takıntı yapmış korkutmaya çalışıyor karşılıksız aşk modunda arkadaş zarar gelmez bence senin başka biri ile mutlu olduğunu görür yada duyarsa vazgeçer diye düşünüyorum en azından köşesine çekilir öncelikli konuya odaklanmalısın

Yorum

Savcılığa ihbar et! Adam tehlikeli olabilir tipik takıntılı aşıklardan.Şakası olmaz bu işlerin..Gerçekten çok korkutucu umarım kurtulursun..

Yorum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ahgene
                Savcılığa ihbar et! Adam tehlikeli olabilir tipik takıntılı aşıklardan.Şakası olmaz bu işlerin..Gerçekten çok korkutucu umarım kurtulursun..
                eski kız arkadaşımı tanıyor olamazsın değilmi... şaka

Yorum

ŞİMDİ bir korkma seni çok iyi anlıyorum çok seven insan ki gerçekten çooooooook sevdiyse sevdiği insanın mutlu olmasını ister ve ondan uzaklaşır onunki sevgi değil saplantılı bir durum oluşturmuş seni korkutmaya çalışıyor ki bunu başarmış yakınından birilerine açılmanı istiyorum cidden sana zarar verebileceğini kestiriyorsan seninde ciddi önlemler alman gerekebilir sanki hayatında bu olayın dışında seni bunaltan hayatını altüst eden negatif başka şeyler var

Yorum

selam

kemal selam beni eklermisin kusura bakma saadet71@hotmail.com bende dünle bugün omuzdan boyundan sol kola vuran ağrı var neden sebebi nedir

Yorum

ne zaman dile gelecek diye merak ediyordum ama neden seni rahatsız etti

Yorum

Sevdiğinle değil seni sevenle mutlu olursun. Şimdi seni seven bir insan var ama sen onu sürekli tersliyorsun, ileride gerçekten pişman olma ihtimalin var

Yorum

Orjinal yazı sahibi: BUTU
                          ŞİMDİ bir korkma seni çok iyi anlıyorum çok seven insan ki gerçekten çooooooook sevdiyse sevdiği insanın mutlu olmasını ister ve ondan uzaklaşır onunki sevgi değil saplantılı bir durum oluşturmuş seni korkutmaya çalışıyor ki bunu başarmış yakınından birilerine açılmanı istiyorum cidden sana zarar verebileceğini kestiriyorsan seninde ciddi önlemler alman gerekebilir sanki hayatında bu olayın dışında seni bunaltan hayatını altüst eden negatif başka şeyler var
                          acıkcası bende senin gibi düşünüyorum saplantı onunkisi yolda yürürken bile korkar oldum suan baska sehirde ama sanki hep beni izliyormus gibime geliyor ..haklısın bu olay bazı seylerin dısında bir nokta gibi kalıyor keske elimde bir fırsat olsa da kacıp gitsem baska bir ülkeye diye düşünüyorum....

hepinize cok tesekkür ederim ilgilendigniz için...........

Yorum

Orjinal yazı sahibi: firedance
                            Sevdiğinle değil seni sevenle mutlu olursun. Şimdi seni seven bir insan var ama sen onu sürekli tersliyorsun, ileride gerçekten pişman olma ihtimalin var
                            inan ki sevmeyince sevilmiyor....umarım ileride pisman olmam bu durumdan.

Yorum

Re: cok zor durumdayım arkadaslar saskınım ,yorgunum........

Orjinal yazı sahibi: sya
                              arkadaslar bu aralar sanki hersey tersine gidiyor hayatımda zaten aile hayatımız berbat, derslerim berbat, ask işleri her zaman beeerbat ne yapacagımı sasdım kaldım zihnimi bir türlü toplayamıyorum

7 yıldır pesimde olan bi çocuk var benden 3-4 yas büyük ama ben sevmiyorum onu hiç istemiyorum ama kurtulamadım gitti baska sehirde okulu bitirdi işe girdi bugün yine bi israr görmelisiniz ciddi düsünüyorum ben senle lütfen bir sans diyor, acıkcası ondan cok korkuyorum( subay mı tegmen mi ne) bir kere bana dedi ki sen aklıma gelince silaha sarılıyorum kötü birsey yapmakyan korkuyorum sadece senin hayalin durduruyor beni dedi ruh hastasımıdır nedir anlamadım gitti bir kere bile umut vermedim cıkma karsıma ben istemiyorum dedim ama yok anlamıyorum ne yapmalıyım sizce

çok can sıkıcı bir durum ,belliki karşındaki hasta ve takıntılı !napsan seni çıkmaza sürükler .ama yinede yalnız dolaşma ailen nerde olduğunu kiminle olduğunu bilsin.en önemlisi bu insana hakaret etme ,ama güzellikle bu işin olmayacağını söyle.erkekler bizi naz yapıyor yada kapris sanırlar.o yüzden net olmalısın!

ayrıca bu bu hafta vize haftam hepsi berbat ne yapsam calısmak gelmiyor içimden yarın 2 tane sınavım var oturtum size içimi döküyorum ne yapayım cok zor durumdayım :cry:

lütfen bana bişeyler söyleyinnnn

Yorum

İşleniyor...
                              X